Plzeň – Vítkovice 1:0 (kon.) | Mladá Boleslav – Kladno 3:4 (kon.) | Sparta Praha – Liberec 1:4 (kon.)
Třinec – K. Vary 5:1 (kon.) | Kometa Brno – Olomouc 3:2 (po pr.) | Litvínov – Motor ČB 4:3 (kon.)
Hradec Králové – Pardubice 2:4 (kon.)
koniec
HC Oceláři Třinec
5:1 (2:1, 2:0, 1:0)
HC Energie Karlovy Vary
cz Nedeľa 08.10.2023, 17:00 • WERK Arena, Třinec • Tipsport extraliga (ČR) • 9. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    46:29
    Třinec právě vstřelil branku!
    Nedáš, dostaneš! Třinečtí ujeli do přečíslení dva na jednoho, Kurovský přihrál z pravé strany na osu hřiště VILIAMU ČACHOVI, který si najel před Habala a kličkou do bekhendu zasunul puk k pravé tyči, kam ještě karlovarský brankář natáhl beton, ale puku v cestě do branky nezabránil! Asistence: Daniel Kurovský, Vladimír Dravecký – 5:1.
     
    35:07
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři odskakují o další gól! Adámek odehrál puk od červené čáry po mantinelu, Pánik protečoval puk přes modrou čáru do útočného pásma, kam si dojel pro kotouč Voženílek, podíval se na obsazení spoluhráčů a přihrál na levou stranu zcela volnému MARTINU RŮŽIČKOVI, který ze své oblíbené pozice napálil puk do pravého horního růžku! Asistence: Daniel Voženílek, Richard Pánik – 4:1.
     
    24:32
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři využili druhou přesilovou hru, z pravého kruhu, konkrétně z bodu pro vhazování, natáhl ke střele ANDREJ NESTRAŠIL a prostřelil brankáře Habala! Asistence: Daniel Voženílek – 3:1.
     
    06:52
    Třinec právě vstřelil branku!
    Karlovarští se dlouho s nerozhodného stavu netěšili, hned z dalšího útoku vrátil Ocelářům vedení MILOŠ ROMAN, který si od levého mantinelu nabruslil před branku, objel clonící dvojici i brankáře Habala a bekhendem poslal puk do odkryté brány! Asistence: Petr Vrána – 2:1.
     
    06:27
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Západočeši vyrovnávají! Od modré čáry vystřelil Bartejs, brankář Mazanec jeho střelu pouze vyrazil před DÁVIDA GRÍGERA, který puk na dva doteky dorazil do odkryté branky! Asistence: Tomáš Bartejs, Iikka Kangasniemi – 1:1!
     
    01:30
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři bleskově využili přesilovou hru. Z pravé strany střílel Voženílek, jeho rána se odrazila od zadního mantinelu k levé tyči, kam si najel MARKO DAŇO, který rychle dorazil puk do odkryté branky! Asistence: Daniel Voženílek, Martin Marinčin – 1:0!

    Igor Mainka

    Góly a asistencie: 2. Daňo (Voženílek, Marinčin), 7. M. Roman (Vrána), 25. Nestrašil (Voženílek), 36. M. Růžička (Voženílek, Pánik), 47. Čacho (Kurovský, Dravecký) – 7. Gríger (Bartejs, Kangasniemi)


    HC Oceláři Třinec: Mazanec (Švančara) – Marinčin, Smith, Polášek, J. Jeřábek, Adámek, Nedomlel, Kundrátek – M. Růžička (A), Voženílek, Pánik – Daňo, Hudáček, Nestrašil – Hrehorčák, Vrána (C), M. Roman – Kurovský, Čacho, Dravecký (A).
    Tréner: Moták.

    HC Energie Karlovy Vary: Habal (Ebenstreit) – Huttula, Plutnar, Mikyska, Havlín, Dlapa, Pulpán (A), Bartejs – O. Beránek, Černoch (C), O. Procházka – Kangasniemi, Gríger, Rachůnek (A) – Zetterberg, Jiskra, Redlich – Kofroň, Záhejský, Koffer.
    Tréner: Bruk.

    Rozhodca: Kika, Cabák – Hlavatý, Lederer.

    Diváci: 4415