Slovensko – Anglicko sk 2:3 (kon.)
koniec
Slovensko
2:3 (0:1)
Anglicko
Nedeľa 29.10.2023, 19:15MS v malom futbale • Skupina F
     
    50+2
    Anglicko dalo gól! Tak to je malofutbalová katastrofa slovenských reprezentantov, ktorý teraz nechali KUEHNOVI množstvo priestoru a ten prešiel s loptou prá metrov, napokon dokázal prestreliť Pellu a Anglicko v oslabení otočilo z 1:2 na 3:2!
     
    50+1
    Tak ani Böhmer sa nestane hrdinom, pretože jeho ranu vyrazil opäť pozorný Al Droubi.
     
    50
    Jurkemik teraz vrátil Geremu, ktorý zahodil vyloženú tutovku a z pár metrov prestrelil anglickú bránu.
     
    48
    Najprv Gereho strelu vyrazil Al Droubi a na druhýkrát už ten istý hráč pálil nad bránu Anglicka.
     
    47
    Anglicko dalo gól! Tak to je vážne zbytočná chyba nášho brankára Pellu, ktorý teraz podbehol autové vhadzovanie Wybrowa, a tak do prázdnej brány poľahky zakončil MORGAN GRIFFITHS a vyrovnal na 2:2!
     
    46
    Žltá karta pre tím Slovensko (Gere).
     
    44
    Druhá žltá a následne červená karta pre tím Anglicko (Cruz).
     
    40
    Bombicz možno mohol definitívne rozhodnúť, keď dostal prihrávku od Jurkemika, ale jeho ranu po zemi tentokrát vyrazil skvelým zákrokom Al Droubi.
     
    38
    Slovensko dalo gól! Kuhajdík autom našiel ADAMA BOMBICZA, ktorého prvý pokus bol zblokovaný, ale na druhýkrát už trafil presne pod brvno a vedieme 2:1!
     
    37
    Repa si teraz krásne narazil loptu s Bombiczom a týmto vyšachovali hneď trojicu Angličanov, ale pri zakončení zlyhal.
     
    34
    Javnický nepresne prihrával cez šírku pri napádaní Anglicka a namazal Collierovi, ktorý však vo veľkej príležitosti netrafil našu bránu.
     
    28
    Slovensko dalo gól! Anton nabil BORISOVI JUHÁSOVI, ktorého strela po zemi prešla medzi nohami hneď trom hráčom vrátane brankára Al Droubiho a je vyrovnané 1:1!
     
    21
    Jurkemik mal na kopačke vyrovnanie, ale po strieľanej prihrávke Juhása trafil len brvno!
     
    20
    Anglicko dalo gól! Jedna z ojedinelých šancí Angličanov končí úvodným gólom, keď využili väčšieho priestoru v strede poľa a Pella najprv tvrdú strelu len vyrazil k BLACKWOODOVI, ktorý loptu už len dorazil do našej brány!
     
    18
    Opäť veľká príležitosť našich, ktorú mal Repa, ale nedokázal tečovať prudkú prihrávku od Stocha do protipohybu Al Droubiho.
     
    16
    Ďalšia dobrá príležitosť pre slovenských reprezentantov, keď kapitán Kuhajdík zakončoval akrobaticky po aute od Gereho, ale len nad bránu Anglicka.
     
    13
    Ďalší veľmi zaujímavý strelecký pokus z našej strany, o ktorý sa postaral Juhás tvrdou ranou z pravej strany, ale nenašiel medzeru medzi nohami brankára Al Droubiho.
     
    11
    Obrovská chyba Colliera pri rozohrávke Anglicka, ktorú mohol potrestať Gere, ale príliš mu nesadla rana po zemi bez prípravy, pretože letela len vedľa ľavej tyče brány Anglicka.

    Filip Kosnáč

    Góly: 28. Juhás, 38. Bombicz – 20. Blackwood, 47. Morgan-Griffiths, 50+2. Kuehn

    Karty:   46. Gere (SVK)   44. Cruz (ENG)


    Slovensko: Feriančik, Pella – Juhás, Antol, Kis, Javnický, Stoch, Mikluš, Blažej, Marušinec, Beliš, Kuhajdík (C), Böhmer, Gere, Jurkemik
    Tréner: Branislav Škorec

    Anglicko: Al Droubi (C) – Wybrow, Connors, Kuehn, Martin, Collier, Gardner, Dawson, Cable, Morgan-Griffiths, Cruz, Mccluskey, Bratlett, Blackwood, Isaac