K. Vary – Plzeň 4:1 (kon.) | Litvínov – Liberec 6:3 (kon.) | Mladá Boleslav – Kometa Brno 3:1 (kon.)
Sparta Praha – Kladno 5:3 (kon.) | Třinec – Vítkovice 2:4 (kon.) | Motor ČB – Hradec Králové 4:2 (kon.)
koniec
HC Sparta Praha
5:3 (1:0, 3:0, 1:3)
Rytíři Kladno
cz Utorok 26.12.2023, 17:00 • O2 arena, Praha • Tipsport extraliga (ČR) • 30. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    48:20
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Nikam se nebalte, Kladno rozhodně neskládá zbraně! Sparta nesmyslně polevila, což hosté dokázali potrestat. Nepříjemné napadání zužitkoval zcela nehlídaný RADEK SMOLEŇÁK, který se ocitl před brankou a přesnou střelou zadělává na drama. Asistence: Martin Procházka.
     
    47:46
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Fanoušci se nenudí, ale spokojenější je hostující hlouček. Sparta trošku polevila, její nedůslednost trestá tentokrát DENIS KUSÝ, který tečoval nenápadnou Hejdovu střelu od modré čáry přímo do branky. Asistence: Tadeáš Hejda, Jakub Klepiš.
     
    46:50
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí O2 arena se dočkala, zní "Pátá"! Zmatky hostů kolem jejich branky zužitkoval Miroslav Forman, jehož zpětnou přihrávku uklidil do branky z levého kruhu JAKUB KREJČÍK a vrací Spartě čtyřgólový náskok. Asistence: Miroslav Forman, Filip Chlapík.
     
    46:18
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A pak, že to nejde! MARTIN PROCHÁZKA dobře najel z levé strany do kruhu a povedenou střelou tahem trefil pravý horní růžek branky. Bez asistence. Asistence: Jiří Ticháček.
     
    35:44
    Sparta právě vstřelila branku!
    S tímhle může Brízgala těžko něco dělat. Další parádní akce Sparty, kdy Kempný vyvezl puk za modrou čáru. Kotouč následně přiťukl do strany Kestnerovi, který ho okamžitě vrátil na osu VLADIMÍRU SOBOTKOVI a jeho prudká střela končí v síti. Asistence: Josh Kestner, Michal Kempný.
     
    25:19
    Sparta právě vstřelila branku!
    Velká paráda v podání domácích! Sparťané ujeli do přečíslení tří na jednoho, které táhl Forman, naznačil pohyb a posunul puk do strany na FILIPA CHLAPÍKA, jenž nedal prudkou střelou Brízgalovi šanci. Asistence: Miroslav Forman.
     
    24:22
    Sparta právě vstřelila branku!
    Takhle má vypadat brejk! Sparta ujela do přečíslení, které zakončil středem hřiště PAVEL KOUSAL, jehož střela tahem z mezikruží vymetla růžek Brízgalovy branky. Asistence: Michal Řepík, Jakub Krejčík.
     
    18:28
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tlak Sparty však pokračoval a skončil gólovou tečkou! Kempný pálil od modré čáry, načež VLADIMÍR SOBOTKA nadvakrát dorazil sražený kotouč mezi Brízgalovy betony. Asistence: Michal Kempný, Michal Řepík.

    Daniel Ryl

    Góly a asistencie: 19. Sobotka (Kempný, Řepík), 25. P. Kousal (Řepík, Krejčík), 26. Chlapík (Forman), 36. Sobotka (Kestner, Kempný), 47. Krejčík (Forman, Chlapík) – 47. M. Procházka (Ticháček), 48. Kusý (Hejda, Klepiš), 49. Smoleňák (M. Procházka)


    HC Sparta Praha: Kořenář (Cichoň) – Moravčík, Krejčík, Němeček, Irving, Kempný, Mikliš, T. Tomek – Řepík, Sobotka, P. Kousal – Forman, Horák, Chlapík – Buchtele, Lajunen, Kestner – Mužík, Konečný, Hauser.
    Tréner: P. Gross

    Rytíři Kladno: Brízgala (Bow) – Hejda, Dotchin, Babka, Ticháček, Slováček, Veber – Kusý, Klepiš, Tralmaks – Jágr, Pytlík, Strnad – Melka, M. Procházka, Bláha – Jarůšek, Smoleňák, Sideroff.
    Tréner: O. Vejvoda

    Rozhodca: Jeřábek, Obadal – Hynek, Šimánek

    Diváci: 12 717