Baltimore Ravens – Houston Texans 34:10 (kon.)
koniec udalosti
Baltimore Ravens – Houston Texans

34:10

(3:3, 7:7, 7:0, 17:0)

cz Sobota 20.01.2024, 22:30 • MT&T Bank Stadium, Baltimore, Maryland • Americký futbal
     
    Baltimore Ravens postupuje po 11 letech do finále konference AFC!
     
    2:00
    FIELD GOAL RAVENS

    JUSTIN TUCKER dostal v zápase ještě jednu práci a odvedl ji výborně! 43yardový field goal poslal neomylně do středu branky, upravuje tak už na 34:10!
     
    5:07
    Další skvělý pass rush obrany, úplně volný hráč byl velmi rychle u Strouda, který tam na poslední chvíli zahazoval míč směrem na Schultze, což nemohlo vyjít! Čtvrtý down Texans nevyšel a dávají domácím míč hluboko na vlastní polovině! Zápas se jde dohrávat.
     
    6:20
    EXTRA POINT – GOOD

    JUSTIN TUCKER pohodlně posílá do branky další extra point a zvyšuje na 31:10!
     
    6:26
    TOUCHDOWN RAVENS

    Je hotovo! LAMAR JACKSON se znovu rozběhl sám a znovu měl akci sehranou tak dobře, že se ho během 8yardového putování do levé části end zóny prakticky nikdo nedotkl! 30:10 a Ravens mohou slavit postup!
     
    9:39
    Cook z podobného běhu, jakým se před chvilkou prosadil Hill, získává ještě mnohem víc! Dokázal se totiž vyhnout i prvnímu hráči ze secondary a byl zastaven až po 19 yardech, takže domácí jsou v pohodlném dostřelu!
     
    14:23
    EXTRA POINT – GOOD

    JUSTIN TUCKER se nemýlí ani při třetím extra pointu a zvyšuje na 24:10!
     
    14:29
    TOUCHDOWN RAVENS!

    Možná klíčová akce celého zápasu, protože Ravens se poprvé v zápase ocitají ve vedení o 2 skórování! Už se zdálo, že Jackson poběží do pravé strany, ale domácí quarterback nečekaně vystřihl perfektní přihrávku na hranici end zóny, kde byl připravený tight end ISIAH LIKELY! 23:10!
     
    2:12
    Skvělá akce Jacksona při čtvrtém downu! Naznačil přihrávku, ale nechal si míč pro sebe a než se obrana vzpamatovala, oběhl ji po levé straně, tam si ještě trochu zatancoval, a získal 14 yardů!
     
    5:02
    Jackson si hodně odstoupil a měl moře času na čekání, až se Bateman uvolní natolik, aby mohl zachytit míč ve středu hřiště, 21 yardů!
     
    12:04
    EXTRA POINT – GOOD

    JUSTIN TUCKER bezpečně posílá do branky i druhý extra point v zápase a zvyšuje na 17:10!
     
    12:09
    TOUCHDOWN RAVENS

    LAMAR JACKSON to opět vzal na sebe a tentokrát už ten klíčový blok dostal, takže mu stačil jeden úhybný manévr, aby se pohodlně a prakticky neatakován dostal z 15 yardů až do end zóny! skvělá akce celého útoku a quarterback vrací domácím vedení, 16:10!
     
    15:00
    Fairbairn už podruhé kopl hodně krátký výkop a tentokrát se mu to pořádně vymstilo! Duvernay si totiž našel cestu k prokličkování mezi dobíhajícími protihráči a returnem se dostal až téměř na polovinu hřiště! Ravens začnou z vlastních 45 yardů, výborná pozice.
     
    0:37
    FIELD GOAL MISSED

    Ka'imi Fairbairn udělal plnému stadionu obrovskou radost, jelikož 47yardový pokus o field goal netrefil! Míč proletěl těsně vedle pravé tyče a Texans promarnili příležitost jít před přestávkou do vedení! A je otázka, zda jim tyto 3 ztracené body nebudou na konci hodně chybět?
     
    2:00
    Stroud se s dlouhým třetím downem popral perfektně! Přesnou střelou s plochou dráhou letu našel ve středu hřiště skvěle naběhnutého Collinse, 29 yardů! A hosté jsou najednou na polovině soupeře.
     
    4:17
    EXTRA POINT – GOOD

    KA'IMI FAIRBAIRN pohodlně proměňuje extra point a podruhé vyrovnává zápas, 10:10!
     
    4:30
    PUNT RETURN TOUCHDOWN TEXANS

    Neskutečná akce receivera STEVENA SIMSE na punt returnu! Stout se ani při druhém puntu nijak nepředvedl, jen 45yardový kop, navíc jeho spoluhráči nebyli na místě dopadu včas, takže se Sims mohl rozběhnout do středu, kde se navíc zvládl vyškubnout z téměř jistého tacklu, aby ho už poté nikdo nemohl zastavit! Houston v útoku dosud téměř nic nepředvedl, ale speciální tým ho drží, 9:10!
     
    9:14
    EXTRA POINT – GOOD

    JUSTIN TUCKER proměnil extra point takovým způsobem, že málem překopl i vysokou síť za brankou, která se vytahuje jen při kopech. Zvyšuje na 10:3!
     
    9:17
    TOUCHDOWN RAVENS

    Lamar Jackson měl prakticky okamžitě po rozehrání v end zóně úplně volného receivera NELSONA AGHOLORA, o jehož střežení se obrana evidentně absolutně nedohodla. Jednoduchý hod, první touchdown utkání a Ravens opět vedou, tentokrát 9:3!
     
    0:24
    Jackson si ponechal míč a možná tím překvapil obranu, protože ta mu nechala obrovské množství prostoru! 23 yardů středem a domácí jsou jednou akcí téměř na polovině.
     
    0:32
    FIELD GOAL TEXANS

    KA'IMI FAIRBAIRN poslal 50yardový pokus bežpečně mezi tyče a dlouhým field goalem vyrovnává na 3:3!
     
    6:46
    Stroud sice byl pod tlakem, ale na pravé straně našel Singletaryho, jenž se dokázal uvolnit od Queena a zachytil dlouhý míč pro 26 yardů, takže Texans jsou rázem na olovině soupeře a na dostřel branky!
     
    8:41
    FIELD GOAL RAVENS

    JUSTIN TUCKER měl sice v sezoně jisté výkyvy, ale tento možná nejlepší kicker historie nejspíš před play-off vyladil formu a 53yardový pokus posílá přesně doprostřed branky! Domácí se ujímají vedení 3:0!

    Libor Štěpán

    John Hussey
    71 018