NHL
NY Rangers – San Jose 6:5 (kon.) | Boston – Columbus 3:1 (kon.) | Buffalo – Nashville 1:2 (kon.)
LA Kings – Colorado 4:1 (kon.)
koniec
Boston Bruins
3:1 (0:0, 0:1, 3:0)
Columbus Blue Jackets
cz Pondelok 04.12.2023, 01:00 • TD Garden, Boston • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    47:46 Brad MARCHAND - 3:1
     
    47:46
    Boston právě vstřelil branku!
    Čepice na led! BRAD MARCHAND vstřelil svůj šestý hattrick v kariéře v NHL. Kapitán Bostonu si najel do střelecké pozice na levém kruhu, odkud znovu přesně zamířil. 3:1. Asistence: Pavel Zacha a Charlie McAvoy.
    45:37 Brad MARCHAND - 2:1
     
    45:37
    Boston právě vstřelil branku!
    Medvědi využívají přesilovku a poprvé v zápase vedou! McAvoy připravil puk na modrou čáru BRADU MARCHANDOVI, který perfektní střelou zápěstím vsítil svou druhou dnešní branku. 2:1. Asistence: Charlie McAvoy a James van Riemsdyk.
    41:56 Brad MARCHAND - 1:1
     
    41:56
    Boston právě vstřelil branku!
    Je srovnáno, Boston využil rychlou protiakci! Coyle posunul do strany na Heinena, jehož křížná přihrávka našla na pravém kruhu BRADA MARCHANDA, který propasíroval puk mezi ruku a tělo gólmana. 1:1. Asistence: Danton Heinen a Charlie Coyle.
    39:25 Boone JENNER - 0:1
     
    39:25
    Columbus právě vstřelil branku!
    Pár sekund před koncem druhé části jdou hosté do vedení! Werenski nahodil od modré čáry. Kotouč se od těla obránce odrazil před Oliviera, který šikovně našel BOONEA JENNERA, jenž už měl snadnou práci. 0:1. Asistence: Mathieu Olivier a Zach Werenski.

    Daniel Fekets

    Góly a asistencie: 42. Marchand (Heinen, Coyle), 46. Marchand (McAvoy, J. van Riemsdyk), 48. Marchand (Zacha, McAvoy) – 40. Jenner (Olivier, Werenski)


    Boston Bruins: Swayman (Ullmark) – McAvoy (A), Grzelcyk, Carlo, H. Lindholm, Shattenkirk, Forbort – Pastrňák (A), Zacha, DeBrusk – Heinen, Coyle, Marchand (C) – Frederic, Poitras, J. van Riemsdyk – Lauko, Geekie, Beecher.
    Tréner: Jim Montgomery

    Columbus Blue Jackets: S. Martin (Merzļikins) – A. Boqvist, Werenski (A), Jiříček, Provorov, Gudbranson (A), Bean – K. Johnson, Jenner (C), J. Gaudreau – Laine, Fantilli, Danforth – Marčenko, Voronkov, Činachov – Olivier, Kuraly, Texier.
    Tréner: Pascal Vincent

    Rozhodca: McIsaac, Schrader – Cherrey, Gawryletz

    Diváci: 17 850