LA Kings – Montreal 4:0 (kon.) | NJ Devils – Buffalo 7:2 (kon.) | Pittsburgh – Toronto 3:2 (kon.)
NY Islanders – Philadelphia 0:1 (0:1 po s.n.) | San Jose – Vancouver 4:3 (kon.) | Vegas – Arizona 0:2 (kon.)
Colorado – Calgary 3:1 (kon.) | Detroit – Minnesota 4:1 (kon.) | Chicago – St. Louis 2:4 (kon.)
Carolina – Columbus 3:2 (kon.)
koniec
Chicago Blackhawks
2:4 (1:3, 0:0, 1:1)
St. Louis Blues
cz Nedeľa 26.11.2023, 20:00 • United Center, Chicago • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    58:58 Boris KATCHOUK - 2:4
     
    58:58
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Domácí velmi dobře využili toho, že Parayko byl na útočném výletě a nikdo z jeho spoluhráčů jej nezastoupil, a tak přišel dlouhý pas na BORISE KATCHOUKA, jenž si Binningtona vychutnal se svou kličkou do bekhendu. Asistence: Ryan Donato, Wyatt Kaiser.
    53:52 Jake NEIGHBOURS - 1:4
     
    53:52
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Blues přeci jen vstřelují svou čtvrtou branku. Korchinski nesebral kotouč za bránou Chicaga, čehož ihned využil Bučněvič, jenž ho přihrál mezi kruhy na JAKEA NEIGHBOURSE, který už okamžitou střelou překonává Söderbloma a vstřeluje svou druhou branku v utkání. Asistence: Pavel Bučněvič, Robert Thomas.
    17:02 Pavel BUČNĚVIČ - 1:3
     
    17:02
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Blues využívají přesilovou hru! Hosté odpovídají na inkasovanou branku nejlepším možným způsobem. Krug nahrál pod sebe Thomasovi, jenž poté poslal velmi přesný pas na PAVLA BUČNĚVIČE, který už usměrnil puk přesně mezi betony Söderbloma. Asistence: Robert Thomas, Torey Krug.
    14:45 Ryan DONATO - 1:2
     
    14:45
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Nicméně Hawks se prosazují chvíli po své přesilové hře! Kotouč se dostal na modrou čáru, odkud jej Phillips poslal směrem na hostující klec a mezi kruhy úspěšně tečoval touš RYAN DONATO. Binnington už následně na změnu směru nedokázal reagovat. Asistence: Isaac Phillips, Alex Vlasic.
    05:27 Kevin HAYES - 0:2
     
    05:27
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Blues odskakují na rozdíl dvou branek! Kyrou zavezl puk do pásma, kde ho poté přihrál na levou stranu KEVINU HAYESOVI, jenž si touš pohodlně zpracoval a následně svou svižnou střelou překonal Söderbloma. Asistence: Jordan Kyrou, Brandon Saad.
    03:21 Jake NEIGHBOURS - 0:1
     
    03:21
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Blues otevírají skóre tohoto zápasu! Bučněvič protečoval hostující rozehrávku do středního pásma, kde poté JAKE NEIGHBOURS přebruslil Korchinského a Söderbloma překonal velmi pěknou kličkou do bekhendu. Asistence: Pavel Bučněvič, Torey Krug.

    Jan Matúš

    Góly a asistencie: 15. Donato (I. Phillips, A. Vlasic), 59. Katchouk (Donato, Kaiser) – 4. Neighbours (Bučnevič, Krug), 6. Hayes (Kyrou, Saad), 18. Bučnevič (Thomas, Krug), 54. Neighbours (Bučnevič, Thomas)


    Chicago Blackhawks: Söderblom (Mrázek) – A. Vlasic, S. Jones, Korchinski, Murphy, Kaiser, I. Phillips – Reichel, Bedard, Kurashev – T. Johnson, Guttman, T. Raddysh – N. Foligno, Dickinson, Joe. Anderson – Katchouk, Donato, Re. Johnson.
    Tréner: Luke Richardson

    St. Louis Blues: Binnington (Hofer) – Leddy, Parayko, Faulk, Krug, Scandella, Tucker – Bučnevič, Thomas, Neighbours – Vrána, B. Schenn, Kapanen – Saad, Hayes, Kyrou – Toropčenko, Sundqvist, Blais.
    Tréner: Craig Berube

    Rozhodca: South, Skilliter – Grillo, Galloway

    Diváci: 18 223