Carolina – Montreal 5:3 (kon.) | Vancouver – Philadelphia 1:4 (kon.) | Vegas – LA Kings 3:2 (kon.)
San Jose – Edmonton 0:5 (kon.)
koniec
San Jose Sharks
0:5 (0:4, 0:1, 0:0)
Edmonton Oilers
cz Piatok 29.12.2023, 04:30 • SAP Center, San Jose • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    56:31
    Leon Draisaitl zahrál na Fabiana Zetterlunda vysokou holí a jde na trestnou lavici. Využijí Sharks přesilovou hru a dají čestnou branku?
     
    45:34
    Anthony Duclair pálil z první z pravého kruhu, jeho jedovku ale kryje pozorný Stuart Skinner a přerušuje hru. Buly po jeho levé ruce.
     
    41:42
    První přesilovka pro Sharks. Za hru vysokou holí na Kunina dostává dvě minuty Darnell Nurse a už sedí na trestné lavici.
    29:07 Ryan NUGENT-HOPKINS - 0:5
     
    29:07
    Edmonton právě vstřelil branku!
    No a už je to o pět gólů. Hosté se dlouho drželi v útočném pásmu, nakonec pak napřáhl na modré čáře Cody Ceci a tu šikovně tečoval RYAN NUGENT-HOPKINS a kotouč pak zapadl za záda Kaapa Kähkönena – 0:5. Asistence: Cody Ceci a Darnell Nurse.
     
    23:21
    Početní převaha hostů ale velmi rychle končí. Za katr putuje na dvě minuty za nedovolené bránění Zach Hyman a uvidíme tak hru ve čtyřech hráčích na obou stranách.
     
    23:05
    První vyloučení zápasu a přesilovku si zahrají hosté. Ti rozjeli akci v pásmu Žraloků a Mario Ferraro pak zvednutou holí poslal puk do hlediště a dostává tak dvouminutový trest.
     
    20:01
    Střídání v týmu San Jose Sharks:
    ze hřiště odchází Magnus Chrona, přichází Kaapo Kähkönen.
    17:32 Leon DRAISAITL - 0:4
     
    17:32
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Hosté jsou rozjetí a domácím nedávají vůbec polevit. Foegele poslal kotouč najetému LEONU DRAISAITLOVI, jenž v těsné blízkosti skóruje za bezmocného Chronu a v závěru první třetiny jdou tak hráči Edmontonu už do čtyřgólového náskoku – 0:4. Asistence: Warren Foegele a Ryan McLeod.
    14:55 Evan BOUCHARD - 0:3
     
    14:55
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Rozjetí hosté po velké šanci domácích po chvilce udeřili a vedou už 3:0! Na modrou čáru dostal přihrávku EVAN BOUCHARD a jeho dalekonosný pokus pak zapadl za záda Magnuse Chrony – 0:3. Asistence: Mattias Ekholm a Connor Brown.
     
    13:41
    Obrovská šance na snížení, Tomáš Hertl se natlačil do brankoviště a tváří v tvář neuspěl proti Skinnerovi, po chvilce po něm to ještě zkusil i Filip Zadina, i on ale neuspěl!
    10:15 Zach HYMAN - 0:2
     
    10:15
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Tentokrát už ano a hned je z toho druhá branka hostů. Connor McDavid z levého kruhu nasměroval puk před klec Chrony, kde nastavil hůl ZACH HYMAN a dostal kotouč za jeho záda – 0:2. Asistence: Connor McDavid a Darnell Nurse.
    01:00 Ryan MCLEOD - 0:1
     
    01:00
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Nyní už to ale neplatí a hosté jdou velmi rychle do vedení. Zach Hyman našel zadovkou RYANA MCLEODA, který si pak nabruslil do levého kruhu a svižnou ranou našel v brance Magnuse Chrony skulinku a vymetl pavučiny – 0:1. Asistence: Zach Hyman a Evan Bouchard.

    Vendula Zdražilová

    Góly a asistencie: 1. R. McLeod (Hyman, Bouchard), 11. Hyman (McDavid, Nurse), 15. Bouchard (Ekholm, C. Brown), 18. Draisaitl (Foegele, R. McLeod), 30. Nugent-Hopkins (Ceci, Nurse)


    San Jose Sharks: Chrona (21. Kähkönen) – Burroughs, Ferraro (A), Rutta, Ochoťuk, Thrun, Addison – Zadina, Hertl (A), Eklund – Zetterlund, Granlund, Duclair – Barabanov, Kunin, Hoffman – Bailey, Studnicka, Carpenter.
    Tréner: David Quinn

    Edmonton Oilers: S. Skinner (Pickard) – Ceci, Nurse, Bouchard, Ekholm, Desharnais, Kulak – Hyman, McDavid (C), Nugent-Hopkins (A) – Foegele, Draisaitl (A), R. McLeod – Janmark, Ryan, E. Kane – C. Brown, Hamblin, Erne.
    Tréner: Kris Knoblauch

    Rozhodca: Schrader, Brenk – Alphonso, Mahon

    Diváci: 17435