Frýdek-M. – Kolín 6:1 (kon.) | Přerov – Litoměřice 2:1 (2:0 po s.n.) | Jihlava – Slavia 5:3 (kon.)
Zlín – Třebíč 5:2 (kon.) | Pardubice B – Poruba 2011 2:5 (kon.) | Znojmo – Prostějov 2:4 (kon.)
Sokolov – Vsetín 4:1 (kon.)
koniec
Berani Zlín
5:2 (0:1, 2:1, 3:0)
SK Horácká Slavia Třebíč
cz Streda 03.01.2024, 17:30 • Trinity Bank Arena Luďka Čajky, Zlín • Chance Liga (CZ) • 34. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:37 Bedřich KÖHLER - 5:2
     
    59:37
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak ve Zlíně je rozhodnuto dámy a pánové! Po vyhození jednoho ze spoluhráčů dokázal BEDŘICH KÖHLER využít zaváhání soupeře při rozehrávce a přes více než půlku kluziště trefil zcela prázdnou bránu.
    57:10 Jan SÜSS - 4:2
     
    57:10
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak přece jenom branka platí! Z celé zmatečné situace dokázal nakonec jako autor branky vzejít JAN SÜSS. Ten tak dostává svůj mančaft do veledůležitého dvoubrankového vedení, které by mohlo nakonec pro domácí vítězné. Asistence: Bedřich Köhler.
    44:15 Nicolas WERBIK - 3:2
     
    44:15
    Zlín právě vstřelil branku!
    A ševci jdou opět do vedení! Naprosto zbytečný faul trestá téměř okamžitě svým zakončením NICOLAS WERBIK. Tomu se podařilo využít zmatku před brankovištěm, který nastal ihned po úvodním buly, a jako první našel kotouč. Ten následně poslal již za záda zmateného brankáře. Asistence: Jesse Paukku.
    38:03 Ladislav BITTNER - 2:2
     
    38:03
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Tak přece jenom se podařilo hostům využít početní výhody! Postaral se o to v jejím samotném závěru LADISLAVU BITTNEROVI. Ten stál na konci kombinace jeho formace, po které uklidil kotouč z bezprostřední blízkosti za záda zaskočeného Hufa. Asistence: Martin Dočekal a Michal Vodný.
    30:49 Martin NOVÁK - 2:1
     
    30:49
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak toto je obrat jako hrom vážení! Po pouhé minutě a půl od první branky ševců posílá svůj mančaft do vedení MARTIN NOVÁK. Ten využil zmatku před brankovištěm a poslal kotouč do zcela prázdné brány. Asistence: Nicolas Werbik.
    29:17 Pavel SEDLÁČEK - 1:1
     
    29:17
    Zlín právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno vážení! Po jedné z mála kombinací ševců se dostal do střelecké pozice PAVEL SEDLÁČEK. Ten pálil z prostoru mezikruží přesně za záda překvapeného gólmana. Asistence: Mikuláš Zbořil a Michal Gago.
    12:45 Jiří ONDRÁČEK - 0:1
     
    12:45
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    A máme tady první gól utkání vážení! Vyloučení soupeře dokázal potrestat bývalý hráč domácích JIŘÍ ONDRÁČEK. Ten tak skvěle využil tlaku svého celku. Asistence: Martin Dočekal a Antonín Bořuta.

    Patrik Hlaváč

    Góly a asistencie: 30. P. Sedláček (Zbořil, Gago), 31. Novák (Werbik), 45. Werbik (Paukku), 58. Süss (Köhler), 60. Köhler – 13. Ondráček (Dočekal, Bořuta), 39. Bittner (Dočekal, Vodný)


    Berani Zlín: Huf (S. Kowalczyk) – Hrbas (A), Salonen, Warg, Čáp, Zbořil, Husa, Suhrada – Šlahař, Kindl, Paukku – Novák, Werbik, Salmio – Tomi, Süss, Keränen – P. Sedláček (A), Gago, Köhler (C).
    Tréner: Jan Srdínko

    SK Horácká Slavia Třebíč: Mičán (Jekel) – Bořuta, Baláž, Štebih, Vodička, Poizl, Furch – Dočekal (A), Bittner (C), Psota – Vodný, Michálek, Ferda (A) – Ondráček, Kučera, Frömel – Maty. Svoboda, Malý, Michalčuk – Matě. Svoboda.
    Tréner: Kamil Pokorný

    Rozhodca: Kubičík, Kosnar – Štofa, Beneš

    Diváci: 1 752