West Ham – Crystal Palace 1:1 (kon.) | Bournemouth – Aston Villa 2:2 (kon.) | Chelsea – Brighton 3:2 (kon.)
Liverpool – Fulham 4:3 (kon.) | Manchester City – Tottenham 3:3 (kon.)
koniec
Liverpool FC
4:3 (2:2)
Fulham FC
cz Nedeľa 03.12.2023, 15:00 • Anfield Road, Liverpool • Anglická Premier League • 14. kolo
Predzápasové kurzy
    89. Trent ALEXANDER-ARNOLD - 4:3
     
    89
    Liverpool právě vstřelil branku!
    Na Anfieldu propukla čistá euforie, do vedení totiž vrátil opět domácí TRENT ALEXANDER-ARNOLD. K němu se na kraj vápna odrazil míč, který pak přesnou ranou uklidil k tyči.
     
    87
    Liverpool právě vstřelil branku!
    Favorit krásným gólem vyrovnává. WATARU ENDÓ se po přihrávce Mohameda Saláha trefuje zpoza velkého vápna přímo do pravého horního rohu.
     
    80
    Fulham právě vstřelil branku!
    Tak tohle je šok pro domácí, po centru z levé strany se totiž hlavou prosazuje BOBBY DECORDOVA-REID. Asistence: Tom Cairney.
     
    45+4
    Fulham právě vstřelil branku!
    Po rohovém kopu se míč odrazil do míst, kde byl připravený KENNY TETE. Ten svou střelou z bezprostřední blízkosti překonal brankáře.
    38. Alexis Mac ALLISTER - 2:1
     
    38
    Liverpool právě vstřelil branku!
    Domácí se snad dneska rozhodli, že budou dávat jen krásné branky. ALEXIS MAC ALLISTER si našel za vápnem skákavý míč a bez váhání vypálil. Trefil pravý horní roh.
     
    25
    Fulham právě vstřelil branku!
    Tohle je blesková odpověď na první gól domácích. Po rychlém brejku se prosazuje HARRY WILSON, který využil nabídky z levé strany a šikovnou střelou z první překonal brankáře. Asistence: Antonee Robinson.
    20. Bernd LENO - 1:0
     
    20
    Liverpool právě vstřelil branku!
    Míč si k exekuci přímého kopu postavil Trent Alexander-Arnold a parádní ranou z přibližně 25 metrů nasměroval míč do tyče, odkud se odrazil do BERNDA LENA a od jeho zad se odrazil do sítě. Byl to opravdu smolný vlastní gól.

    Aleš Racek

    Góly: 20. Leno (vla.), 38. Mac Allister, 87. Endó (Saláh), 89. Alexander-Arnold – 25. H. Wilson (A. Robinson), 45+4. Tete, 80. Decordova-Reid (Cairney)


    Liverpool FC: Kelleher – Alexander-Arnold, Matip (69. Konaté), van Dijk (C), Tsimikas – Szoboszlai (65. Gomez), Mac Allister (65. Gakpo), Gravenberch (84. Endó) – Saláh, Núñez, Díaz.
    Náhradníci: Adrián – Doak, Elliott, Jones, Quansah.

    Tréner: Jurgen Klopp

    Fulham FC: Leno – Tete (75. Decordova-Reid), Bassey, Ream (C), A. Robinson – Reed (90. Vinícius), Palhinha – Iwobi (75. Castagne), A. Pereira (62. Cairney), H. Wilson (62. Willian) – Jiménez.
    Náhradníci: Rodák – Adarabioyo, Ballo-Touré, Lukić.

    Tréner: Marco Silva

    Rozhodca: Attwell – West, Mainwaring