Rauma – Innsbruck 2:1 (po pr.) | Ženeva – Mníchov 3:1 (kon.)
koniec po predl.
Lukko Rauma
2:1 (1:0, 0:0, 0:1 - 1:0)
HC TWK Innsbruck
cz Streda 22.11.2023, 17:30 • Kivikylän Areena, Rauma, Finsko • Play-off Ligy majstrov • Osemfinále
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    60:19
    Rauma právě vstřelila branku!
    Tak to je studená sprcha pro Innsbruck! Po pár sekundách hry je rozhodnuto. Rychlý přechod pásma a nahrávka na pravé křídlo, kde stál dobře nabruslený TARMO REUNANEN. Ten si našel mezírku ve výstroji Buitenhuise a poslal puk do šibenice. Drsný konec pro rakouský tým. Asistence: Julius Mattila, Sebastian Repo.
     
    56:17
    Innsbruck právě vstřelil branku!
    To je tedy něco – máme vyrovnáno! V přesilovce se trefil a postupové naděje vykřesal NICHOLAS ALBANO, který vypálil od modré a puk se zjevně na slotu ještě otřel o blokující hráče. Lebedeff na puk vůbec neviděl a mohl sledovat jen euforii hostů. Asistence: Adam Rockwood, Valentin Ploner.
     
    01:09
    Rauma právě vstřelila branku!
    Rozhodčí sice dlouze zkoumali záběry, zda nedošlo ke hře vysokou holí,, nakonec však hlavní sudí ukazuje do středu kluziště. PONTHUS WESTERHOLM si velmi šikovně našel puk na slotu po ráně Stenqvista. Buitenhuis byl bez šance. Asistence: Jakob Stenqvist, Pathrik Westerholm.

    Johan Čáp

    Góly a asistencie: 2. Po. Westerholm (Stenqvist, Pa. Westerholm), 61. Reunanen (Matilla, Repo) – 57. Albano (Rockwood, Ploner)


    Lukko Rauma: Lebedeff (Harvey) – Reunanen, Brook, Järvinen, Stenqvist, Almari, Ervasti, Abt, Tiihonen – Fontaine, Mattila, Repo – Nyman, Pa. Westerholm, Po. Westerholm – Ylitalo, Krannila, Tieksola – Suni, Ikonen, Nieminen
    Tréner: Tomi Lämsä

    HC TWK Innsbruck: Buitenhuis (Gratzer) – Halbert, Krogsgaard, Jakubitzka, Lattner, Steffler, Albano, Kerber, Schnitler – Shaw, Mackin, Green – Roy, Rockwood, Peeters – Bär, Ludin, Winkler – Ploner, Mader, Ulmer
    Tréner: Mitchell McGill-O`Keefe

    Rozhodca: Tscherrig, Ondráček – Mäkinen, Nikulainen
    14.11.2023
    Innsbruck - Rauma 2:2

    Góly a asistencie: 40. Shaw (Green, Mackin), 55. Shaw (Mackin, Green) – 12. Burke, 18. Repo (Burke)