Litvínov – Vítkovice 6:3 (kon.) | Plzeň – Hradec Králové 3:2 (kon.) | Pardubice – Třinec 4:3 (po pr.)
Kladno – Motor ČB 3:2 (po pr.) | Olomouc – Mladá Boleslav 2:3 (kon.) | Kometa Brno – Liberec 5:2 (kon.)
koniec
HC Kometa Brno
5:2 (0:2, 2:0, 3:0)
Bílí Tygři Liberec
cz Piatok 20.10.2023, 18:00 • Winning Group Arena • Tipsport extraliga (ČR) • 12. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:34
    Kometa právě vstřelila branku!
    ADAM ZBOŘIL znovu vystihl liberecký přechod přes střední pásmo a tentokrát sám dopravil kotouč do odkryté branky Bílých Tygrů. Asistence: Tomáš Marcinko.
     
    57:07
    Kometa právě vstřelila branku!
    Zbořil vystihl přechod hostů přes střední pásmo a okamžitě uvolnil STEVA MOSESE, jenž po jízdě na levém křídle umístil puk pod horní tyč liberecké branky a kompletuje svůj první hattrick v dresu Komety. Asistence: Adam Zbořil.
     
    45:03
    Kometa právě vstřelila branku!
    Nyní už se Kometa raduje z regulérní branky! Ihned po vhazování se ke střele dostal brněnský obránce RADEK KUČEŘÍK a teď už opravdu zaznamenal obrat ve skóre pro brněnské barvy. Asistence: Adam Zbořil, Tomáš Marcinko.
     
    37:12
    Kometa právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Kometa to stihla ještě v přesilové hře a tři vteřiny před návratem Filippiho na led se podruhé v utkání prosazuje STEVE MOSES, znovu mu puk předložil na levý kruh Ščotka a v Brně se začíná znovu. Asistence: Jan Ščotka, Jakub Flek.
     
    28:18
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brňané nakonec přeci jen využívají přesilovou hru a snižují skóre na rozdíl jediné branky! Ščotka poslal puk na STEVE MOSESE, který z vrcholku levého kruhu propálil libereckého brankáře Krále. Asistence: Jan Ščotka, Jakub Flek.
     
    07:40
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bílí Tygři odskakují do dvoubrankového vedení! Tomáš Filippi vyhrál vhazování v útočném pásmu a ihned se do puku znovu opřel JAROSLAV VLACH, který druhou trefou v utkání zajišťuje Liberci dvoubrankové vedení. Asistence: Tomáš Filippi.
     
    06:18
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hosté se dostávají do vedení! S pukem se po levém křídle dostal do útočného pásma Budík a předložil puk na osu hřiště, odkud přesně mezi betony Furcha zamířil JAROSLAV VLACH. Asistence: Vojtěch Budík.

    Jan Tajzler

    Góly a asistencie: 29. Moses (Ščotka, Flek), 38. Moses (Ščotka, Flek), 46. Kučeřík (Zbořil, Marcinko), 58. Moses (Zbořil), 59. Zbořil (Marcinko) – 7. Vlach (Budík), 8. Vlach (Filippi)


    HC Kometa Brno: Furch (Kavan) – Ščotka (A), Kaňák, Kučeřík, Holland, Ďaloga, Gazda – Okál, Cingel, Moses – Kohout, Marcinko (A), Zbořil – Zaťovič (C), Holík, Flek – Jenyš, Vincour, Boltvan – Horváth.
    Tréner: Modrý

    Bílí Tygři Liberec: D. Král (Hrenák) – Melancon, Ivan, Knot, Galvas, Budík, J. Dvořák, Derner – Faško-Rudáš, Filippi (C), Vlach (A) – Flynn, A. Najman, Rychlovský – Hawryluk, Bulíř (A), Pérez – Klíma, Šír, Pekař.
    Tréner: Pešán

    Rozhodca: Hribik, Pilný – Hnát, Lhotský

    Diváci: 6433