Columbus – Tampa Bay 4:2 (kon.) | Detroit – Florida 0:2 (kon.) | NY Rangers – Carolina 2:1 (kon.)
Washington – NY Islanders 0:3 (kon.) | Ottawa – LA Kings 2:3 (kon.) | Boston – Toronto 3:2 (2:0 po s.n.)
Minnesota – NJ Devils 3:5 (kon.) | Edmonton – Dallas 3:4 (kon.) | Arizona – Montreal 3:2 (kon.)
Seattle – Nashville 4:2 (kon.) | Vegas – Winnipeg 5:2 (kon.) | San Jose – Vancouver 1:10 (kon.)
koniec
San Jose Sharks
1:10 (0:4, 0:4, 1:2)
Vancouver Canucks
cz Piatok 03.11.2023, 03:30 • SAP Center, San Jose • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    56:12 Fabian ZETTERLUND - 1:10
     
    56:12
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Žraloci se dočkali česného úspěchu v přesilovce. V předbrankovém prostoru chyboval Beavillier, toho obral Kunin a do pravého kruhu posunul kotouč k FABIANU ZETTERLUNDOVI, na prudkou ránu do pravé šibenice reagoval Demko příliš pozdě. Asistence: Luke Kunin a Kevin Labanc.
    51:58 Anthony BEAUVILLIER - 0:10
     
    51:58
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Desítka skutečně padla! Garland obral váhajícího Embersona a napříč kruhy přihrál do toho levého ANTHONYMU BEAUVILLIEROVI, ten během chvilky zamířil a kotouč napálil nechytatelným způsobem do pravého víka. Asistence: Conor Garland.
    43:10 Anthony BEAUVILLIER - 0:9
     
    43:10
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Druhá přesilovková formace Vancouveru držela soupeře pod soustavným tlakem a kýžený efekt se dostavil. Soucy křižným pasem našel v pravém kruhu ANTHONYHO BEAUVILLIERA, který forhendovou ránou z první procedil kotouč skrze gólmanovu výstroj. Asistence: Carson Soucy a Filip Hronek.
    37:26 Pius SUTER - 0:8
     
    37:26
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Ve vzduchu visí desítka. Quinn Hughes po návratu z trestné lavice ujel do přečíslení, křižným pasem našel vpravo PIUSE SUTERA a za střelou forhendem z první se Blackwood neměl šanci včas přesunout. Asistence: Quinn Hughes.
    32:35 Sam LAFFERTY - 0:7
     
    32:35
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Evidujeme už sedmý gól v síti Sharks. SAM LAFFERTY v plné rychlosti dojel za bránu, tu obtočil a pokusil se zasunout puk k bližší tyči, což mu nevyšlo, přesto slaví vstřelený gól, protože na hraně brankoviště stojící Ferraro kus černé gumy smolně nasměroval bruslí za Blackwoodova záda. Asistence: J. T. Miller a Quinn Hughes.
    28:47 Andrej KUZMENKO - 0:6
     
    28:47
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Demolice bezzubých Žraloků pokračuje. Pettersson nastartoval po pravém křídle ANDREJE KUZMENKA, na jeho bránění se vykašlal Labanc a ruský forvard z kruhu propálil Kähkönena na přední tyč. Asistence: Elias Pettersson a Mark Friedman.
    21:03 Ilja MICHEJEV - 0:5
     
    21:03
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Hráčům Canucks stačila ve druhé třetině ke skórování první pořádná akce. Pettersson poslal dopředu Soucyho a obránce z levého kruhu vymyslel perfektní přihrávku k protější tyčce na ILJU MICHEJEVA, levé křídlo elitní formace s přehledem nasměrovalo touš do odkryté části brány. Asistence: Carson Soucy a Elias Pettersson.
    16:49 Brock BOESER - 0:4
     
    16:49
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Hostující favorit využívá i třetí přesilovku! Kuzmenko si odskočil doprava a obdržel pas od Millera, načež nahrával před bránu, kde puk přizvedl Vlasic a BROCK BOESER jej ze vzduchu šikovně sklepl za záda bezmocného Kähkönena. Asistence: Andrej Kuzmenko a J. T. Miller.
    08:00 Quinn HUGHES - 0:3
     
    08:00
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Tocchetova družina nadále dominuje, už vede tříbrankovým rozdílem. Hronek nahrál na střed k modré čáře QUINNU HUGHESOVI, jehož pokus Kähkönen pouze ztlumil, přes jeho levé rameno puk doputoval za brankovou čáru. Asistence: Filip Hronek a Sam Lafferty.
    04:00 J. T. Miller - 0:2
     
    04:00
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Kosatkám se povedlo využít i druhou polovinu Sturmova trestu! Boeser parádně nahodil o zadní mantinel tak, aby se puk odrazil před bránu k rozjetému J. T. MILLEROVI, americký forvard uspěl tváří v tvář brankáři bekhendovým zakončením do levého horního růžku. Asistence: Brock Boeser a Quinn Hughes.
    02:23 Brock BOESER - 0:1
     
    02:23
    Vancouver právě vstřelil branku!
    První část přesilovky využita! Přes tradičně produktivní Petterssona s Hughesem se kotouč dostal do levého kruhu k BROCKU BOESEROVI, jenž forhendovou ránu z první pověsil do bližší šibenice, Kähkönen zvedal vyrážečku pozdě. Asistence: Elias Pettersson a Quinn Hughes.

    Milan Huppert

    Góly a asistencie: 57. Zetterlund (Kunin, Labanc) – 3. Boeser (E. Pettersson, Q. Hughes), 4. J. Miller (Boeser, Q. Hughes), 8. Q. Hughes (Hronek, Lafferty), 17. Boeser (Kuzmenko, J. Miller), 22. Michejev (Soucy, E. Pettersson), 29. Kuzmenko (E. Pettersson, Friedman), 33. Lafferty (J. Miller, Q. Hughes), 38. P. Suter (Q. Hughes), 44. Beauvillier (Soucy, Hronek), 52. Beauvillier (Garland)


    San Jose Sharks: Kähkönen (29. Blackwood) – Emberson, Ferraro (A), Burroughs, M. Vlasic, Rutta, Ochoťuk, MacDonald – Zetterlund, Hertl (A), Duclair – Kunin, Granlund, Eklund – Labanc, Sturm, Zadina – Carpenter, G. Smith.
    Tréner: David Quinn

    Vancouver Canucks: Demko (DeSmith) – Hronek, Q. Hughes (C), Friedman, Cole, Myers, Soucy – Kuzmenko, E. Pettersson (A), Michejev – Boeser, J. Miller (A), Di Giuseppe – Garland, P. Suter, Studnicka – Beauvillier, Lafferty, Höglander.
    Tréner: Rick Tocchet

    Rozhodca: Pollock, Schrader – MacPherson, Kelly

    Diváci: 10 719