Nominační tisková konference reprezentace U21 (kon.) | TK prezidenta Českého tenisového svazu Iva Kaderky (kon.)
koniec udalosti
Tisková konference prezidenta Českého tenisového svazu Iva Kaderky

cz Streda 04.10.2023, 11:00Tlačové konferencie
     
    Tímto je tisková konference oficiálně ukončena a končí i náš přenos, všem děkuji za pozornost a přeji top den. (11:52:32)
     
    Svou promluvu zakončuje pan Kaderka omluvou za emotivnost svého projevu a přáním, aby český tenis v budoucnu zažíval již jen a jen úspěchy.
     
    Tento skandál má celosvětový přesah, překládá se do mnoha světových jazyků. Pan Kaderka byl nucen celou věc komunikovat s funkcionáři z jiných států, všichni jsou na jeho straně a doporučují mu intenzivní právní bitvu.
     
    Pan Kaderka děkuje současném vedení NSA, které je konsenzuální a schopné poklidné spolupráce.
     
    Cílem vždy bylo, aby byli naši tenisté nejlepší. Pokud si nějaký úředníček z NSA myslí, že Kaderkův výkon, kterým dostal české tenisty na tenisový Olymp, nebyl v pořádku, nechť si to do zpráv uvádí, vše bude nicméně řešit soud.
     
    Následně Kaderka ukazuje papír z NSA v němž je uvedeno, že Billie Jean King Cup proběhl v pořádku, stále je však v NSA jakýsi pohrobek pana Neussera, který je připraven ČTS poškodit. Ten totiž uvedl, že peníze pro reprezentaci nebyly použity v souladu s manuálem, což je nesmysl.
     
    V USA Fox News za vědomé lži zaplatí obrovskou pokutu, tamní soud řekl, že pravda je důležitá, pan Kaderka nebude chtít pokutu obrovskou, ale kompenzaci rozhodně ano.
     
    Několik partnerů českých tenisových turnajů ukončilo v důsledku s kauzou spolupráci a celá řada turnajů musela být zrušena.
     
    Kvůli nákladům na celou kauzu s mezinárodním přesahem letos nebudou probíhat halové tenisové turnaje nižších úrovní, český tenis celkově utrpí velkou škodu.
     
    Kaderka se domnívá, že Janoušek neví, co to je tenis a ničemu nerozumí.
     
    Nyní byl ve Francii challenger, který vyhrál Macháč, onen turnaj měl násobně větší náklady než turnaje pořádané ČTS. Pan Kaderka tak generoval za málo peněž mnoho kvality, takže je podivné, že pan Janoušek si toto dovoluje skandalizovat.
     
    Údajně zneužité a ukradené peníze vedly podle Kaderky k tomu, že český tým vyhrál Davis Cup a spoustu dalších turnajů.
     
    Udavači napojení na zločineckou skupinu si ve svých anonymních udáních spletli pana Hynka, místopředsedu ČTS, s jiným Hynkem, který je právě z Plzně.
     
    Pan Kaderka obdržel v reakci na toto nejspíše zprávu z plzeňského tenisového klubu, který ho informoval, že je velmi striktně kontrolován finančním úřadem.
     
    Pan Janoušek se svými lživými obviněními kontaktoval také místopředsedu podvýboru Senátu ČR pro sport.
     
    Šlo o mediální vraždu pana Kaderky.
     
    Pan Kaderka zdůrazňuje, že Bůh existuje a pan Janoušek byl po právu potrestán.
     
    Materiály proti veslařům i proti tenistům vyšly z databází NSA právě v den, kdy skončil ve funkci pan Neusser.
     
    Pan Kaderka je potěšen, že se pan Janoušek stal obětí oblíbenkyně žurnalistů: karmy, jež je podle něj zdarma.

    Tadeáš Rulf