Třinec – Olomouc 6:1 (kon.) | K. Vary – Mladá Boleslav 4:1 (kon.) | Litvínov – Hradec Králové 5:6 (po pr.)
Motor ČB – Kometa Brno 1:2 (kon.) | Pardubice – Vítkovice 5:3 (kon.) | Kladno – Liberec 2:7 (kon.)
Sparta Praha – Plzeň 4:2 (kon.)
koniec po predl.
HC VERVA Litvínov
5:6 (1:1, 1:4, 3:0 - 0:1)
Mountfield HK
cz Streda 14.02.2024, 17:30 • Zimní stadion Ivana Hlinky, Litvínov • Tipsport extraliga (ČR) • 44. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Díky za pozornost a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (20:27:17)
     
    Je dobojováno. Prodloužení ukončili hosté a zajistili si tak bonusový bod navíc, pro domácí tak zbyl pouze bod jeden. Nicméně před třetí třetinou, kdy prohrávali 2:5, by ho rozhodně brali. Sledovali jsme pohledný zápas, který přinesl snad vše.
     
    Konec zápasu.
     
    62:44
    Hradec právě vstřelil branku!
    A je z toho rozhodující branka. Do tandemu jeli dva hostující hráči, Alex Tamáši poslal z pravé strany přihrávku do jízdy JEREMIEMU BLAINOVI, který propálil vše, co mu stálo v cestě – 5:6. Asistence: Alex Tamáši.
     
    62:36
    Koblasa s Kudrnou se postarali o další akci, která končí zmarem a do protiakce míří hosté.
     
    62:16
    Jindřich Abdul si najel do prostoru mezi kruhy a jeho švih byl sražen mimo ohrožení branky Lukáše Paříka.
     
    61:43
    Pařík je zpět v brance, přesilovka hostů skončila.
     
    61:43
    Vyloučení v týmu Mountfield HK:
    Giorgio Estephan – 2 min., sekání.
     
    61:10
    Domácí čelili přesilovkové akci soupeře, ale Šimon Zajíček sklepl betony a mezi ně puk ukryl. Hra je přerušena a vhazuje se po pravici domácího brankáře. Hosté si přesilovku umocnili odvoláním brankáře a zkouší to s pěti hráči proti třem domácím.
     
    60:59
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov:
    Ondřej Kaše – 2 min., nesportovní chování.
     
    60:43
    Ondřej Kaše vysunul Janise Jakse, následně pak David Kaše, ale pokus šel jen vedle hostující brány. Následně pak oba celky střídají trojici hráčů.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Tak tohle už asi v Litvínově nikdo nečekal. Domácí do třetího dějství vstupovali za nepříznivého stavu 2:5, ale dokázal prakticky nemožné. Třemi góly definitivně smazal manko a bylo vyrovnáno. V závěru pak měl dokonce dvě šance, které ale neskončily za Paříkem. Zápas tak po šedesáti minutách není rozhodnut a bude následovat minimálně prodloužení.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:40
    Jindřich Abdul dostal přihrávku od Davida Kašeho, vysunul se před Paříka a jeho pokus k protější tyči končí jen kousek vedle!
     
    59:12
    Jenže Graeme McCormack získal kotouč na svou stranu a poslal ho daleko od Lukáše Paříka.
     
    58:52
    Domácí ubránili další akci soupeře a ještě se snaží o další akci, která by mohla znamenat velký obrat.
     
    58:21
    Jindřich Abdul vyplaval za obranu hostů a dostal se těsně před Paříka, ale rána mu nesedla a nakonec z toho nic nebylo. Nicméně tohle byla šance na zvrat.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:32
    Marek Baránek vystřelil od modré čáry, nebyla to nijak tvrdá rána, přesto ji raději Lukáš Pařík ukrývá k sobě a nechává hru přerušit. Buly po jeho pravé ruce.
     
    56:36
    Aby toho nebylo málo, domácí se hned dostali znovu před branku soupeře, ale zakončení Kristapse Zileho kryje Lukáš Pařík.
     
    55:51
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Pátá právě teď odbila, hraje nyní na litvínovském stadionu. Po ráně Denise Zemana se kotouč odrazil k NICOLASU HLAVOVI a ten poté zasunul touš za brankovou čáru a je vyrovnáno! Zároveň má litvínovský útočník zaděláno na hattrick. Asistence: Denis Zeman a Marek Baránek.
     
    54:24
    Patrik Demel společně se spoluhráči vybojoval puk za vlastní brankou a dopředu tak může zamířit opět litvínovská Verva.
     
    54:01
    Oliver Okuliar objel branku domácích a dostal se až před Šimona Zajíčka, který mu svým zákrokem zabránil kýženému hattricku!
     
    53:20
    Hradec si nekomplikuje hru, hned po zisku puku ho poslal do středního pásma šikovně tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění.
     
    53:07
    Po další šanci Vervy je hra přerušena a bude se vhazovat před Lukášem Paříkem. To ale až po další komerční přestávce, která nyní následuje.
     
    52:39
    Domácí si pohlídali střední pásmo a nepustili hosty dopředu. Naopak otočili hru a zakončoval David Kaše, agilní domácí útočník ale mezi tři tyče puk neposlal.
     
    51:45
    Verva uklidnila hru, vystřídala a od svého brankáře nyní žene do útočného pásma. Na nic nečeká, nemá už tolik času, který by mohla rozdávat. Jenže pokus z hrany pravého kruhu, který vyslal Kristaps Zile, končí na obránci před ním.
     
    50:54
    Hosté byli znovu hodně nebezpeční, Tamášiho pokus končí na odrazu betonu Šimona Zajíčka, který zapisuje další veledůležitý zákrok.
     
    50:16
    Jsme za polovinou třetí třetiny a domácí stále ztrácejí jeden gól. Teď se dostali do další akce, ale Andrej Kudrna, který se natahoval po odraženém puku, nakonec na něj nedosáhl.
     
    49:29
    Denis Zeman napřáhl ke střele a tu kryje dalším zákrokem Lukáš Pařík a drží svůj tým.
     
    48:57
    Patrik Miškář zakončil hodně nebezpečně, ale Šimon Zajíček byl znovu ve svém brankovišti pozorný. Nyní ale čelí další akci Hradce, jenž se snaží znovu svůj náskok navýšit.
     
    48:28
    Následuje další komerční přestávka a po ní se bude vhazovat po pravé ruce domácího brankáře.
     
    48:28
    Obrana Vervy zastavila akci soupeře a hned šli domácí do akce. Jenže Janise Jakse zastavil jeden z hostů a ti se dostali do zakončení. Pavelkovu střelu ale pohotově pokryl Šimon Zajíček.
     
    47:29
    Domácích je nyní plné kluziště, probudili se i diváci, kteří je hlasivkami ženou za vyrovnáním.
     
    46:20
    Domácí nemají dost a znovu se tlačí před Paříka, před kterým vystřelil junior Matěj Maštalířský a jeho pokus pak kryje hostující gólman. Verva má nadále tlak a žene se do zakončení.
     
    45:30
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Verva je hostům na dostřel jediné branky a je tak definitivně zpátky v zápase. Střela Petra Koblasy se odrazila na levou stranu, kam si najížděl LIAM KIRK a poté na nic nečekal a zakončil do odkryté klece Lukáše Paříka – 4:5. Asistence: Petr Koblasa a Jindřich Abdul.
     
    44:38
    Od svého brankáře zakládají další svou akci hosté a míří před Šimona Zajíčka, který se tak musí mít opět na pozoru. Domácí prahnou po kontaktní brance.
     
    43:55
    Hostující akce byla neúspěšná a puku se zmocnili Litvínovští, kteří okamžitě zamířili před Lukáše Paříka, ale ve zmatku před jeho klecí se nezorientovali a puk zase ztratili.
     
    43:17
    Před brankou hostů bylo znovu rušno, o zakončení se pokoušel Michal Gut, ale jeho pokus se mezi tři hradecké tyče nevešel.
     
    41:50
    Hosté jsou v plném počtu.
     
    41:30
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Dvojnásobná přesilovka je využita a domácí snižují na rozdíl dvou branek a už mají o dost nižší ztrátu. Po střele Ondřeje Kašeho se puk odrazil na pravou stranu, kde ho nadvakrát dostal za brankovou čáru NICOLAS HLAVA – 3:5. Asistence: Ondřej Kaše a David Kaše.
     
    40:52
    Nicolas Hlava dostal nabito od Ondřeje Kašeho do prostoru mezi kruhy a jeho svižná rána pak končí na pozorném Lukáši Paříkovi, který dalším zákrokem svůj tým podržel.
     
    40:24
    Hosté se hned po nepřesném zakončení Litvínova dostali na puk a poslali ho až před branku Šimona Zajíčka. Pošetřili tak cenné vteřiny.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 19:33.
     
    Střely na branku: 27 – 21
     
    Také druhá třetina je minulostí a byla hodně divoká. Hosté se postupně v rozmezí necelých pěti minut dostali do vedení 5:1, když trestali vyloučení domácích hráčů. Nicméně domácí snížili v přesilové hře a ještě vykřesali naději na úspěch. V závěru pak dostali možnost přesilovky 5 na 3, jejíž podstatnou část budou dohrávat v úvodu třetí třetiny a mohou tak ještě promluvit do osudu tohoto klání.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:50
    Vyloučení v týmu Mountfield HK:
    Jan Eberle – 2 min., podrážení,
    Martin Pláněk – 2 min., podrážení.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    38:53
    Hosté jsou v plném počtu.
     
    38:29
    Neúspěšný pokus Nicolase Hlavy a hosté si mohli znovu oddychnout. Nicméně nadále se Litvínovští drží před jejich brankou, kde kombinují.
     
    37:26
    Janis Jaks střílenou přihrávkou našel hůl Petra Koblasy, který okamžitě vystřelil, ovšem jeho pokus kryje Pařík a hosté se poté okamžitě osvobozují.
     
    36:53
    Vyloučení v týmu Mountfield HK:
    Graeme McCormack – 2 min., vysoká hůl.
     
    36:41
    Kevin Czuczman dostal přihrávku od Petra Koblasy a jeho pokus pak kryje znovu pozorný hostující brankář Lukáš Pařík.
     
    35:21
    Na druhé straně ubránili domácí další akci soupeře a vydali se zpět před klec Lukáše Paříka, zastavilo je ale postavení mimo hru a ta se stěhuje do středního pásma.
     
    35:02
    Další zákrok Paříka, když lapil pokus Petra Koblasy a hra je přerušena.
     
    34:37
    Verva znovu držela útočné pásmo a snažila se o další snížení, které by mohlo znamenat definitivní návrat zpět do hry, ale pokus Petra Koblasy skončil jen vedle protější tyče.
     
    34:13
    Na řadě je další komerční přestávka.
     
    33:54
    Hradec Králové je v plném počtu.
     
    33:34
    Hosté dostávají puk do své moci a ten je mimo ohrožení Paříkovy brány.
     
    32:56
    Marek Baránek poslal puk o mantinel Jindřichu Abdulovi, jenž se snažil vystřelit, ale jeho střela byla zastavena obranou soupeře.
     
    32:28
    V oslabení se do akce dostal Jordann Perret, ale jeho pokus pokryl Šimon Zajíček a hra je přerušena. Vhazovat se bude po pravé ruce domácího brankáře.
     
    31:54
    Vyloučení v týmu Mountfield HK:
    Kevin Klíma – 2 min., nedovolené bránění.
     
    31:31
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domácí snižují na rozdíl tří gólů. Nicolas Hlava vyzval přihrávkou ONDŘEJE KAŠEHO, který si nabruslil na pravou stranu a jeho svižné zakončení pak končí v síti – 2:5. Asistence: Nicolas Hlava a David Kaše.
     
    30:35
    Vyloučení v týmu Mountfield HK:
    Evan Jasper – 2 min., nedovolené bránění brankáři.
     
    30:23
    Další komerční přestávka.
     
    28:11
    Domácí jsou jako opaření, nyní se ale dostali do zakončení před Paříkem, Šalda ale pokus poslal mimo tři tyče.
     
    26:58
    Střídání v týmu HC VERVA Litvínov:
    ze hřiště odchází Matej Tomek, přichází Šimon Zajíček.
     
    26:58
    Hradec právě vstřelil branku!
    Svou druhou branku dává dnes také EVAN JASPER, jenž po chybné rozehrávce domácích po přihrávce od Lalancetteho skóruje pod horní tyč Tomkovy klece a touhle trefou ho tak vyhnal z brankoviště – 1:5. Asistence: Christophe Lalancette a Aleš Jergl.
     
    26:18
    Hosté se znovu dostali do akce před litvínovskou klecí, ale tentokráte na Tomka nevyzráli.
     
    25:27
    Hradec právě vstřelil branku!
    Další využitá přesilovka a hosté už mají dokonce třígólový náskok. Na pravé straně se k odraženému kotouči dostal OLIVER OKULIAR, který nadvakrát protlačil kotouč za čáru a je tak dnes dvougólovým střelcem – 1:4. Asistence: Tomáš Pavelka a Giorgio Estephan.
     
    24:26
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov:
    Denis Zeman – 2 min., sekání.
     
    24:10
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hosté využívají dvojnásobnou přesilovou hru a jdou do dvoubrankového náskoku. Od modré čáry napřáhl ke střele Jeremie Blain a těsně před Tomkem jeho pokus šikovně tečoval OLIVER OKULIAR a puk končí za zády domácího gólmana – 1:3. Asistence: Jeremie Blain a Tomáš Pavelka.
     
    23:47
    Závar před domácí brankou nakonec Matej Tomek zvládl a má puk ve své moci. Následuje přerušení hry a vhazování po jeho pravé ruce.
     
    23:26
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov:
    Ondřej Kaše – 2 min., hákování.
     
    23:13
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov:
    2 min. – zdržování hry / neúspěšná trenérská výzva, odpyká Matěj Maštalířský.
     
    23:13
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hosté strhávají vedení na svou stranu. Nahození Eberleho si našel u přední tyče EVAN JASPER, jenž ho doslova propasíroval za brankovou čáru -1:2. Následovalo posouzení na videu a sudí poté gól uznali. Následně pak ale domácí lavička požádala o trenérskou výzvu a opět se zkoumalo, a to atak brankáře Tomka. Znovu se ale nic takového neprokázalo a gól platil. Navíc si hosté zahrají přesilovou hru. Asistence: Jan Eberle.
     
    22:49
    Kevin Klíma zadělal na další útočnou akci Hradce, ovšem obrana Litvínova vše viděla a nedovolila, aby se soupeř dostal k jakémukoli ohrožení Tomkovy branky.
     
    22:12
    Zakázané uvolnění hostů a hra se stěhuje před branku Lukáše Paříka, vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    21:34
    Rána Davida Kašeho končí jen na zákroku Lukáše Paříka, jenž poté posílá puk do rohu obranného pásma.
     
    21:02
    Ondřej Kaše udělal kličku soupeři a dostal se až před Lukáše Paříka, z úhlu ho však překonat nedokázal.
     
    20:22
    Marek Baránek nahodil puk do neutrální zóny a tam si ho našli spoluhráči a ti se dostali až před klec Lukáše Paříka. Ale nakonec se k žádné střele nedostali.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 18:26.
     
    Střely na branku: 15 – 10
     
    První třetina je minulostí. V ní se do vedení díky trefě Janise Jakse od modré čáry dostali domácí hokejisté, kteří využili přesilovou hru. V samotném závěru pak také z dálky prostřelil Tomka obránce Jeremie Blain a smazal tak hradeckou ztrátu. Bylo tedy vyrovnáno a začínalo se opět od začátku.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:50
    Ještě se pokusili domácí ohrozit branku soupeře, ale nakonec jejich pokus šel mimo tři tyče.
     
    19:02
    Hradec právě vstřelil branku!
    V poslední minutě úvodního dějství hosté vyrovnávají. David Šťastný poslal kotouč k modré čáře, kde se do něho střelou z první opřel JEREMIE BLAIN a překonal Mateje Tomka – 1:1. Je tedy srovnáno a začíná se znovu od začátku. Asistence: David Šťastný.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    17:59
    Jindřich Abdul v tandemu poslal přihrávku na Janise Jakse, druhý jmenovaný se však střelecky neprosadil.
     
    17:25
    Na druhé straně střílel nebezpečně Ondřej Kaše, jeho pokus směřoval před Lukáše Paříka, ten ale zakročil a kotouč dostal do bezpečí a mimo ohrožení své branky.
     
    16:39
    Matej Tomek si připsal další úspěšný zákrok proti McCormakovi, který trefil pouze jeho beton.
     
    16:28
    Do ofsajdové pasti se dostali hosté a hra je vykázána zpět do neutrální zóny, kde se bude za chvíli vhazovat.
     
    15:19
    Ondřej Jurčík si vybruslil za obranou soupeře, ale nakonec se nedostal do žádného zakončení. Nicméně stále se domácí drží před Lukášem Paříkem.
     
    14:03
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Využitá přesilová hra a domácí jdou do vedení. JANIS JAKS si nabruslil u modré čáry k lepší střelecké pozici a poté táhlou střelou vyslal pokus, který se zastavil až za zády hostujícího brankáře Lukáše Paříka – 1:0. Asistence: Petr Koblasa a Nicolas Hlava.
     
    13:25
    Na levé straně se před Paříkem snažil dorážet Petr Koblasa, ale před jeho odkrytou klecí jen promáchl. Následně pak se Hradec osvobozuje.
     
    13:17
    Janis Jaks svižnou ranou donutil Lukáše Paříka k dalšímu zákroku a ten hned přerušuje hru. Vhazovat se bude na pravém kruhu.
     
    12:59
    Vyloučení v týmu Mountfield HK:
    Aleš Jergl – 2 min., faul kolenem.
     
    12:59
    Další vyloučení hostů a Litvínov tak má k dispozici další přesilovou hru. Na trestnou lavici usedne Aleš Jergl.
     
    12:18
    Hosté jsou v plném počtu.
     
    11:56
    Janis Jaks pálil od modré čáry, Nicolas Hlava pak puk tečoval před Paříkem a ten znovu své brankoviště zavřel. Hra je zastavena a vhazovat se bude opět před jeho klecí.
     
    11:29
    Jaks tečoval puk před Paříkem, ten kotouč vyhazuje do rohu obranného pásma a drží svůj tým.
     
    10:59
    Domácí se usadili před Lukášem Paříkem, David Kaše zamíchal u modré čáry kotoučem a poslal ho směrem před hostující, klec, ale tahle souhra nevyšla.
     
    10:18
    Vyloučení v týmu Mountfield HK:
    Radovan Pavlík – 2 min., držení.
     
    10:18
    Hostující Jergl sice prostřelil Mateje Tomka, ale hlavní sudí hned ukazuje, že branka platit nemůže, protože byl zároveň signalizován faul hostů. Místo gólu Mountfieldu tak následuje oslabení.
     
    10:12
    Zakázané uvolnění chemiků a hra se stěhuje před klec Mateje Tomka. Buly bude vhozeno po jeho pravé ruce.
     
    09:46
    Jeremie Blain to chtěl zkusit od modré čáry, místo toho poslal puk dopředu a Miškář u mantinelu ho vybojoval na svou stranu, hosté ho ale záhy stejně ztratili.
     
    09:39
    Graeme McCormack si sebral opuštěný puk v pásmu Vervy a hned na to znovu do akce zamířili hosté. Tváří v tvář Tomkovi pak neuspěl Giorgio Estephan, jenž si na bývalém spoluhráči vylámal zuby! Hra je přerušena a následuje první komerční přestávka.
     
    08:36
    A znovu Jeremie Blain, který ze středu poslal přízemní pokus na branku Litvínova, ale opět pozorný Matej Tomek zakročil a poté lapil i dorážku Eberleho.
     
    07:22
    Ralfs Freibergs rozehrával akci Mountfieldu, hosté se nakonec opravdu dostali před klec Mateje Tomka, ale ten své brankoviště zavřel a proti jedovce Blaina zakročil.
     
    06:34
    Hezká akce dvou bratrů, David Kaše posílal puk na Ondřeje a druhý jmenovaný pak hned vystřelil na Lukáše Paříka, ale ztroskotal právě na jeho zákroku.
     
    05:15
    Pawel Zygmunt přebíral kotouč, ale Havelka mu puk přihrával rukou, takže je hra přerušena a buly bude vhozeno ve středním pásmu.
     
    04:37
    Matěj Maštalířský byl obrán o puk Patrikem Marcelem a do akce mohl jít Hradec. Jenže touš si Litvínovští převzali zase zpět a už se derou znovu před Lukáše Paříka.
     
    03:43
    Kevin Klíma se po návratu do sestavy Hradce Králové dostal ke střele na levé straně, ovšem jeho pokus srazila obrana chemiků do bezpečí.
     
    03:01
    Nicolas Hlava vybojoval puk pro Litvínov a ten zůstal v útočném pásmu, Janis Jaks ale poté zblízka nezakončil, protože ho přihrávka úplně minula.
     
    02:16
    Alex Tamáši procedil skrze Zemana puk pro Olivera Okuliara, ale hradecký snajpr poté z úhlu nepřelstil Mateje Tomka a ten má puk u sebe. Raději pak hru okamžitě přerušuje.
     
    01:30
    Liam Kirk měl na svědomí první obrovskou šanci zápasu, když se dostal do zakončení úplně sám před Paříkem, ale z levé strany trefil jen jeho.
     
    01:07
    Akci Hradce Králové ale zastavilo postavení mimo hru a ta se přestěhovala zpět do středního pásma, kde se bude za malou chvilku vhazovat.
     
    00:51
    Na druhé straně se nepovedl protiútok Mountfieldu a domácí hráči tak znovu mohou projít před branku soupeře a jdou útočit.
     
    00:25
    Po vhazování ve středovém kruhu se k puku dostali chemici a hned ho zavezli před Lukáše Paříka, ale zblízka na něho nevyzráli.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    HC VERVA Litvínov: M. Tomek (Zajíček) – D. Zeman, Baránek, Jaks, Zile, Demel (A), Czuczman, Šalda – Koblasa, Gut, Kudrna – O. Kaše (C), D. Kaše (A), Hlava – Abdul, Kirk, Maštalířský – Havelka, Jurčík, Zygmunt.
    Trenér: Karel Mlejnek

    Mountfield HK: Pařík (Lukáš) – Freibergs, Blain (A), Pavelka, Pláněk, Kalina, McCormack, Marcel – Perret, Tamáši, Okuliar – Šťastný, Miškář, Estephan – R. Pavlík, Klíma, Jergl (A) – Jasper, Lalancette, Eberle (C).
    Trenér: Tomáš Martinec

    Rozhodčí: Mrkva, Kika – Gerát, Klouček.
     
    Vzájemná utkání

    V probíhající sezóně se oba celky utkaly třikrát, dvakrát vyhrál Litvínov a jednou pak Hradec Králové. Pokaždé vyhrál hostující tým.
     
    Mountfield HK

    Hokejisté hradeckého Mountfieldu jsou v tabulce nejvyšší tuzemské soutěže na osmém místě se čtyřiašedesáti body. I oni by se rádi posunuli o nějaké to patro výše a zajistili si tak lepší pozici pro vyřazovací boje, ať už to bude osmifinále či čtvrtfinále, na které by teoreticky mohli také dosáhnout, na čtvrté místo ztrácejí osm bodů a ve hře je jich ještě čtyřiadvacet a stát se může cokoli. Před reprezentační pauzou doma vyhráli 4:0 nad Českými Budějovicemi a napravili tak zaváhání s Mladou Boleslaví, se kterou padli těsně 1:2. Budou i dnes úspěšní na severu Čech?

    Nejproduktivnější hráči

    Oliver Okuliar 18+17
    Jeremie Blain 7+21
    Tomáš Pavelka 7+16
     
    HC VERVA Litvínov

    Litvínovští hokejisté se v tuto chvíli nacházejí na pátém místě extraligové tabulky se ziskem jednasedmdesáti bodů. Dlouho drželi elitní čtyřku, která zaručuje přímý postup do čtvrtfinále play-off, ale před pauzou klesli o jednu příčku níže. Bylo to po prohře 2:6 v Liberci, který se právě posunul na čtvrté místo. Litvínovští po několika letech, kdy byli spíše na chvostu tabulky, jsou od začátku sezóny v horních patrech a rádi by se zase vrátili zpět mezi top čtyři nejlepší týmy. Museli by však začít sbírat důležité body a spoléhat také na to, že někdo před nimi body ztratí. Po dvou prohrách za sebou se tak dnes doma pokusí o plný bodový zisk, proti Mountfieldu to ale určitě nebude nic lehkého.

    Nejproduktivnější hráči

    Ondřej Kaše 18+26
    David Kaše 12+22
    Petr Koblasa 21+12
     
    Hezký středeční podvečer přeji všem příznivcům hokeje. Na programu je po reprezentační přestávce zase zpět extraliga a my prostřednictvím tohoto textového online přenosu budeme sledovat duel mezi týmy HC VERVA Litvínov a Mountfield HK v rámci čtyřiačtyřicátého kola.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.

    Vendula Zdražilová

    Góly a asistencie: 15. Jaks (Koblasa, Hlava), 32. O. Kaše (Hlava, D. Kaše), 42. Hlava (O. Kaše, D. Kaše), 46. Kirk (Koblasa, Abdul), 56. Hlava (D. Zeman) – 20. Blain (Šťastný), 24. Jasper (Eberle), 25. Okuliar (Blain, Pavelka), 26. Okuliar (Pavelka, Estephan), 27. Jasper (Lalancette, Jergl), 63. Blain (Tamáši)


    HC VERVA Litvínov: M. Tomek (27. Zajíček) – D. Zeman, Baránek, Jaks, Zile, Demel (A), Czuczman, Šalda – Koblasa, Gut, Kudrna – O. Kaše (C), D. Kaše (A), Hlava – Abdul, Kirk, Maštalířský – Havelka, Jurčík, Zygmunt.
    Tréner: Karel Mlejnek

    Mountfield HK: Pařík (Lukáš) – Freibergs, Blain (A), Pavelka, Pláněk, Kalina, McCormack, Marcel – Perret, Tamáši, Okuliar – Šťastný, Miškář, Estephan – R. Pavlík, Klíma, Jergl (A) – Jasper, Lalancette, Eberle (C).
    Tréner: Tomáš Martinec

    Rozhodca: Mrkva, Kika – Gerát, Klouček

    Diváci: 3731