Sparta Praha – Kladno 5:3 (kon.) | Vítkovice – Třinec 2:6 (kon.) | Hradec Králové – Motor ČB 4:0 (kon.)
Liberec – Litvínov 6:2 (kon.) | Plzeň – K. Vary 4:3 (kon.) | Kometa Brno – Mladá Boleslav 2:3 (po pr.)
Olomouc – Pardubice 2:1 (kon.)
koniec
Mountfield HK
4:0 (2:0, 0:0, 2:0)
Banes Motor České Budějovice
cz Nedeľa 04.02.2024, 16:00 • ČPP Aréna, Hradec Králové • Tipsport extraliga (ČR) • 43. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    52:39
    Hradec právě vstřelil branku!
    Sweet Caroline zní dnes v Hradci už počtvrté! Důležitým pilířem akce se stal Oliver Okuliar, jenž ubránil puk proti dvěma protihráčům a ještě jej posunul na modrou na hůl Martinu Pláňkovi. Ten nadělil jesle rovněž dvěma hokejistům, aby dostal puk přesně na hokejku JORDANNA PERRETA, který z prostoru před bránou tečoval do sítě – 4:0. Asistence: Martin Pláněk a Oliver Okuliar.
     
    46:52
    Hradec právě vstřelil branku!
    Východočeši odskakují ve vlastním oslabení už na třígólový rozdíl! Bohumil Jank vyhodil puk do středního pásma k mantinelu, kde ho sebral ALEX TAMÁŠI. Ten jel na hostujícího brankáře úplně sám, položil si ho na zem a následně krásně zavěsil těsně kolem lapačky pod horní tyč – 3:0. Asistence: Bohumil Jank, Ralfs Freibergs.
     
    04:26
    Hradec právě vstřelil branku!
    Ze hry neuplynulo ani pět minut a Hradečtí už vedou o dva góly! Akce vůbec nevypadala nebezpečně, DAVID ŠŤASTNÝ se ale rozhodl, že trochu pročísne vzduch. Napřáhl na modré a jeho střela proplula kolem všech těl a chráničů až do brankové sítě – 2:0. Asistence: Giorgio Estephan, Oliver Okuliar.
     
    01:29
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak to bylo rychlé, přesilovka je využita a Mountfield jde do vedení! Před brankovištěm si našel pozici PATRIK MIŠKÁŘ a kotouč také brzy přistál na jeho holi. Domácí forvard pak zamířil do otevřeného prostoru mezi betony – 1:0. Asistence: Jeremie Blain, Giorgio Estephan.

    Klára Petrásková

    Góly a asistencie: 2. Miškář (Blain, Estephan), 5. Šťastný (Estephan, Okuliar), 47. Tamáši (Jank, Freibergs), 53. Perret (Pláněk, Okuliar)


    Mountfield HK: Pařík (Laurikainen) – Pavelka, Blain (A), Jank, Pláněk, Marcel, Freibergs – Okuliar, Tamáši, Perret – Eberle (C), Estephan, Šťastný – Pilař, Miškář, R. Pavlík – Jergl (A), Lalancette, Jasper.
    Tréner: Tomáš Martinec

    Banes Motor České Budějovice: Strmeň (Hrachovina) – Vráblík, Štencel, Kachyňa, Doudera (A), Hovorka, Gulaši (C), Pýcha – F. Přikryl, Kondelík, Ordoš – Kubík (A), Harris, D. Simon – Valský, Hanzl, Vopelka – Chlubna, Koláček, Toman.
    Tréner: Ladislav Čihák

    Rozhodca: Jeřábek, Vrba – Hnát, Špůr

    Diváci: 4 642