BUTCHIS – Sparta 5:8 (kon.) | Liberec – Vítkovice 5:6 (po pr.) | Black Angels – Česká Lípa 9:4 (kon.)
Karlovy Vary – Chodov 4:14 (kon.) | Tatran – Pardubice 10:1 (kon.)
koniec
Black Angels
9:4 (3:1, 1:3, 5:0)
FBC 4CLEAN Česká Lípa
cz Nedeľa 11.02.2024, 16:00 • Městská SH Louny • Livesport Superliga (CZ) • 23. kolo
Predzápasové kurzy
    58:53 Radek HANÁK - 9:4
     
    58:53
    Black Angels právě vstřelili branku!
    Další gól do prázdné branky! Matouš Burian opět mohl střílet na branku, ale opět ho předal na RADKA HANÁKA, který dokázal zavěsit míček do dokryté branky České Lípy! Asistence: Matouš Burian.
    57:22 Vojtěch NOVOTNÝ - 8:4
     
    57:22
    Black Angels právě vstřelili branku!
    Je tu branka do dokryté klece! Matouš Burian mohl sám střílet do prázdné branky, ale všiml si za sebou ještě VOJTĚCHA NOVOTNÉHO, který dokázal i se štěstím dostat míček do branky České Lípy! Asistence: Matouš Burian.
    54:58 Matouš BURIAN - 7:4
     
    54:58
    Black Angels právě vstřelili branku!
    Tohle už je nejspíše konečná! Radek Hanák vystřelil nejdříve na Jana Dvořáka, který vyrazil míček před sebe, ale na správném místě stál MATOUŠ BURIAN, který doklepl míček do branky České Lípy! Asistence: Radek Hanák.
    51:11 Tomáš ČÁSLAVA - 6:4
     
    51:11
    Black Angels právě vstřelili branku!
    Bleci dávají velmi důležitou branku! TOMÁŠ ČÁSLAVA si vzal balónek na polovině hřiště, poté se dostal až do střelecké pozice ze středu hřiště a zakončil přes obránce přesně do levé části branky! Asistence: Kristián Kozák.
    50:32 Jakub HROMADA - 5:4
     
    50:32
    Black Angels právě vstřelili branku!
    Bleci využívají přesilovou hru! JAKUB HROMADA dokázal dostat míček přes Jana Dvořáka téměř z poloviny hřiště, Česká Lípa v tuto chvíli byla velmi pasivní a draze za to zaplatila! Asistence: Marek Fryš.
    33:56 Vladimír TRČKA - 4:4
     
    33:56
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    Máme srovnáno! Daniel Štěrba dokázal skvěle najít krosovou přihrávkou VLADIMÍRA TRČKU, který dokázal zakončit bez větších problémů do dokryté branky! Asistence: Daniel Štěrba.
    31:16 Matouš BURIAN - 4:3
     
    31:16
    Black Angels právě vstřelili branku!
    Bleci se opět dostávají do vedení! MATOUŠ BURIAN dokázal rozpohybovat brankáře Jukla, vzápětí se rozhodl vystřelit bekhendem do levého horního rohu branky! Bez asistence.
    28:49 Václav VAVRUŠKA - 3:3
     
    28:49
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    Máme srovnáno! Parádní akce České Lípy! Tomáš Pšenička dokázal skvěle přihrát přes velké brankoviště na VÁCLAVA VAVRUŠKU, který neváhal a dopravil míček do dokryté klece! Asistence: Tomáš Pšenička.
    20:12 Radek KRAJCIGR - 3:2
     
    20:12
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    Skvěle pro Českou Lípu, která využívá přesilovou hru! Radim Křenek parádní přihrávkou našel Tomáše Pšeničku, který na středu hřiště našel RADKA KRAJCIGRA, který dokázal dostat míček k pravé tyči! Asistence: Tomáš Pšenička.
    10:30 Jakub RENČÍN - 3:1
     
    10:30
    Black Angels právě vstřelili branku!
    Nedáš, dostaneš! Daniel Ludvík se skvěle vytočil do středu hřiště, našel vzápětí volného JAKUBA RENČÍNA, který dokázal zavěsit míček do branky Jana Dvořáka! Asistence: Daniel Ludvík.
    8:31 Jakub HROMADA - 2:1
     
    8:31
    Black Angels právě vstřelili branku!
    Bleci otáčejí vývoj utkání! Jakub Renčín dokázal skvěle z otočky nahrát na nabíhajícího JAKUBA HROMADU, který dokázal dostat míček do branky Jana Dvořáka! Asistence: Jakub Renčín.
    7:38 Jakub HROMADA - 1:1
     
    7:38
    Black Angels právě vstřelili branku!
    Bleci vyrovnávají na 1:1! Radim Křenek nahrál přesně na hůl JAKUBA HROMADY, který se dostal středem hřiště až ke střele a dokázal přesně zamířit k levé tyčce! Bez asistence.
    5:56 Radek KRAJCIGR - 0:1
     
    5:56
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    Česká Lípa jde do vedení! Ondřej Kopič běžel do přečíslení, následně skvěle přihrál krosovou přihrávkou na RADKA KRAJCIGRA, který dokázal dostat míček do odkryté klece! Asistence: Ondřej Kopič.

    Adam Náhončík

    Góly a asistencie: 8. Hromada, 9. Hromada (Renčín), 11. Renčín (Ludvík), 32. M. Burian (t.s.), 51. Hromada (M. Fryš), 52. Čáslava (Kozák), 55. M. Burian (R. Hanák), 58. V. Novotný (M. Burian), 59. R. Hanák (M. Burian) – 6. Krajcigr (Kopič), 21. Krajcigr (Pšenička), 29. Vavruška (Pšenička), 34. Trčka (Štěrba)


    Využitie: 1:1. Zásahy brankárov: 15:12.
    Black Angels: Matiášek (Pfeifer) – M. Fryš, V. Novotný, Obuškevič, Kozák, Bauman, Neklan, Štyler – M. Boček, Hodač, M. Burian, Doležal, Ludvík (C), Vinkler, Čáslava, Krahulec, Hromada, R. Hanák, Renčín.
    Tréner: Tomáš Janeček

    FBC 4CLEAN Česká Lípa: Dvořák (32.–32. Jukl) – Mlejnek, Seibert, Stárek, Slaný, F. Šedivý, Křenek – Dzierža, Vavruška, Pekárek, Trčka, Kouba, Pšenička, Jirsa, Kopič, Krajcigr (C), Štěrba.
    Tréner: Vladimír Trčka

    Rozhodca: Tomáš Kostinek a Martin Reichelt

    Diváci: 320