Česká Lípa – Karlovy Vary 9:5 (kon.) | Tatran – BUTCHIS 11:5 (kon.) | Black Angels – Liberec 4:11 (kon.)
Mladá Boleslav – Sparta 14:4 (kon.) | Královské Vinohrady – Chodov 3:9 (kon.) | Ostrava – Vítkovice 3:5 (kon.)
koniec
FBC 4CLEAN Česká Lípa
9:5 (1:1, 3:2, 5:2)
FB Hurrican Karlovy Vary
cz Nedeľa 07.01.2024, 17:00 • SH Česká Lípa • Livesport Superliga (CZ) • 19. kolo
Predzápasové kurzy
    59:43 Radek KRAJCIGR - 9:5
     
    59:43
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    Další gól v prázdné brance! Jakub Seibert dostal míček na RADKA KRAJCIGRA, který měl velké problémy udržet stabilitu, ale zvládl to a bekhendem poslal míček do branky Karlových Varů! Asistence: Jakub Seibert.
    58:12 Radek KRAJCIGR - 8:5
     
    58:12
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    Česká Lípa střílí gól do odkryté klece! Ladislav Pekárek přihrál přesně na prchajícího RADKA KRAJCIGRA, který byl sice zezadu atakovaný Macháčkem, ale to mu nedělalo problém dovést míček do branky! Asistence: Ladislav Pekárek.
    54:43 Michal KLÁPA - 7:5
     
    54:43
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Karlovy Vary se nevzdávají! Matěj Korbel vzduchem přihrál přesně na MICHALA KLÁPU, který zkušeně dostal míček pod úrovní kolen do branky, která tak může platit! Asistence: Matěj Korbel.
    52:55 Jakub SEIBERT - 7:4
     
    52:55
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    7:4! Další branka v podání České Lípy! Radim Křenek přihrál na JAKUBA SEIBERT, který se středem hřiště dostal do střelecké pozice a hostujícímu hráči propadl míček za záda velmi nešťastně! Asistence: Radim Křenek.
    52:34 Tomáš PŠENIČKA - 6:4
     
    52:34
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    Domácí jdou do vedení o dvě branky! Vladimir Trčka na sebe natáhl dva hráče, míček poté poslal přesně před branku na TOMÁŠE PŠENIČKU, který ho poslal ke vzdálenější tyči! Asistence: Vladimír Trčka.
    40:57 Tomáš PŠENIČKA - 5:4
     
    40:57
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    Česká Lípa jde znovu do vedení! Václac Vavruška z hranice velkého brankoviště přihrál na levou stranu odkud do prázdné branky dokázal zakončit pohotově TOMÁŠ PŠENIČKA! Asistence: Václav Vavruška.
    40:35 Daniel PÉC - 4:4
     
    40:35
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Máme srovnáno! Vojtěch Kún vzal míček po nepřesné přihrávce domácím, vzápětí se mu nepovedla střela z levé strany, ale DANIEL PÉC dokázal míček doklepnout do branky Jana Dvořáka! Asistence: Vojtěch Kún.
    39:32 Ladislav PEKÁREK - 4:3
     
    39:32
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    Česká Lípa si znovu bere vedení zpět! LADISLAV PEKÁREK si skvěle položil na zem Adama Draslara a zakončil přesně do levého horního rohu branky! Bez asistence.
    38:46 Michal KLÁPA - 3:3
     
    38:46
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Karlovy Vary střílejí branku v přesilové hře! Hned z rozehrávky našel Lukáš Macháček připraveného MICHALA KLÁPU, který dokázal zamířit přesně do mezírky ve výstroji Jana Dvořáka! Asistence: Lukáš Macháček.
    34:04 Štěpán SLANÝ - 3:2
     
    34:04
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    Domácí si opět berou vedení zpět! Vladimír Trčka rozehrál z rohu hřiště na ŠTĚPÁNA SLANÉHO, který svou dělovou ránou zamířil přesně do pravé časti Draslarovy branky! Asistence: Vladimír Trčka.
    32:13 Marek HOZMAN - 2:2
     
    32:13
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Karlovy Vary přeci jen využívají přesilovou hru! Michal Strachota nahrál na levou stranu, kde pár rychlých kroků dopřed udělal MAREK HOZMAN, který vymetl pravý horní rohu domácí branky! Asistence: Michal Strachota.
    29:19 Ladislav PEKÁREK - 2:1
     
    29:19
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    Domácí si berou vedení zpět! Ondřej Kopič nahrál na LADISLAVA PEKÁRKA, který šel podél levého mantinelu až před branku Adama Draslara, přes kterého s velkou dávkou štěstí míček dostal a střílí vedoucí branku! Asistence: Ondřej Kopič.
    12:46 Jiří LEBEDA - 1:1
     
    12:46
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Karlovy Vary dávají gól v oslabení! JIŘÍ LEBEDA se velmi jednoduše od pravého mantinelu dostal až do středu hřiště a zakončil přesně do pravého horního rohu Dvořákovy branky! Bez asistence.
    1:27 Štěpán SLANÝ - 1:0
     
    1:27
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    Česká Lípa jde do vedení! Daniel Štěrba nahrál na polovinu hřiště na volného ŠTĚPÁNA SLANÉHO, který zkusil vystřelit velmi tvrdou střelu, kterou Adam Draslar neviděl a propustil jí do sítě! Asistence: Daniel Štěrba.

    Adam Náhončík

    Góly a asistencie: 2. Slaný (Štěrba), 30. Pekárek (Kopič), 35. Slaný (Trčka), 40. Pekárek (t.s.), 41. Pšenička (Vavruška), 53. Pšenička (Trčka), 53. Seibert (Křenek), 59. Krajcigr (Pekárek), 60. Krajcigr (Seibert) – 13. Lebeda, 33. Hozman (Strachota), 39. M. Klápa (L. Macháček), 41. Péc (Kún), 55. M. Klápa (Korbel)


    Využitie: 0:2. Zásahy brankárov: 14:17.
    FBC 4CLEAN Česká Lípa: Dvořák (Jukl) – Mlejnek, Seibert, D. Kellermann, Stárek, Slaný, F. Šedivý, Křenek – Dzierža, Pekárek, Vavruška, Trčka, Pšenička, Jirsa, Kopič, Štěrba, Krajcigr (C).
    Tréner: Vladimír Trčka

    FB Hurrican Karlovy Vary: Váradi (Draslar) – Korbel, Kún, Rosa, Pícha, Svatek, Šťovíček – Hozman, Lebeda, T. Smolka, Zahraj, Péc, L. Macháček, Hrbáček, M. Klápa (C), Strachota, Staněk, Šmajda, Švarc.
    Tréner: Miroslav Závora

    Rozhodca: Radim Sýkora a Miroslav Tkáč

    Diváci: 353