BUTCHIS – Česká Lípa 8:7 (3:2 po s.n.) | Ostrava – Bohemians 2:5 (kon.) | Sparta – Tatran 4:6 (kon.)
Black Angels – Karlovy Vary 2:7 (kon.) | Vítkovice – Královské Vinohrady 9:4 (kon.)
koniec
FBC ČPP Bystroň Group Ostrava
2:5 (1:2, 0:2, 1:1)
FbŠ Bohemians
cz Nedeľa 29.10.2023, 17:00 • ČPP Aréna Ostrava • Livesport Superliga (CZ) • 9. kolo
Predzápasové kurzy
    56:24 Karel PETRÁK - 2:5
     
    56:24
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Bohemka jde do vedení o tři branky a to už asi domácí nezvládnou! Ondřej Kawulok přenechal míček KARLU PETRÁKOVI, který z poloviny hřiště střelou do levého horního rohu dokázal prostřelit Jakuba Strakoše! Asistence: Ondřej Kawulok.
    45:56 Lukáš KUČERA - 2:4
     
    45:56
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Ostrava snižuje na 2:4! Lukáš Pešat obral u mantinelu o míček Kawuloka a následně bekhendem předal krosovou přihrávkou LUKÁŠE KUČERU, který bez problému zakončil do levé části branky! Asistence: Lukáš Pešat.
    26:52 Vojtěch BÍLEK - 1:4
     
    26:52
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Bohemians střílí gól v oslabení! Jakub Buršík vypíchl míček Pešatovi, který míček přihrál na VOJTĚCHA BÍLKA, který šel sám na Strakoše a zamířil přesně ke vzdálenější tyči domácí branky! Asistence: Jakub Buršík.
    22:38 Jaroslav PETRÁK - 1:3
     
    22:38
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Bohemka jde do vedení o dvě branky! Matyáš Krebner zpoza branky nahrál krosovou přihrávkou na JAROSLAVA PETRÁKA, který tak dává už svému týmu dvoubrankové vedení! Asistence: Matyáš Krebner.
    18:18 Tomáš KVASNICA - 1:2
     
    18:18
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Bohemka si bere vedení zpět! Ondřej Kawulok skvělou přihrávkou přes střed hřiště našel volného TOMÁŠE KVASNICU, který balónek ze vzduchu dokázal zasáhnout a prostřelil Strakoše! Asistence: Ondřej Kawulok.
    2:10 Lukáš KUČERA - 1:1
     
    2:10
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Máme srovnáno! Lukáš Herblich se skvěle dostal až na polovinu soupeře, pohlídal si obránce za sebou a předal míček na LUKÁŠE KUČERU, který dokázal vyrovnat stav utkání na 1:1! Hostující gólman se nedokázal včas přesunout! Asistence: Lukáš Herblich.
    1:31 Tomáš KVASNICA - 0:1
     
    1:31
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Klokani jdou do vedení! Ondřej Kawulok sebral míček na své polovině následnou přihrávkou našel nabíhajícího TOMÁŠE KVASNICU, který svou střelou ke vzdálenější tyči dokázal překonat Strakoše! Asistence: Ondřej Kawulok.

    Adam Náhončík

    Góly a asistencie: 3. L. Kučera (Herblich), 46. L. Kučera (Pešat) – 2. Kvasnica (Kawulok), 19. Kvasnica (Kawulok), 23. J. Petrák (Krebner), 27. Bílek (Buršík), 57. K. Petrák (Kawulok)


    Využitie: 0:0. Zásahy brankárov: 29:15.
    FBC ČPP Bystroň Group Ostrava: Strakoš (Binder) – Friedel, Šulc, Pum, Jakubec (C), Mikoláš, Kuczera, Šubert, Košarišťan, Němec – Chatrný, Turoň, Herblich, Daniš, Bräuer, Pešat, M. Sedláček, L. Kučera, Tomek.
    Tréner: Jakub Robenek

    FbŠ Bohemians: Hyršl (Mück) – Zezulka (C), Kawulok, Malič – Dobisík, P. Šebek, Krebner, K. Petrák, Bílek, Buršík, Grézl, Gajdoš, Hronek, T. Trnka, J. Petrák, Virga, Kvasnica.
    Tréner: Michal Jedlička

    Rozhodca: Pavel Kačer a Ondřej Vašíček

    Diváci: 260