Pikes – Vlci Žilina 0:5 (kon.) | Skalica – Trnava 3:2 (4:5 po s.n.) | Trebišov – Pov. Bystrica 4:3 (kon.)
Dubnica – Topoľčany 1:3 (kon.) | Žiar nad Hronom – Rimavská Sobota 5:4 (po pr.) | Modré Krídla – Prešov 1:2 (kon.)
koniec po predl.
MŠK Žiar nad Hronom
5:4 (1:2, 3:2, 0:0 - 1:0)
HKM Rimavská Sobota
Streda 29.11.2023, 18:00 • Slovalco Aréna Žiar n. Hronom • TIPOS Slovenská hokejová liga (SR) • 20. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    62:16
    Žiar nad Hronom dáva gól! Ordzovenský nezastavil puk na Gábora. NICOLAS GAŠPAR sa poľahky uvoľnil a prekonal Richarda Pončáka. Asistencia: Kevin Gábor.
     
    60:31
    Martin Ďaloga nepremenil nahrávku Ordzovenského na piaty a zároveň rozhodujúci gól! Petríka mal spracovaného, ale vystrelil vedľa neho!
     
    Reklamná prestávka.
     
    Reklamná prestávka.
     
    44:01
    Fantastický brankár hosťujúcich Orlov Pončák! Fekiač vytvoril ideálnu šancu Kobolkovi! Finálny pokus bol slušný a mieril hore, ale videli sme efektný semafor!
     
    42:53
    Gašpar neposlal Žiar do vedenia! Richard Pončák zneškodnil čistý presný zásah žiarskeho člena elitného útoku!
     
    42:23
    Vylúčenie v tíme HKM Rimavská Sobota:
    Soveľ – 2 min., podrazenie.
     
    41:33
    Vylúčenie v tíme HKM Rimavská Sobota:
    Rákoš – 2 min., držanie.
     
    41:33
    Kevin Gábor nechal za sebou Danka a už prichádzal pred Pončáka! Zakončenie mu znemožnil faul Rákoša! Rimavská Sobota pôjde do oslabenia!
     
    38:13
    Tím Rimavská Sobota práve strelil gól! Vyrovnávajúci gól Rimavskej Soboty je výsledkom nedôraznej obrannej práce domácich. Petrík ešte vládal vyraziť strelu Rákoša, ale pred MARTINOM ĎALOGOM defenzíva cúvla, ktorý to využil peknou strelou do horných miest svätyne. Asistencie: Jozef Rákoš a Juri Nazarov.
     
    36:56
    Pončák si teraz mohol spytovať svedomie, keby inkasoval! Podcenil postavenie Viktora Fekiača, ktorý inštinktívne zadovkou vyzýval do strely na poloprázdnu svätyňu Jakúbeka!
     
    Reklamná prestávka.
     
    33:58
    Hostia musia ruky – nohy bozkávať Richardovi Pončákovi! S veľkou ľahkosťou prichádzajú šance domáceho Žiaru! Gólman Orlov si však teraz poradil s Fekiačom!
     
    32:41
    Žiar nad Hronom dáva gól! Diera v obrane Rimavskej Soboty. LUKÁŠ LUNTER presne zakončil zápästím, na čo bol prikrátky brankár Pončák. Asistencie: Marek Šramaty a Michal Suľovský.
     
    31:56
    Zblízka si pripísal úspešný zákrok Roman Petrík! Predviedol výborný reflex, keď ho ohrozil kvalitnou strelou Ďaloga!
     
    30:26
    Vylúčenie v tíme MŠK Žiar nad Hronom:
    P. Halama – 2 min., hákovanie.
     
    Reklamná prestávka.
     
    28:01
    Žiar nad Hronom dáva gól! Ako keby ani Žiar nad Hronom neprehrával. V tejto chvíli je už všetko inak. MARTIN JAKÚBEK skóruje a upravuje stav na 3:3. V jeho prípade treba hovoriť o šťastí, pretože Pončák stlmil puk betónom, ktorý pomalšie preťal bránkovú čiaru. Asistencie: Marek Pač a Patrik Halama.
     
    26:31
    Žiar nad Hronom dáva gól! Celkom rýchla, ale veľmi dôležitá odpoveď Indiánov. Pončák v bráne Orlov na sekundu stratil rovnováhu a už nezabránil LUKÁŠOVI LUNTEROVI, aby strelil kontaktný gól, keď trafil otvorenú bránku. Asistencia: Marek Šramaty.
     
    25:43
    Tím Rimavská Sobota práve strelil gól! Gemerčania vyhrávajú už o dva góly. Petrík na všetko videl, ale aj tak inkasoval od JAKUBA SOVEĽA, ktorému domáci poskytli dosť času na to, aby mohol presne zamieriť. Puk zapadol dnu okolo lapačky domáceho gólmana. Asistencia: Ivan Jakubík.
     
    23:19
    Nazarov preniesol puk na Cútta! Skúsený prvoligový center musel obísť Petríkovu bránku! Od ľavej žŕdky neuspel bekhendovým zakončením!
     
    15:49
    Viktor Fekiač zámerne načasoval puk na hokejku Jakúbeka, ktorý skoro presne zamieril do Pončákovej siete!
     
    13:54
    Tím Rimavská Sobota práve strelil gól! MARTIN ĎALOGA dostal prihrávku ako na zlatom podnose od Cútta. Tu však veľkú chybu, respektíve nečinnosť vykázal obranca Šeliga, ktorý zaspal a nepokryl strelca gólu, ktorý bol pol metra od neho. Asistencie: Radovan Cútt a Jakub Soveľ.
     
    Reklamná prestávka.
     
    Reklamná prestávka.
     
    08:50
    Tím Rimavská Sobota práve strelil gól! Roman Petrík prichádza o čisté konto. JOZEF RÁKOŠ vypálil od modrej čiary a aj keď sa zdalo, že to ešte tečoval Ivan Jakubík, išlo o čistý priestrel. Asistencia: Filip Danko.
     
    06:37
    Žiar nad Hronom dáva gól! Brankár Pončák zvládol len betónom pristaviť puk, aj keď určite ho plánoval upratať preč. Otvorenú časť jeho bránky trafil z dorážky NICOLAS GAŠPAR. Asistencia: Adam Kobolka a Martin Jakúbek.
     
    03:06
    Vylúčenie v tíme HKM Rimavská Sobota:
    hráčska lavica Rimavská Sobota – 2 min., príliš veľa hráčov na ľade.
    Športové stávky - recenzie, tipy, triky!
    Pridaj sa ku nám aj na Facebooku!

    Ivan Harčár


    Hľadáme spravodajcu pre tím HKM Rimavská Sobota. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 7. N. Gašpar (Kobolka, Jakúbek), 27. L. Lunter (M. Šramaty), 29. Jakúbek (Pač, P. Halama), 33. L. Lunter (M. Šramaty, Suľovský), 63. N. Gašpar (K. Gábor) – 9. Rákoš (Danko), 14. Ďaloga (Cútt, Soveľ), 26. Soveľ (Jakubík), 39. Ďaloga (Rákoš, Nazarov)


    MŠK Žiar nad Hronom: Petrík – Rais, Kobolka, Kuboš, M. Šeliga, Pač, Zubák, Brnčo, Kremnický – Jakúbek, V. Fekiač, N. Gašpar – Suľovský, M. Šramaty, L. Lunter – Magdolen, P. Halama, K. Gábor – Tatár, Brumerčík, Rajčan.
    Tréner: Jerguš Bača.

    HKM Rimavská Sobota: Pončák – Ordzovenský, Frídel, Lenďák, Soveľ, Danko, Rákoš, Lörincz, Kožuch – Ďaloga, Cútt, Nazarov – Šabanov, Jakubík, Solomončak – Haluška, Hojo, Jadrný – J. Čunderlík, Klajban.
    Tréner: Vladimír Klinga.

    Rozhodca: Klejna, Kocúr – Zelený, Hanko.