Buffalo – Seattle 2:5 (kon.) | Tampa Bay – LA Kings 3:2 (po pr.) | Toronto – San Jose 7:1 (kon.)
NY Islanders – Vancouver 2:5 (kon.) | Nashville – Anaheim 3:5 (kon.) | St. Louis – Florida 1:5 (kon.)
Winnipeg – Columbus 5:0 (kon.) | Chicago – Edmonton 1:2 (kon.) | Arizona – Boston 4:3 (po pr.)
Calgary – Ottawa 6:3 (kon.)
koniec
St. Louis Blues
1:5 (1:1, 0:1, 0:3)
Florida Panthers
cz Streda 10.01.2024, 02:00 • Enterprise Center, St. Louis • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:03 Matthew TKACHUK - 1:5
     
    59:03
    Florida právě vstřelila branku!
    A je definitivně rozhodnuto. Domácí neudrželi puk na svých holích, Kulikov přiklepl na MATTHEWA TKACHUKA, ten střelou prakticky přes celé kluziště trefil prázdnou branku a zkompletoval tak čistý hattrick – 1:5! Asistence: Dmitrij Kulikov.
     
    56:50
    Domácí už nemají co ztratit a tak hrají bez brankáře. Je tu dlouhá power-play!
     
    53:46
    Další vyloučení, nyní na straně domácích. Dvě minuty za vysokou hůl si vyslechl Robert Thomas.
     
    47:44
    Rozhodčí nakonec oba hráče vyloučil, domácí Oskar Sundqvist obdržel dvě minuty za vražení na hrazení, hostující Jonah Gadjovich zase za hrubost.
    45:57 Matthew TKACHUK - 1:4
     
    45:57
    Florida právě vstřelila branku!
    Hosté přidávají další branku! V útočném pásmu dostali hru na modrou čáru, odkud nahodil Forsling, puk skvěle tečoval MATTHEW TKACHUK a trefil se přesně nad Hoferovu lapačku – 1:4. Asistence: Gustav Forsling, Anton Lundell.
    42:18 Matthew TKACHUK - 1:3
     
    42:18
    Florida právě vstřelila branku!
    Hosté unikají do dvoubrankového náskoku. Po rychlém přechodu do útočného pásma si Verhaeghem vyměnil přihrávku MATTHEW TKACHUK a křížnou ranou z pravého kruhu trefil horní roh Hoferovy branky – 1:3. Asistence: Carter Verhaeghe.
     
    39:48
    Tak tu máme ještě jednou vyloučení před koncem třetiny. Na trestnou lavici odjel hostující Anton Lundell. Provinil se vysokou holí a St. Louis má přesilovku.
     
    21:57
    Domácí budou moci srovnat ve čtyřminutové přesilovce, na trestnou lavici totiž za hru vysokou holí proti Saadovi odjel Sam Bennett.
    21:11 Sam REINHART - 1:2
     
    21:11
    Florida právě vstřelila branku!
    Už se hrála klasická přesilovka pět na čtyři, když hosté předvedli v útočném pásmu rychlou kombinaci, před brankoviště poslal puk Tkachuk, na ten si počkal SAM REINHART a trefil se přesně do horního růžku – 1:2. Asistence: Matthew Tkachuk, Aleksander Barkov.
     
    19:34
    Další přerušení hry a další trest. Nyní jen na domácí straně, Jordan Kyrou to má za dvě minuty za podrážení.
     
    18:49
    Vylučuje se na obou stranách, domácí Pavel Bučněvič si vyslechl dvě minuty za hrubost, hostující Oliver Ekman-Larsson zase za nesportovní chování.
    15:56 Kevin STENLUND - 1:1
     
    15:56
    Florida právě vstřelila branku!
    Je srovnáno! Hosté vyhráli buly ve vlastním pásmu, vznikl rychlý brejk, první zakončení ještě Hofer pokryl, ale k puku se pak dostal Gadjovich, bekhendem vybídl k zakončení KEVINA STENLUNDA a ten sklepnutím pod pravou Hoferovu ruku upravil na 1:1. Asistence: Jonah Gadjovich, Will Lockwood.
     
    11:36
    Na ledě se ocitl domácí Torey Krug a ne vlastní vinou. Dvě minuty za podrážení obdržel Matthew Tkachuk.
    07:01 Lockwoodovi ujel ve velké šanci puk od hole
     
    07:01
    Hosté byli blizoučko srovnání! Lockwood vybojoval puk, dostal se do sóla, kličkami si rozpohyboval gólmana, měl odkrytou branku, ale z forhendu nedal! Puk mu ujel od hole.
     
    04:20
    Je tu první vyloučení duelu, přesilovku si dá hostující Florida. Na trestnou lavici s dvěma minutami za podrážení zamířil Scott Perunovich.
    03:24 Brayden SCHENN - 1:0
     
    03:24
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Domácí jdou do vedení! Saad sice v první šanci neuspěl, nicméně akce pokračovala, Středem se k pokusu bekhendem dostal Neighbours, Stolarz puk pouze vyrazil před sebe a BRAYDEN SCHENN mohl svou dorážku pověsit pod horní tyčku – 1:0. Asistence: Jake Neighbours, Brandon Saad.

    Aleš Pur

    Góly a asistencie: 4. B. Schenn (Neighbours, Saad) – 16. Stenlund (Gadjovich, Lockwood), 22. Reinhart (M. Tkachuk, Barkov), 43. M. Tkachuk (Verhaeghe), 46. M. Tkachuk (Forsling, Lundell), 60. M. Tkachuk (Kulikov)


    St. Louis Blues: Hofer (Binnington) – Parayko (A), Leddy, Kessel, Krug, Perunovich, Scandella – Kyrou, Thomas (A), Bučnevič – Neighbours, B. Schenn (C), Saad – Kapanen, Hayes, Vrána – N. Walker, Sundqvist, Toropčenko.
    Tréner: Drew Bannister

    Florida Panthers: Stolarz (Bobrovskij) – Ekblad (A), Forsling, Montour, Mikkola, Kulikov, Ekman-Larsson – Reinhart, Barkov (C), Rodrigues – M. Tkachuk (A), Bennett, Verhaeghe – Lomberg, Lundell, Luostarinen – Lockwood, Stenlund, Gadjovich.
    Tréner: Paul Maurice

    Rozhodca: Kozari, Kea – Pancich, Suchánek

    Diváci: 18 096