Ottawa – Nashville 4:3 (po pr.)
koniec po predl.
Ottawa Senators
4:3 (0:3, 3:0, 0:0 - 1:0)
Nashville Predators
cz Utorok 30.01.2024, 01:00 • Canadian Tire Centre, Ottawa • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    63:36 Claude GIROUX - 4:3
     
    63:36
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Domácí vítězí v prodloužení! Rozhodnout přitom mohli Predátoři. Proti brankáři Korpisalovi se řítili Gurjanov s Josim, ale prvně jmenovaný nedokázal svému kapitánovi přesně přihrát. Hra se tak otočila na druhou stranu. CLAUDE GIROUX si v útočném pásmu vyměnil puk s Timem Stützlem a i z poměrně ostrého úhlu dokázal zamířit přesně. Saros se už ke své pravé tyčce nedokázal přesunout včas – 4:3. Asistence: Tim Stützle.
    37:10 Brady TKACHUK - 3:3
     
    37:10
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Domácí ve druhé třetině dokázali dorovnat třígólové manko! Vhazovalo se v útočném pásmu Sens, konkrétně na pravém kruhu. Josh Norris vyhrál buly na BRADYHO TKACHUKA, který střílel z mezikruží už v pádu, ale dokázal puk nasměrovat za Sarosova záda. Asistence: Josh Norris.
    29:20 Tim STÜTZLE - 2:3
     
    29:20
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Senátoři se přibližují na rozdíl jediného gólu! Mathieu Joseph nejprve zablokoval střelu soupeře. Poté sám kotouč vyvezl a nahrál do mezikruží TIMOVI STÜTZLEMU, který střelou na lapačku překonal Sarose – 2:3. Asistence: Mathieu Joseph.
    25:21 Drake BATHERSON - 1:3
     
    25:21
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Nyní už domácí přeci jen snižují! Přihrávka Bradyho Tkachuka zpoza branky našla DRAKEA BATHERSONA. Ten udělal Sarosovi forhendovou kličku a zasunul kotouč do odkryté klece – 1:3. Asistence: Brady Tkachuk.
    19:00 Jakov TRENIN - 0:3
     
    19:00
    Nashville právě vstřelil branku!
    A přesně 60 sekund před koncem úvodní části hosté zvyšují už na 3:0! Roman Josi posunul u modré čáry puk doprava pro Danteho Fabbra. Ten ho nahodil na branku a letící kotouč sklepl mimo dosah brankáře Sögaarda JAKOV TRENIN. Asistence: Dante Fabbro a Roman Josi.
    16:30 Philip TOMASINO - 0:2
     
    16:30
    Nashville právě vstřelil branku!
    Hosté navyšují náskok! Po zisku kotouče v rohu za vlastní brankou vyrazili Preds rychle dopředu. Thomas Novak ve středním pásmu přistrčil puk doprava pro PHILIPA TOMASINA, který si nabruslil za obranu, natlačil se před branku a zvedl hrací předmět do bližšího horního růžku svatyně Ottawy – 0:2. Asistence: Thomas Novak a Cody Glass.
    08:26 Michael MCCARRON - 0:1
     
    08:26
    Nashville právě vstřelil branku!
    Hosté jdou do vedení! Roman Josi nastřelil puk po mantinelu do útočného pásma. Hrací předmět se od nějaké nerovnosti odrazil od zadního hrazení před branku. Mezi kruhy si ho našel MICHAEL MCCARRON, který střelou z první k pravé tyčce prostřelil Sögaarda. Asistence: Roman Josi a Philip Tomasino.

    Martin Augustin

    Góly a asistencie: 26. Batherson (B. Tkachuk), 30. Stützle (M. Joseph), 38. B. Tkachuk (Norris), 64. Giroux (Stützle) – 9. McCarron (Josi, Tomasino), 17. Tomasino (Novak, Glass), 19. Trenin (Fabbro, Josi)


    Ottawa Senators: Sögaard (21. Korpisalo) – Chychrun, Chabot (A), Zub, Sanderson, Bernard-Docker, Brännström – Giroux (A), Stützle, B. Tkachuk (C) – Batherson, Norris, M. Joseph – Tarasenko, Pinto, Kubalík – Kelly, Chartier, Greig.
    Tréner: Jacques Martin

    Nashville Predators: Saros (Lankinen) – Fabbro, Josi (C), L. Schenn, McDonagh (A), A. Carrier, Lauzon – Nyquist, O'Reilly (A), F. Forsberg – Evangelista, Glass, Novak – Gurianov, Sissons, Trenin – Tomasino, McCarron, Co. Smith.
    Tréner: Andrew Brunette

    Rozhodca: Hebert, Lambert – Smith, Murray

    Diváci: 16 284