Plzeň – Sparta Praha 2:4 (kon.) | Mladá Boleslav – K. Vary 4:1 (kon.) | Olomouc – Třinec 1:2 (kon.)
Liberec – Kladno 4:8 (kon.) | Hradec Králové – Litvínov 1:5 (kon.) | Kometa Brno – Motor ČB 2:5 (kon.)
koniec
BK Mladá Boleslav
4:1 (3:0, 0:1, 1:0)
HC Energie Karlovy Vary
cz Štvrtok 28.12.2023, 17:30 • ŠKO-ENERGO Aréna, Mladá Boleslav • Tipsport extraliga (ČR) • 31. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    53:38
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    TOMÁŠ FOŘT využívá přesilovku a nejspíš je rozhodnuto! Domácí dokázali zužitkovat druhou početní převahu v utkání poté, co se Lantošiho střela z modré odrazila od Fořtovy brusle za Frodlova záda. Hostující brankář mohl poskakující touš chytit jen těžko. Asistence: Róbert Lantoši a Matti Järvinen.
     
    32:51
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Energie snižuje! Ránu Hladonika z pravého kruhu vyrazil Růžička jen před sebe a Procházka s VÍTEM JISKROU přímo na brankovišti důrazně doráželi a zdá se, že druhý jmenovaný byl tím posledním hráčem, který se kotouče dotkl před tím, než skončil v síti – 3:1. Bez asistence.
     
    18:07
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    3:0! Hosté po nahození přišli o puk v pravém rohu a Järvinen okamžitě rozjel kontr na druhou stranu. Obrovskou míru práce při něm odvedl Lantoši, který nejprve u modré prošel podél hrazení okolo karlovarského beka, aby nakonec přihrávkou do mezikruží oslovil zakončujícího DAVIDA BERNADA. Asistence: Róbert Lantoši a Matti Järvinen.
     
    13:57
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Přesilovka je zužitkována a Bruslaři vedou 2:0! Lantoši dostal kotouč po zavezení Järvinena a po jeho pasu vypálil z modré. Do jeho rány však ještě sáhl TOMÁŠ FOŘT a právě on za použití své hole, která byla v tu chvíli mezi nohama, dostal puk mimo dosah Frodla. Asistence: Róbert Lantoši a Matti Järvinen.
     
    10:41
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Bruslaři jdou do vedení! Krátký tlak třetí domácí lajny vyústil ve střelu PETRA GEWIESEHO z pravého kruhu, která Frodlovi propadla mezi rukou a tělem. Domácí tak vedou 1:0, jaká bude odpověď Energie? Asistence: Zach Osburn a Joachim Rohdin.

    Tomáš Taybner

    Góly a asistencie: 11. Gewiese (Osburn, Rohdin), 14. Fořt (Lantoši, Järvinen), 19. Bernad (Lantoši, Järvinen), 54. Fořt (Lantoši, Järvinen) – 33. Jiskra


    BK Mladá Boleslav: J. Růžička (F. Novotný) – Pyrochta (A), F. Pavlík, Gewiese, Osburn, Jánošík (C), Bernad, Štibingr – Krivošík, Järvinen, Lantoši (A) – Hradec, Fořt, Skalický – Rohdin, O. Roman, Malínek – Dvořáček, Závora, J. Půček.
    Tréner: Richard Král

    HC Energie Karlovy Vary: Frodl (Habal) – Rohan, Stříteský, Huttula, Plutnar, Pulpán (A), Bartejs, Rulík – O. Procházka, Jiskra, Hladonik – Rachůnek (C), Gríger, Kangasniemi – Redlich, Kofroň, Kružík – Koffer, R. Přikryl.
    Tréner: David Bruk

    Rozhodca: Veselý, Šindel – Hynek, Špůr

    Diváci: 3014