Philadelphia – Columbus 5:2 (kon.) | Pittsburgh – Vegas 3:0 (kon.) | Chicago – Buffalo 2:3 (kon.)
Anaheim – St. Louis 1:3 (kon.)
koniec
Anaheim Ducks
1:3 (0:2, 1:1, 0:0)
St. Louis Blues
cz Pondelok 20.11.2023, 02:00 • Honda Center, Anaheim • NHL • . kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
    28:47 Mason MCTAVISH - 1:3
     
    28:47
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Kačeři ještě neřekli poslední slovo! Bučněvič ztratil v obranném pásmu kontrolu nad pukem, jehož se chopil MASON MCTAVISH a po rychle provedeném bekhendovém blafáku zakončoval neomylně pod břevno. Asistence: Alex Killorn a Max Jones.
    25:39 Alexej TOROPČENKO - 0:3
     
    25:39
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Berubeho družina dělá další důležitý krok směrem k zisku tří bodů. Hayes se zpoza brány vytočil v levém kruhu a naslepo nabízel puk před bránu, kde se od Faulkovy brusle šťastně odrazil k ALEXEJI TOROPČENKOVI a ten zametl kus černé gumy za dezorientovaného Gibsona. Asistence: Justin Faulk a Kevin Hayes.
    16:34 Pavel BUČNĚVIČ - 0:2
     
    16:34
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    PAVEL BUČNĚVIČ bleskově trestá nedovolený zákrok na svou osobu a posílá Bluesmany do dvoubrankového náskoku! Na hranici brankoviště si počkal na perfektní bekhendovou nahrávku Kyroua a kus černé gumy neomylně zvedl nad levý Gibsonův beton. Asistence: Jordan Kyrou a Scott Perunovich.
    09:25 Jake NEIGHBOURS - 0:1
     
    09:25
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Síť rozvlnili i hosté a v tomto případě o regulérnosti gólu není pochyb, platit bude! Mizernou a nepochopitelnou rozehrávku Killorna v obranném pásmu středem vystihl Sundqvist a nabil do pravého kruhu JAKEU NEIGHBOURSOVI, jenž uspěl forhendovou ránou z první na bližší tyč, kam se Gibson nestihl včas přesunout. Asistence: Oskar Sundqvist.

    Milan Huppert

    Góly a asistencie: 29. McTavish (Killorn, Max Jones) – 10. Neighbours (Sundqvist), 17. Bučnevič (Kyrou, Perunovich), 26. Toropčenko (Faulk, Hayes)


    Anaheim Ducks: Gibson (Dostál) – LaCombe, Fowler (A), Ljubuškin, Mintjukov, Gudas, Vaakanainen – R. Strome, Carlsson, Vatrano – Max Jones, McTavish, Killorn – Terry, Henrique (A), Silfverberg (A) – Leason, Carrick, Groulx.
    Tréner: Greg Cronin

    St. Louis Blues: Hofer (Binnington) – Parayko (A), Leddy, Faulk, Krug, Perunovich, Scandella – Kyrou, Thomas (A), Bučnevič – Vrána, B. Schenn (C), Saad – Kapanen, Hayes, Toropčenko – Neighbours, Sundqvist, Alexandrov.
    Tréner: Craig Berube

    Rozhodca: Schlenker, Rooney – Gawryletz, Hughes

    Diváci: 15 243