Plzeň – Motor ČB 4:3 (kon.) | Kometa Brno – Litvínov 3:1 (kon.) | Olomouc – K. Vary 3:1 (kon.)
Hradec Králové – Mladá Boleslav 2:3 (po pr.) | Sparta Praha – Pardubice 1:2 (po pr.)
koniec po predl.
Mountfield HK
2:3 (0:1, 0:1, 2:0 - 0:1)
BK Mladá Boleslav
cz Streda 17.01.2024, 18:00 • ČPP Aréna, Hradec Králové • Tipsport extraliga (ČR) • 29. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    64:30
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    V prodloužení k vidění mnoho šancí nebylo, nakonec jsou to ale Bruslaři, kteří ukončují tento duel! V přečíslení dvou na jednoho se ocitl Filip Pyrochta, který ve správný moment předal doleva na RÓBERTA LANTOŠIHO. Eetu Laurikainen se nestihl přesunout, a tak nejproduktivnější hráč Středočechů už neměl těžkou práci a trefil odkrytou svatyni. Asistence: Filip Pyrochta.
     
    57:37
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácí velmi rychle dávají vyrovnávací branku a jsou za svou aktivitu odměněni! GIORGIO ESTEPHAN dostal nabito od Tomáše Pavelky a z první z levého kruhu propálil Filipa Novotného. Hradecký útočník s kanadskou národností byl tak přesný, že trefil levý roh branky – 2:2. Asistence: Tomáš Pavelka, Jérémie Blain.
     
    50:07
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácí se přeci jenom dočkávají gólu a snižují na 1:2! Po vyhraném vhazování putoval kotouč od Radka Pilaře na hokejku JÉRÉMIEHO BLAINA, který se trefil přímo do horního růžku. Filip Novotný toho příliš neviděl, měl totiž zakrytý výhled kvůli cloně Radovana Pavlíka. Asistence: Radek Pilař.
     
    37:32
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Mountfield doplácí na svoji nedisciplinovat, Středočeši naopak potvrzují nejlepší úspěšnost využití početních výhod a druhou přesilovku využívají již po 11 vteřinách. Tomáš Fořt vybídl na pravém kruhu ONDŘEJE ROMANA, který zamířil do téměř odkryté brány – 0:2. Asistence: Tomáš Fořt.
     
    02:49
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Jako první z ničeho nic otevírají skóre zápasu hosté! Bývalý hradecký obránce Filip Pavlík, který se představil pod Bílou věží poprvé od svého odchodu do středních Čech, našel od modré zcela osamoceného PAVOLA SKALICKÉHO, jenž ze slotu zakončil nad lapačku Laurikainena – 0:1. Asistence: Filip Pavlík, Róbert Lantoši.

    Eva Šafranková

    Góly a asistencie: 51. Blain (Pilař), 58. Estephan (Pavelka, Blain) – 3. Skalický (F. Pavlík, Lantoši), 38. O. Roman (Fořt), 65. Lantoši (Pyrochta)


    Mountfield HK: Laurikainen (Lukáš) – Kalina, Blain (A), Pavelka, Pláněk, Jank, Freibergs – Perret, Tamáši, Jasper – Okuliar, Miškář, Jergl (A) – Šťastný, Estephan, Eberle (C) – R. Pavlík, Pilař, Zachar – A. Novotný.
    Tréner: Tomáš Martinec

    BK Mladá Boleslav: F. Novotný (J. Růžička) – Pyrochta (A), Bernad (A), Čech, F. Pavlík, Gewiese, Lintuniemi, Křepelka – Skalický, Fořt, Lantoši (C) – Malát, O. Roman, Rohlík – Dvořáček, Hradec, Rohdin – Krivošík, Pitule, Závora.
    Tréner: Richard Král

    Rozhodca: Hradil, Vrba –⁠⁠⁠ Axman, Blažek

    Diváci: 2987