Slovensko – Švédsko sk 3:20 (kon.)
koniec
Slovensko
3:20 (0:6, 2:10, 1:4)
Švédsko
Sobota 02.12.2023, 12:00MS žien • Skupina B
     
    V poslednej tretine sme od Švédska inkasovali ešte štyrikrát, ale definitívnu bodku dala slovenským tretím gólom v zápase Chúpeková, a tak sme na úvod šampionátu v Singapure prehrali s obhajkyňami titulu vysoko 3:20. Už sa však naše dievčatá musia sústrediť na druhý zápas, ktorý odohrajú v pondelok proti Poľsku a to je zrejme najhrateľnejší súper v skupine B. To je odo mňa z tohto zápasu všetko, ďakujem za pozornosť a prajem Vám príjemný zvyšok dňa! (14:15:16)
     
    Na švédskej strane bola vyhlásená najlepšou hráčkou Moa Gustafssonová a za náš tím si prebrala toto ocenenie Alexandra Faktorová, aj keď v zápase nezaznamenala ani bod za asistenciu alebo gól.
     
    Koniec zápasu.
     
    59:31
    A ešte sa nám podarilo dostať do jedného nájazdu, ale Ostlund-Visenová túto situáciu zvládla a zákrokom vytlačila loptičku nad bránku.
     
    58:10
    Slovensko dalo gól! Predsa len sa ešte otvoril priestor v ofenzíve aj pre LAURU CHÚPEKOVÚ, ktorej zakončenie Ostlund-Visenová neudržala a prešlo jej pomedzi nohy, takže sa ho podarilo doraziť tej istej hráčke! Bez asistencie
     
    57:18
    Zápas sa už len dohráva, ale naša defenzíva má samozrejme neustále prácu a musí byť koncetrovaná až do konečného hvizdu.
     
    55:50
    V našej prvej presilovej hre sme nevymysleli nič zaujímavé a jednoduchý zákrok pre Ostlund-Visenovú v čase, keď už dvojminútový trest Wibronovej uplynul.
     
    53:46
    Vylúčenie v tíme Švédsko:
    Wibronová – , nadzvedání hokejky.
     
    53:20
    Švédsko dalo gól! Žiaľ je tu nepopulárny inkasovaný gól číslo dvadsať, keďže Mládenková len vyrazila strelu Rasmussenovej k MAE ANDERSSONOVEJ, ktorá nemala problém s úspešnou dorážkou! Asistencia: Rasmussenová
     
    52:10
    Práca pre Ostlund-Visenovú po dlhej dobe, ale švédska brankárka okamžite po úspešnom zákroku založila vyhodením ďalší útok.
     
    50:56
    Od devätnásteho inkasovaného gólu sa nám v defenzíve zatiaľ darí, ale to sa samozrejme vo florbale môže veľmi rýchlo zmeniť a náš útok bude pokračovať krátkom prerušení.
     
    46:06
    Švédsko dalo gól! A je ešte horšie, keďže ďalší gól v našej sieti pridala po prudkej strele HANNA NORDSTRANDOVÁ! Asistencia: Wibronová
     
    45:26
    Švédsko dalo gól! Tentokrát už všetko bolo v súlade s pravidlami a nešťastný odraz, ktorý znamená vlastný gól!
     
    44:38
    Amanda Johanssonová na dvakrát síce prekonala Mládenkovú, ale hra bola už skôr prerušená a gól neplatí.
     
    44:05
    Hra sa začína trochu kúskovať, čo nám môže viac vyhovať, aby sme čo najviac dostali Švédky z rytmu.
     
    43:30
    Obrovská príležitosť pre Mrázovú, ktorá dostala presnú prihrávku pred švédsku bránu, ale z blízkosti po druhýkrát neprekonala Ostlund-Visenovú.
     
    43:13
    Veľký švédsky nápor, ale podarilo sa nám hru vytlačiť na polovicu súpera a po prerušení hry budeme mať loptičku v moci.
     
    40:23
    Švédsko dalo gól! Napriek tomu, že jedna zo švédskych hráčiek škaredo spadla a zostala ležať na palubovke, tak akcia pokračovala ďalej a WILMA JOHANSSONOVÁ mala príliš veľa priestoru na ľavej strane, čo využila na presnú strelu pod hornú tyčku! Asistencia: Elmová

    Filip Kosnáč

    Góly a asistencie: 30. Červená, 39. Mrázová (Schnetzer), 59. Chúpeková – 2. Gustafssonová (Elmová), 3. Lonebergová (Carlssonová), 13. Stenvallová (Johanssonová), 13. Elmová (Gustafssonová), 19. Johanssonová (Wimbronová), 20. Vistromová (Johanssonová), 21. Johanssonová (Stenvallová), 22. Lonebergová (Rasmussenová), 24. Gustafssonová (Elmová), 26. Wibronová (Johanssonová), 32. Lonebergová (Backstedt), 33. Johanssonová (Elmová), 35. Johanssonová (Ohgrenová), 37. Stenvallová (Wibronová), 39. Nordstrandová (Svardová), 40. Johanssonová (Gustafssonová), 41. Johanssonová (Elmová), 47. Nordstrandová (Wibornová), 54. Anderssonová (Rasmussenová)


    Slovensko: Krištofová(Mládenková) – Belicová, Červená, Dobošová, Ďuríková, Faktorová, Grossová, Hrabovská, K. Hudáková, P. Hudáková, Chúpeková, Klapitová(C), Kocúrová, Mrázová, Pudišová, Sabolová, Schnetzer, Šponiarová, Trošková
    Tréner: M. Jedlička

    Švédsko: Ostlund-Visenová(Hedinová) – Anderssonová, Backstedtová, Boric Svardová, Carlssonová, Elmová, Gustafssonová, A. Johanssonová, W. Johanssonová, Lonebergová, Molinová, Nordstrandová, Ohgrenová, Rasmussenová, Stenvallová, Sundbergová, Tschopová, Vistromová, Wibronová