Toronto – LA Kings 1:4 (kon.) | Vancouver – Nashville 5:2 (kon.)
koniec
Vancouver Canucks
5:2 (1:2, 2:0, 2:0)
Nashville Predators
cz Streda 01.11.2023, 03:00 • Rogers Arena, Vancouver • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    57:02 Elias PETTERSSON - 5:2
     
    57:02
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Čepice na led, máme tu hattrick! Jeho autorem je ELIAS PETTERSON, jenž od pravého mantinelu dostal pas do středu od Beauvilliera a puk s ledovým klidem dovezl do prázdné brány. Asistence: Anthony Beauvillier a Tyler Myers.
    44:11 J. T. MILLER - 4:2
     
    44:11
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Kosatky dělají další důležitý krok směrem k zisku tří bodů! Střelu Boesera z levého kruhu gólman neudržel, z čehož těžil J. T. MILLER, Američan přetlačil Josiho a bekhendem kotouč posunul za brankovou čáru. Asistence: Brock Boeser a Quinn Hughes.
    36:38 Elias PETTERSSON - 3:2
     
    36:38
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Přesilovka využita, Vancouver je o krok napřed! Hronkovi se nahrávka nepovedla, nicméně přesto k puku nejrychleji dojel Kuzmenko a do pravého kruhu jej posunul ELIASI PETTERSSONOVI, švédský hokejista si počkal na správný moment ke střele a proti křižnému projektilu ze zápěstí byl Lankinen bezmocný. Asistence: Andrej Kuzmenko a Filip Hronek.
    20:53 Elias PETTERSSON - 2:2
     
    20:53
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! ELIAS PETTERSSON si mezi dvěma protihráči našel palebnou pozici a zápěstím poslal puk na bránu. Lankinen kotouč vyrážečkou jenom ztlumil za svá záda, mimo tři tyče jej nevytěsnil. Asistence: Quinn Hughes a Ilja Michejev.
    16:40 Dante FABBRO - 1:2
     
    16:40
    Nashville právě vstřelil branku!
    Bleskový obrat! Kousek za kruhy si sjel obránce DANTE FABBRO pro nahrávku Forsberga a po rychlém zpracování vypálil gólovou střelu pod lapačku brankáře, Demko toho přes clonícího Nyquista moc neviděl. Asistence: Filip Forsberg a Ryan O'Reilly.
    16:10 Colton SISSONS - 1:1
     
    16:10
    Nashville právě vstřelil branku!
    Netrvalo dlouho a je znovu vyrovnáno! Ofenzivní složku mužstva podpořil Roman Josi, který z levého kruhu vymyslel parádní nahrávku před bránu a COLTON SISSONS bez problémů zakončoval do odkryté brány. Asistence: Roman Josi a Liam Foudy.
    13:45 Sam LAFFERTY - 1:0
     
    13:45
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Skóre střetnutí otevírá domácí favorit! Zpoza levého kruhu vypálil kapitán Hughes, Lankinen jeho střelu vyrazil do vzduchu a po šťastném odrazu od helmy nic netušícího SAMA LAFFERTYHO touš doputoval za brankovou čáru. Asistence: Quinn Hughes a Anthony Beauvillier.

    Milan Huppert

    Góly a asistencie: 14. Lafferty (Q. Hughes, Beauvillier), 21. E. Pettersson (Q. Hughes, Michejev), 37. E. Pettersson (Kuzmenko, Hronek), 45. J. Miller (Boeser, Q. Hughes), 58. E. Pettersson (Beauvillier, Myers) – 17. Sissons (Josi, Foudy), 17. Fabbro (F. Forsberg, O'Reilly)


    Vancouver Canucks: Demko (DeSmith) – Hronek, Q. Hughes (C), Friedman, Cole, Myers, Soucy – Kuzmenko, E. Pettersson (A), Michejev – Boeser, J. Miller (A), Di Giuseppe – Garland, P. Suter, Beauvillier – Joshua, Lafferty, Höglander.
    Tréner: Rick Tocchet

    Nashville Predators: Lankinen (Saros) – Fabbro, Josi (C), A. Carrier, McDonagh (A), Barrie, Lauzon – Nyquist, O'Reilly (A), F. Forsberg – Evangelista, Novak, Sherwood – Foudy, Sissons, Trenin – Fagemo, Pärssinen, Co. Smith.
    Tréner: Andrew Brunette

    Rozhodca: Hanson, Furlatt – Smith, Gibbons

    Diváci: 18 413