Zlaté Moravce – Ružomberok 2:4 (kon.) | Trnava – B. Bystrica 2:0 (kon.) | Žilina – Michalovce 1:1 (kon.)
koniec
FC ViOn Zlaté Moravce
2:4 (2:2)
MFK Ružomberok
Sobota 24.02.2024, 15:00 • Štadión FC ViOn, Zlaté Moravce • Niké liga • 21. kolo
Predzápasové kurzy
     
    85
    Ružomberok dal gól!
    O stave v dnešnom stretnutí je už, pravdepodobne, rozhodnuté! Ružomberčania idú už do dvojgólového vedenia. Selecký vyslal presný pas z ľavého krídla na SAMUELA ŠEFČÍKA, ktorý trafil odkrytú časť svätyne Lukáča. Stav je 2:4.
    Asistencie: Selecký.
     
    54
    Ružomberok dal gól!
    Ružomberok vyhráva na Štadióne ViOn FC 2:3. Po faule Čonku na Hladíka bol nariadený pokutový kop. MARTIN BOĎA dokázal premeniť penaltový kop a posiela tak svoj tím do vedenia. Stav je 2:3.
     
    44
    Zlaté Moravce dali gól!
    Záver prvého polčasu vychádza domácim dokonale. MAREK KUZMA vyrovnáva stav dnešného zápasu po tom, čo dokázal doraziť loptu za chrbát brankára Frühwalda, ktorému pomohla pri strele jedného z hráčov domácich konštrukcia brány a konkrétne jej ľavá tyč. Strelec gólu tak nemal čo pokaziť a z blízkosti napálil loptu do svätyne Ružomberka. Stav je 2:2.
     
    41
    Zlaté Moravce dali gól!
    Aj ViOn sa dočkal gólu! DENIS DUGA dokázal prečítať situáciu pred bránou súpera perfektne. Najskôr Marek Kuzma ohrozil prudkou strelou brankára Frühwalda. Hosťujúci brankár loptu vyrazil na hornú žrď, odkiaľ sa odrazila priamo pod nohy strelca gólu, ktorý už nemal veľa roboty streliť loptu z blízkej vzdialenosti. Stav je 1:2.
     
    20
    Ružomberok dal gól!
    Gól, po ktorom vyhráva Ružomberok už 0:2! Vydarený brejk hostí znamená už dvojgólový rozdiel. JÁN HLADÍK si šikovne počkal na zadnej tyči, kde sa pozabudol Suľa. Nejednalo sa o ofsajdové postavenie. Strelec gólu poslal loptu z voleja ihneď po tom, čo mu presnú loptu adresoval jeden z jeho spoluhráčov. Brankár Lukáč stihol loptu trochu zbrzdiť, no napokon aj tak musí loviť loptu už po druhýkrát zo svojej svätyne. Stav je 0:2.
    Asistencie: Tučný A.
     
    10
    Ružomberok dal gól!
    Hostia strieľajú gól prakticky z prvej strely na bránu! ViOn dnes inkasuje ako prvý. ALEXANDER SELECKÝ sa nachádzal na vzdialenejšej žrdi. Presný center mu dokázal odovzdať jeho spoluhráč Múdry z pravého krídla. Výborné nabehnutie strelca gólu a následne presne zakončenie tak otvára skóre dnešného zápasu. Stav je 0:1.
    Asistencie: Múdry T.

    Adam Kovaľ


    Hľadáme spravodajcu pre tím FC ViOn Zlaté Moravce. Viac informácií tu.

    Góly: 41. Duga, 44. Kuzma – 10. Mondek (Múdry) (vla.), 20. Hladík (Tučný), 54. Boďa (pen.), 85. Šefčík (Selecký)

    Karty:   14. Suľa (ZMO), 48. Duga (ZMO) – 81. Chobot (RUZ)


    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 3:6. Střely mimo: 7:2. Rohy: 4:2. Ofsajdy: 6:0. Fauly: 17:13.
    FC ViOn Zlaté Moravce: P. Lukáč (C) – Čonka (59. Jinjolava), R. Nagy, Dramé (46. Moško), Suľa – Dulay, Duga (59. Tabatadze, 86. Hodúr), Brenkus (35. Balić), Mondek – Mészáros, Kuzma.
    Náhradníci: Chropovský – Majdan, M. Švec, J. Švec.

    Tréner: Andrej Štefanka

    MFK Ružomberok: Frühwald – Gabriel, Malý, Mojžiš – Kotula (46. Šefčík), Luterán (C) (83. Domonkos), Múdry, Selecký – Hladík, Tučný (55. Chobot) – Boďa (75. Gerec).
    Náhradníci: Ťapaj – Jackuliak, Maslo, Švehla.

    Tréner: Ondřej Smetana

    Rozhodca: Ziemba – Štofik, Čajka

    Diváci: 1367