Rauma – Innsbruck 2:1 (po pr.) | Ženeva – Mníchov 3:1 (kon.)
koniec po predl.
Lukko Rauma
2:1 (1:0, 0:0, 0:1 - 1:0)
HC TWK Innsbruck
cz Streda 22.11.2023, 17:30 • Kivikylän Areena, Rauma, Finsko • Play-off Ligy majstrov • Osemfinále
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    60:19
    Rauma právě vstřelila branku!
    Tak to je studená sprcha pro Innsbruck! Po pár sekundách hry je rozhodnuto. Rychlý přechod pásma a nahrávka na pravé křídlo, kde stál dobře nabruslený TARMO REUNANEN. Ten si našel mezírku ve výstroji Buitenhuise a poslal puk do šibenice. Drsný konec pro rakouský tým. Asistence: Julius Mattila, Sebastian Repo.
     
    56:55
    Další rána pro Raumu. Po chybném střídání bude pokračovat přesilovka rakouského týmu, trest si odsedí Tuukka Tieksola (RAU).
     
    56:17
    Innsbruck právě vstřelil branku!
    To je tedy něco – máme vyrovnáno! V přesilovce se trefil a postupové naděje vykřesal NICHOLAS ALBANO, který vypálil od modré a puk se zjevně na slotu ještě otřel o blokující hráče. Lebedeff na puk vůbec neviděl a mohl sledovat jen euforii hostů. Asistence: Adam Rockwood, Valentin Ploner.
     
    55:08
    Innsbruck čeká přesilovka! Na trestnou lavici zamířil Joonas Järvinen (RAU) za hákování.
     
    51:59
    Innsbruck nebyl daleko vyrovnání! Puk se povaloval před brankou a nakonec mířil těsně vedle. Lebedeff si může pořádně oddechnout.
     
    47:45
    Almari jel úplně sám na bránu, na Buitenhuise ovšem nevyzrál. Jeho rána mířila přesně na výstroj na pravé straně. Brankář rakouského celku udržel puk pod sebou.
     
    46:52
    Nicholas Albano (INS) se nevyhnul při bránění Brooka faulu, za sekání si vysloužil menší trest. Nicméně jednoznačně zabránil střeleckému pokusu. Rauma má další přesilovku.
     
    39:09
    Mackin pálil těsně vedle šibenice! rychlá přehazovačka po přečíslení tak málem skončila vyrovnáním. Rauma si může pořádně oddechnout.
     
    37:05
    Roy se obtočil na slotu, nicméně jeho bomba letěla těsně vedle. Před ním měl na druhé straně obrovskou tutovku z úniku Fontaine, Buitenhuis obstál.
     
    30:45
    Erasti vystřelil žabičku od modré, Ponnthus Westerholm byl připraven dorážet. Buitenhuis vyráží s velkým vypětím sil.
     
    27:54
    První přesilovka Innsbrucku! za hrubost míří na trestnou lavici Sebastian Repo (RAU).
     
    25:31
    A znovu! Daniel Jakubitzka (INS) jde už potřetí v zápase na trestnou lavici. Tentokrát za zdržování hry.
     
    23:18
    Daniel Jakubitzka (INN) při bránění soupeře okatě podržel hůl, sudí pískají další faul a dávají další možnost Raumě.
     
    18:29
    Raumu čeká další přesilovka. Dost okatý zákrok předvedl v obranném pásmu Adam Rockwood (INS), který podrazil hráče mimo hru. Sudí udělují logicky menší trest.
     
    14:58
    Reunanen dostal dost prostoru od soupeřů a probruslil od modré až na hkuh, jeho rána tahem letěla k šibenici, Buitenhuis ale znovu kryje. Na dorážku vytasil beton.
     
    14:07
    Buitenhuis úchvatně zasahuje! Rauma měla velmi explozivní tlak, nicméně brankář hostí Nieminenovu dorážku po Abtově bombě odvrátil v poslední chvíli. Tohle bylo těsné...
     
    11:26
    Daniel Jakubitzka (INS) si příliš okatě podržel protihráče za brankou, sudí logicky tento akt trestají menším trestem. Raumu čeká přesilovka.
     
    10:45
    Buitenhuis nyní hosty významně podržel! Zčistajasna přišla rána po rychlém brejku z levé strany, proti němuž předvedl hostující brankář úchvatný zákrok lapačkou. Perfektní představení!
     
    07:32
    Další velký závar pře Buitenhuisem! Yiltalo se obtočil okolo branky a málem tam puk zasunul. Rauma perfektně zatím ukazuje dominanci, rakouský klub uhájil klec z posledních sil.
     
    01:09
    Rauma právě vstřelila branku!
    Rozhodčí sice dlouze zkoumali záběry, zda nedošlo ke hře vysokou holí,, nakonec však hlavní sudí ukazuje do středu kluziště. PONTHUS WESTERHOLM si velmi šikovně našel puk na slotu po ráně Stenqvista. Buitenhuis byl bez šance. Asistence: Jakob Stenqvist, Pathrik Westerholm.

    Johan Čáp

    Góly a asistencie: 2. Po. Westerholm (Stenqvist, Pa. Westerholm), 61. Reunanen (Matilla, Repo) – 57. Albano (Rockwood, Ploner)


    Lukko Rauma: Lebedeff (Harvey) – Reunanen, Brook, Järvinen, Stenqvist, Almari, Ervasti, Abt, Tiihonen – Fontaine, Mattila, Repo – Nyman, Pa. Westerholm, Po. Westerholm – Ylitalo, Krannila, Tieksola – Suni, Ikonen, Nieminen
    Tréner: Tomi Lämsä

    HC TWK Innsbruck: Buitenhuis (Gratzer) – Halbert, Krogsgaard, Jakubitzka, Lattner, Steffler, Albano, Kerber, Schnitler – Shaw, Mackin, Green – Roy, Rockwood, Peeters – Bär, Ludin, Winkler – Ploner, Mader, Ulmer
    Tréner: Mitchell McGill-O`Keefe

    Rozhodca: Tscherrig, Ondráček – Mäkinen, Nikulainen
    14.11.2023
    Innsbruck - Rauma 2:2

    Góly a asistencie: 40. Shaw (Green, Mackin), 55. Shaw (Mackin, Green) – 12. Burke, 18. Repo (Burke)