NJ Devils – Columbus 4:3 (po pr.) | NY Rangers – Washington 5:1 (kon.) | Tampa Bay – Florida 2:3 (kon.)
Toronto – Ottawa 2:4 (kon.) | Buffalo – Boston 1:4 (kon.) | NY Islanders – Pittsburgh 0:7 (kon.)
Minnesota – Detroit 6:3 (kon.) | Nashville – Carolina 2:5 (kon.) | St. Louis – Dallas 2:1 (kon.)
Arizona – Colorado 5:4 (po pr.) | Chicago – Winnipeg 2:1 (po pr.) | Calgary – Seattle 1:2 (kon.)
Anaheim – Vegas 5:2 (kon.) | LA Kings – San Jose 5:1 (kon.)
koniec
Buffalo Sabres
1:4 (0:2, 0:2, 1:0)
Boston Bruins
cz Štvrtok 28.12.2023, 01:30 • KeyBank Center, Buffalo • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    45:11 Erik JOHNSON - 1:4
     
    45:11
    Buffalo právě vstřelilo branku!
    Domácí se přeci jen dočkali gólu! Casey Mittelstadt vyhrál buly v útočném pásmu. Owen Power pak předal puk doprava ERIKOVI JOHNSONOVI, který napřáhl a vymetl vzdálenější horní růžek Swaymanovy klece – 1:4. Asistence: Owen Power a Casey Mittelstadt.
    33:44 Morgan GEEKIE - 0:4
     
    33:44
    Boston právě vstřelil branku!
    Boston to má v přesilovkách tři ze tří! MORGAN GEEKIE si našel puk, který se odrazil od zadního mantinelu a z nulového ho poslal na již ležícího Leviho. Domácí brankář ho sice shrábl lapačkou, ale to bylo až za brankovou čarou – 0:4. Asistence: Charlie McAvoy a Brad Marchand.
    24:18 Charlie COYLE - 0:3
     
    24:18
    Boston právě vstřelil branku!
    Hosté podruhé využívají přesilovku a opět se o to postaral CHARLIE COYLE! David Pastrňák zavezl puk do útočného pásma a odrazem o zadní mantinel našel Jakea DeBrusla. Ten puk předal před branku Charliemu Coyleovi, který s pomocí odrazu od nohou bránícího Jacka Johnsona překonává Leviho. Asistence: Jake DeBrusk a David Pastrňák.
    13:42 Charlie COYLE - 0:2
     
    13:42
    Boston právě vstřelil branku!
    Bruins využívají přesilovku! Brad Marchand předal puk Jakeovi DeBruskovi, který s ním zamířil za branku a oslovil CHARLIE COYLEA, na jehož najetí do slotu obrana soupeře nezareagovala a hostující útočník zamířil nad lapačku Leviho – 0:2. Asistence: Jake DeBrusk a Brad Marchand.
    04:19 Mason LOHREI - 0:1
     
    04:19
    Boston právě vstřelil branku!
    Hosté jdou do vedení ze své první akce! Těžili ze zisku kotouče díky aktivnímu forčekinku. Trent Frederic pak nahrál na osu Jamesovi van Riemsdykovi, jehož střelu vyrazil Levi pravým betonem jen k obránci MASONOVI LOHREIOVI, který ve své nováčkovské sezóně potřetí skóruje. Asistence: James van Riemsdyk a Trent Frederic.

    Martin Augustin

    Góly a asistencie: 46. E. Johnson (Power, Mittelstadt) – 5. Lohrei (J. van Riemsdyk, Frederic), 14. Coyle (DeBrusk, Marchand), 25. Coyle (DeBrusk, Pastrňák), 34. Geekie (McAvoy, Marchand)


    Buffalo Sabres: Levi (Luukkonen) – Samuelsson, Dahlin (A), Clifton, Power, E. Johnson, Ry. Johnson – Tuch, Jost, J. Skinner – Quinn, Cozens, Peterka – Benson, Mittelstadt, Greenway – Okposo (C), Krebs, V. Olofsson.
    Tréner: Don Granato

    Boston Bruins: Swayman (Ullmark) – McAvoy (A), H. Lindholm, Carlo, Lohrei, Shattenkirk, Wotherspoon – Pastrňák (A), Zacha, Heinen – DeBrusk, Coyle, Marchand (C) – Frederic, Geekie, J. van Riemsdyk – P. Brown, Beecher, Lauko.
    Tréner: Jim Montgomery

    Rozhodca: Rank, Dunning – Tobias, Shewchyk

    Diváci: 19070