Česká Lípa – Liberec 3:6 (kon.)
koniec
FBC 4CLEAN Česká Lípa
3:6 (2:4, 1:0, 0:2)
FBC Liberec
cz Utorok 05.12.2023, 18:00 • SH Česká Lípa • Livesport Superliga (CZ) • 15. kolo
Predzápasové kurzy
    47:48 Jakub FAKSA - 3:6
     
    47:48
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberec přidává další gól! Lukáš Dolejš opět nahrál přesně na JAKUBA FAKSU, který se dostal až před Jana Dvořáka, následně ho objel a zakončil do odkryté části branky! Asistence: Lukáš Dolejš.
    46:30 Jakub FAKSA - 3:5
     
    46:30
    Liberec právě vstřelil branku!
    Velký tlak domácích byl k ničemu! Lukáš Dolejš skvěle našel za obranou nabíhajícího FAKUBA FAKSU, který dokázal míček dostat přesně do pravého horného rohu branky Jana Dvořáka! Asistence: Lukáš Dolejš.
    23:24 Václav VAVRUŠKA - 3:4
     
    23:24
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    Česká Lípa snižuje na rozdíl jediné branky! Daniel Štěrba krosovou přihrávkou vzduchem našel volného VÁCLAVA VAVRUŠKU, který si naběhl před branku Petra Chlada a dokázal zkrotit míček až do branky! Asistence: Daniel Štěrba.
    18:25 Jan ŠOLTYS - 2:4
     
    18:25
    Liberec právě vstřelil branku!
    Už je to o dvě branky! Prokop Ferdan našel nabíhajícího JANA ŠOLTYSE, který střelou bekhendem z hranice malého brankoviště dokázal míček dostat až za záda Jana Dvořáka! Asistence: Prokop Ferdan.
    17:39 Filip SMUTNÝ - 2:3
     
    17:39
    Liberec právě vstřelil branku!
    Rychlá otočka i ze strany Liberce! Jakub Kopecký našel odstoupeného FILIPA SMUTNÉHO, který dokázal najít mezírku mezi rukou a nohou Jana Dvořáka! Asistence: Jakub Kopecký.
    15:58 Marek KORYCH - 2:2
     
    15:58
    Liberec právě vstřelil branku!
    Máme srovnáno! Jakub Kopecký nejdříve vystřelil do Dvořáka, který vyrazil míček před sebe a dva domácí hráči se sobě připletli do cesty, čehož využil Filip Smutný, který nahrál přesně před odkrytou branku na MARKA KORYCHA a ten uklidil míček do branky! Asistence: Filip Smutný.
    15:01 Ladislav PEKÁREK - 2:1
     
    15:01
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    Česká Lípa jde do vedení a otáčí vývoj zápasu! Ondřej Kopič od levého mantinelu přihrál na volného nabíhajícího LADISLAVA PEKÁRKA, který ze středu hřiště zamířil přesně ke vzdálenější tyči Chladovy branky! Asistence: Ondřej Kopič.
    11:51 Ondřej KOPIČ - 1:1
     
    11:51
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    Máme srovnáno! Radim Křenek našel volného ONDŘEJE KOPIČE, který z poloviny hřiště zamířil přesně k pravé tyči Chladovy branky a prostřelil vše, co mu stálo v cestě! Asistence: Radim Křenek.
    6:28 Prokop FERDAN - 0:1
     
    6:28
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberec se dostává do vedení! Vojtěch Wiener ze středu hřiště nahrál na levou stranu bekhendem a našel nabíhajícího PROKOPA FERDANA, který zamířil přesně pod horní tyč Dvořákovy branky! Asistence: Vojtěch Wiener.

    Adam Náhončík

    Góly a asistencie: 12. Kopič (Křenek), 16. Pekárek (Kopič), 24. Vavruška (Štěrba) – 7. Ferdan (Wiener), 16. Korych (Smutný), 18. Smutný (Kopecký), 19. Šoltys (Ferdan), 47. Faksa (Dolejš), 48. Faksa (Dolejš)


    Využitie: 0:0. Zásahy brankárov: 21:23.
    FBC 4CLEAN Česká Lípa: Dvořák (Jukl) – Mlejnek, Seibert, Stárek, Slaný, F. Šedivý, Křenek – Vavruška, Pekárek, Dzierža, Kouba, Pšenička, Kopič, Cobl, Jirsa, Krajcigr (C), Štěrba, Loubek.
    Tréner: Vladimír Trčka

    FBC Liberec: V. Dufek (Chlad) – Kárník, Valeš, T. Čermák, Fišera, Dolejš, Šoltys, Janeček – Kopecký, Mádlo, Čumperlík, Rozkovec, Smutný, B. Smolka, Korych, Ferdan, Wiener (C), F. Kučera, Faksa.
    Tréner: Petr Kološ

    Rozhodca: Jiří Kropáček a Tomáš Novák

    Diváci: 381