LA Kings – Montreal 4:0 (kon.) | NJ Devils – Buffalo 7:2 (kon.) | Pittsburgh – Toronto 3:2 (kon.)
NY Islanders – Philadelphia 0:1 (0:1 po s.n.) | San Jose – Vancouver 4:3 (kon.) | Vegas – Arizona 0:2 (kon.)
Colorado – Calgary 3:1 (kon.) | Detroit – Minnesota 4:1 (kon.) | Chicago – St. Louis 2:4 (kon.)
Carolina – Columbus 3:2 (kon.)
koniec
Detroit Red Wings
4:1 (1:1, 1:0, 2:0)
Minnesota Wild
cz Nedeľa 26.11.2023, 19:00 • Little Caesars Arena, Detroit • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:37 Shayne GOSTISBEHERE - 4:1
     
    59:37
    Detroit právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Hvězdou zápasu je jednoznačně SHAYNE GOSTISBEHERE. Ten přidává ke třem asistencím i gól. Michael Rasmussen získal puk u obranné modré čáry a posunul ho na osu pro J. T. Comphera. Ten pak nahrál na levé křídlo právě Gostisbehereovi a ten od kodré čáry zamířil do opuštěné klece Minnesoty – 4:1. Asistence: J. T. Compher a Michael Rasmussen.
    41:29 David PERRON - 3:1
     
    41:29
    Detroit právě vstřelil branku!
    Red Wings využívají početní výhodu a vedou o dvě branky! Dylan Larkin vyhrál buly v útočném pásmu na Shayena Gostisbeherea. Ten kotouč posunul doleva na DAVIDA PERRONA, který to trefil podobně jako při první gólové situaci. Asistence: Shayne Gostisbehere a Dylan Larkin.
    36:53 Dylan LARKIN - 2:1
     
    36:53
    Detroit právě vstřelil branku!
    Domácí se ujímají vedení! Red Wings nejprve přežili šanci Brodina. Poté rychle otočili hru na druhou stranu. DYLAN LARKIN si vybruslil do střelecké pozice. Gustavsson jeho první pokus ještě vyrazil, ovšem kapitán domácích se dostal k dorážce vlastní rány a našel mezírku mezi tělem a vyrážečkou gólmana Wild – 2:1. Asistence: Shayne Gostisbehere.
    19:48 Joel Eriksson Ek - 1:1
     
    19:48
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Hosté stačili využít přesilovku ještě do přestávky! Ránu Kirilla Kaprizova tečoval nejprve bránící Seider. Kotouč od něho zamířil do boku nebo nohy JOELA ERIKSSONA EKA a následně zapadl za bezmocného Lyona – 1:1. Asistence: Kirill Kaprizov a Mads Zuccarello.
    04:06 David PERRON - 1:0
     
    04:06
    Detroit právě vstřelil branku!
    Domácí se ujímají vedení! Lucas Raymond přebral puk od Shaynea Gostisbeherea. Následně se uvolnil efektní stahovačkou a dostal se mezi kruhy, odkud kotouč posunul na levý kruh pro DAVIDA PERRONA, proti jehož ráně z první se Gustavsson nestihl přemístit ke své bližší tyčce. Asistence: Lucas Raymond a Shayne Gostisbehere.

    Martin Augustin

    Góly a asistencie: 5. Perron (Raymond, Gostisbehere), 37. Larkin (Gostisbehere), 42. Perron (Gostisbehere, Larkin), 60. Gostisbehere (Compher, Rasmussen) – 20. Eriksson Ek (Kaprizov, Zuccarello)


    Detroit Red Wings: Lyon (Reimer) – Seider, Gostisbehere, Petry, Chiarot, Määttä, Holl – Raymond, Larkin (C), Veleno – DeBrincat, Compher, Rasmussen – Fabbri, Copp (A), Perron (A) – Fischer, Sprong, Kostin.
    Tréner: Derek Lalonde

    Minnesota Wild: Gustavsson (M. Fleury) – Spurgeon (C), Middleton, Faber, Brodin, Bogosian, Goligoski – Hartman, Eriksson Ek, M. Foligno (A) – Zuccarello, Rossi, Kaprizov (A) – Boldy, F. Gaudreau, M. Johansson – Maroon, Dewar, Duhaime.
    Tréner: Dean Evason

    Rozhodca: Luxmore, Schrader – Tobias, Toomey

    Diváci: 18 833