Hradec Králové – Sparta Praha 2:1 (kon.) | Pardubice – Vítkovice 2:1 (2:1 po s.n.)
koniec
Mountfield HK
2:1 (1:1, 1:0, 0:0)
HC Sparta Praha
cz Štvrtok 30.11.2023, 18:00 • ČPP Aréna, Hradec Králové • Tipsport extraliga (ČR) • 24. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    53:27
    Šťastný se ale vrátil včas a vyslal dopředu Alexe Tamášiho, který vybojoval faul! Nabral totiž velkou rychlost, přebruslil Michala Kempného (SPA), který mu přesekl hokejku. Po komerční přestávce rozehraje Mountfield přesilovku a může si jistit tři body.
     
    45:06
    Matěj Chalupa (MHK) je druhým vyloučeným Lvem v utkání. Za úmyslné zašlapování puku u mantinelu dostává bez milosti dvě minuty.
     
    35:29
    Mountfield ale tlačí a vybojoval si přesilovku. David Němeček (SPA) krosčekoval u mantinelu Freibergse a rozhodčí mu vystavili rozsudek ve zkráceném řízení. Dvě minuty na trestné.
     
    22:09
    Lalancette výborným pohybem a prací s holí vybojoval pro Hradec přesilovku! Puk si stáhl na kličku a projel okolo Vladimíra Sobotky (SPA), který jej podrazil. Proto přesilovka pro Lvy.
     
    19:09
    51 sekund před sirénou navíc dostává Sparta první přesilovku. Jordann Perret (MHK) se v útočném pásmu dopustil faulu vysokou holí, za což tak dle regulí dostává menší trest.
     
    10:06
    Ondřej Mikliš (PLZ) si u mantinelu počítal velmi důrazně, až to bylo příliš. Dostává dvě minuty za přidržení Šťastného.
     
    01:10
    Sparta navíc za neoprávněné využití challenge dostává dvě minuty. Trest za ní odpyká Petr Hauser.

    Tomáš Kalas

    Góly a asistencie: 2. Šťastný (Tamáši), 25. Freibergs – 6. Forman (Řepík)


    Mountfield HK: Lukáš (J. Soukup) – Jank (C), Pavelka, Kalina, Pláněk, Marcel, Freibergs, Gaspar – Okuliar, Miškář (A), Chalupa – Šťastný, Tamáši, Jasper – Perret (A), Lalancette, Estephan – Pajer, Pilař, Lang.
    Tréner: Tomáš Martinec

    HC Sparta Praha: J. Kovář (Kořenář) – Moravčík, Mozík, Kempný, Mikliš, Němeček, Irving, Krejčík – Forman (A), Sobotka (A), Řepík (C) – Konečný, Horák, Chlapík – Buchtele, Lajunen, Kestner – Mužík, O. Najman, Hauser.
    Tréner: Pavel Gross

    Rozhodca: Ondráček, Květoň – Zíka, Rampír

    Diváci: 3 834