Tampa Bay – Edmonton 6:4 (kon.) | Calgary – NY Islanders 4:5 (1:2 po s.n.) | Winnipeg – Arizona 5:2 (kon.)
Boston – Montreal 5:2 (kon.) | Carolina – Pittsburgh 4:2 (kon.) | NJ Devils – NY Rangers 3:5 (kon.)
Washington – Columbus 4:3 (kon.) | Dallas – Colorado 3:6 (kon.) | Vancouver – Seattle 3:4 (kon.)
LA Kings – St. Louis 5:1 (kon.) | Minnesota – Toronto 3:4 (po pr.) | Philadelphia – Columbus 5:2 (kon.)
koniec
Washington Capitals
4:3 (0:0, 3:1, 1:2)
Columbus Blue Jackets
cz Nedeľa 19.11.2023, 01:30 • Capital One Arena, Washington • NHL • . kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
    55:48 Justin DANFORTH - 4:3
     
    55:48
    Columbus právě vstřelil branku!
    Ještě to bude drama! Nahození Werenskiho se od zadního mantinelu odrazilo ke Kuralymu, který nezištně přihrál před bránu JUSTINU DANFORTHOVI, proti jehož zakončení pod břevno nemohl Lindgren udělat vůbec nic. Asistence: Sean Kuraly a Zach Werenski.
    53:34 Hendrix LAPIERRE - 4:2
     
    53:34
    Washington právě vstřelil branku!
    Carberyho družina dělá velký krok směrem k vítězství! Milano načasovanou přihrávkou zleva vyslal do úniku HENDRIXE LAPIERREA, jenž se nenechal dostihnout Provorovem a bekhendem zakončil nekompromisně mezi Merzlikinsovu pravou ruku a tělo. Asistence: Sonny Milano a Alexej Protas.
    47:01 Ivan PROVOROV - 3:2
     
    47:01
    Columbus právě vstřelil branku!
    Modrokabátníci snižují! Rozehrávka se nepovedla Carlsonovi, čehož mohl využít už Sillinger, jenže střelu napálil pouze do levé tyče. Nicméně akce pokračovala, volný hrací předmět si našel IVAN PROVOROV a bekhendem jej zvládl propasírovat do sítě. Asistence: Cole Sillinger.
    35:47 Alexandr OVEČKIN - 3:1
     
    35:47
    Washington právě vstřelil branku!
    V domácím táboře je ještě o něco veseleji! Strome za bránou soupeře obral váhajícího Werenskiho a v těsném obležení tří konkurentů poslal puk před bránu přesně do prostoru, kde se nacházel kapitán ALEXANDR OVEČKIN, proti střele k pravé tyči byl gólman bezmocný. Asistence: Dylan Strome.
    33:16 Alexej PROTAS - 2:1
     
    33:16
    Washington právě vstřelil branku!
    Obrat dokonán, mužstvo z hlavního města USA je o krok napřed! Van Riemsdyk rozjel akci středem, po levé ruce našel najetého ALEXEJE PROTASE a běloruský forvard z kruhu zaznamenal druhou trefu v sezóně dokonale mířenou střelou zápěstím na bližší tyč nad rameno Merzlikinse. Asistence: Trevor van Riemsdyk a Hendrix Lapierre.
    25:05 Sonny MILANO - 1:1
     
    25:05
    Washington právě vstřelil branku!
    Tlak Caps pokračoval a odměnou je srovnání skóre! Protas vymyslel povedenou přihrávku napříč kruhy a v tom levém číhal SONNY MILANO, jemuž se z nelehkého úhlu povedlo trefit odkrytou bránu. Asistence: Alexej Protas a Hendrix Lapierre.
    23:27 Johnny GAUDREAU - 0:1
     
    23:27
    Columbus právě vstřelil branku!
    Důležitý vedoucí gól střílí hosté! Při ponechané výhodě obdržel od Jennera přihrávku JOHNNY GAUDREAU, který se zprava stáhl do středu a z místa kousek za kruhy vypálil parádní forhendovou dělovku do pravé šibenice. Asistence: Boone Jenner a Damon Severson.

    Milan Huppert

    Góly a asistencie: 26. Milano (Protas, Lapierre), 34. Protas (T. van Riemsdyk, Lapierre), 36. Ovečkin (D. Strome), 54. Lapierre (Milano, Protas) – 24. J. Gaudreau (Jenner, Severson), 48. Provorov (Sillinger), 56. Danforth (Kuraly, Werenski)


    Washington Capitals: C. Lindgren (Kuemper) – Carlson (A), L. Johansen, T. van Riemsdyk, Sandin, Jensen, Edmundson – Wilson (A), D. Strome, Ovečkin (C) – Oshie, McMichael, Milano – Mantha, Lapierre, Protas – Aube-Kubel, Dowd, Malenstyn.
    Tréner: Spencer Carbery

    Columbus Blue Jackets: Merzlikins (S. Martin) – Gudbranson (A), Werenski (A), Severson, Provorov, Jiříček, Bean – Marčenko, Fantilli, Voronkov – Olivier, Laine, J. Gaudreau – Činachov, Jenner (C), Sillinger – Danforth, Kuraly, Texier.
    Tréner: Pascal Vincent

    Rozhodca: Brenk, MacDougall – Smith, Murray

    Diváci: 18 573