Topoľčany – Trnava 9:0 (kon.) | Žiar nad Hronom – Pov. Bystrica 5:2 (kon.) | Dubnica – Vlci Žilina 1:3 (kon.)
koniec
HC Topoľčany
9:0 (3:0, 6:0, 0:0)
HK Gladiators Trnava
Streda 21.02.2024, 18:00 • Zimný štadión Topoľčany • TIPOS Slovenská hokejová liga (SR) • 40. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    38:49
    Topoľčany dali gól! V Topoľčanoch padol hetrik, ale šiltovky nebolo vidieť lietať po ľade. Korím bol nalepený na Matejovi, ktorý to vyriešil prihrávkou pod seba a ALEX BARTAKOVICS strelil tretí gól v zápase. Celkovo trinásty v ročníku. Asistencie: Adam Matej a Lukáš Pánik.
     
    36:48
    Topoľčany dali gól! Toto je už exhibičná jazda domáceho mužstva. MAROŠ SUROVÝ sa nemýlil z pravého kruhu pokusom ponad lapačku Köszeghyho, ktorý spočiatku bol dobrým náhradníkom Nagya, ale už to neplatí. Asistencia: Adam Matej.
     
    33:47
    Topoľčany dali gól! Nedáš – dostaneš. Miklík neznížil, ale ALEX BARTAKOVICS nemal problém poslať puk do prázdnej bránky, keď mu túto možnosť vypracoval Ručkay. Mladík to ocenil sňatím pomyselného klobúka. Asistencie: Henrich Ručkay a Adam Matej.
     
    30:33
    Topoľčany dali gól! Štyria hráči Trnavy pôsobili, akoby sa ich ani netýkalo bránenie OLEKSANDRA PLOCHOTNIKA. Juniorský majster Slovenska spred dvoch rokov tak pohodlne prekonal Köszeghyho. Asistencia: Andrej Legalin.
     
    23:54
    Topoľčany dali gól! Trnavskí Gladiátori už sú pomaly na kolenách. HENRICH RUČKAY sa presadil zblízka, keď mu spoza bránky naslepo zadovkou nahral Surový. Ejem neskoro prišiel k domácemu zakončovateľovi. Asistencie: Michal Novák a Maroš Surový.
     
    23:33
    Topoľčany dali gól! Sebavedomo sa vydal dopredu topoľčiansky mladík DAVID KODHAJ. Otvára si skóre medzi mužmi pod Tribečom. Köszeghyho prekonal zápästím. Asistencia: Ján Urban.
     
    12:18
    Topoľčany dali gól! Bartakovics nemohol strieľať z pravého uhla, a tak sa rozhodol po otočke prihrávať MICHALOVI NOVÁKOVI. Ten pálil bez prípravy a uspel. Brankár hostí Matúš Nagy to vzdáva. Asistencie: Alex Bartakovics a Adam Matej.
     
    04:50
    Topoľčany dali gól! Tentoraz sa nechal vycvičiť pred bránkou ďalší trnavský obranca Ejem. ALEX BARTAKOVICS si to potiahol doprava a vystrelil. Nagy bezmocný aj v druhom prípade. Asistencie: Adam Matej a Michal Novák.
     
    04:15
    Topoľčany dali gól! Cez obrancu Marka si pripravil palebnú pozíciu Ukrajinec OLEKSANDR PLOCHOTNIK a nedal šancu brankárovi Nagyovi strelou k žŕdke. Asistencia: Ján Urban.
    Športové stávky - recenzie, tipy, triky!
    Pridaj sa ku nám aj na Facebooku!

    Ivan Harčár


    Hľadáme spravodajcu pre tím HC Topoľčany. Viac informácií tu.


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK Gladiators Trnava. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 5. Plochotnik (J. Urban), 5. Bartakovics (Matej, M. Novák), 13. M. Novák (Bartakovics, Matej), 24. Kodhaj (J. Urban), 24. H. Ručkay (M. Novák, M. Surový), 31. Plochotnik (Legalin), 34. Bartakovics (H. Ručkay, Matej), 37. M. Surový (Matej), 39. Bartakovics (Matej, Pánik)


    HC Topoľčany: Vojvoda (41. Šebo) – Bystričan, J. Urban, M. Novák, Babrusev, J. Štefanka, Pánik – M. Surový, Bečka, H. Ručkay – Legalin, Plochotnik, Šachvorostov – Matej, Bartakovics, Gaťár – D. Gergel, Piačka, Kodhaj.
    Tréner: Roman Stantien.

    HK Gladiators Trnava: M. Nagy (13. Köszeghy – 41. M. Nagy) – Škultéty, Kocúr, Ejem, Marko, Korím, Dúžek – Galimov, Holovič, Jurák – Haščič, R. Kukumberg st., Miklík – Antonov, Kupka, A. Barcík – Piskarev, Žac, Danko.
    Tréner: Martin Baran.

    Rozhodca: Krist, Staňo – Nosek, Zelený.