Tampa Bay – Nashville 5:4 (kon.) | NY Islanders – NY Rangers 5:3 (kon.) | Detroit – Washington 5:2 (kon.)
Minnesota – Chicago 3:2 (po pr.) | Montreal – Toronto 1:3 (kon.) | Philadelphia – NJ Devils 2:3 (po pr.)
St. Louis – Dallas 3:4 (po pr.) | Vancouver – Edmonton 5:2 (kon.) | San Jose – LA Kings 1:2 (po pr.)
Ottawa – Florida 4:2 (kon.)
koniec po predl.
Philadelphia Flyers
2:3 (1:2, 0:0, 1:0 - 0:1)
New Jersey Devils
cz Nedeľa 01.10.2023, 01:00 • Wells Fargo Center, Philadelphia • Príprava NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    62:28 Erik HAULA - 2:3
     
    62:28
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto, vítězí Ďáblové! Mercer před dvěma obránci volil zadovku do levého kruhu na finského spoluhráče ERIKA HAULU, centr druhé lajny vyslal svižnou ránu těsně nad ledem k protější tyči, kam Hart nedosáhl. Asistence: Dawson Mercer a Dougie Hamilton.
    56:54 Rhett GARDNER - 2:2
     
    56:54
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Vyrovnáno! Za vlastní bránou přišel o kotouč Smith, Matt Brown potom nahrál před ni trestuhodně volnému RHETTU GARDNEROVI a ten vyzrál na Vaněčka forhendovým pokusem nad levé brankářovo rameno. Asistence: M. Brown a Samu Tuomaala.
     
    52:18
    Ke srovnání chyběly centimetry! Noah Cates bekhendem posunul kotouč za pravý kruh Rasmusi Ristolainenovi, jehož dělovka se od břevna odrazila do ochranné sítě.
     
    35:48
    Letci na malém prostoru udrželi puk na hokejkách, načež mezi kruhy dostal nabito trestuhodně volný Olle Lycksell, z ideální palebné pozice však přestřelil.
     
    34:17
    Philadelphia se pokusí vrátit stav do nerozhodné podoby v přesilové hře. Menší dvouminutový trest za držení Laczynskiho si vykoledoval zadák Dougie Hamilton.
    24:14 Hart si poradil s bekhendovým blafákem Hauly
     
    24:14
    Znovu skvělý Carter Hart! Očekával, že Erik Haula půjde v úniku do bekhendového blafáku a střelu schoval do lapačky.
    16:42 Alexander HOLTZ - 1:2
     
    16:42
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    Ďáblové dokonávají obrat! Chybnou rozehrávku Attarda vystihl Hischier a posunul puk k Meierovi, který rychlou přihrávkou našel před bránou najetého ALEXANDERA HOLTZE, jednadvacetiletý Švéd si potáhl puk po pravé ruce a padajícího Harta propálil tvrdou forhendovou střelou pod břevno. Asistence: Timo Meier a Nico Hischier.
     
    15:02
    Hosté v oslabení ujeli do situace dvou na nikoho! Curtis Lazar si několikrát vyměnil puk s Tyce Thompsonem, jeho forhendovou střelu udržel Carter Hart před brankovou čárou lapačkou.
     
    14:11
    Při vysunutém forčekinku si nedovoleným způsobem počínal hostující kapitán Nico Hischier, nataženou hokejkou nešťastně podrazil projíždějícího Walkera.
    08:38 Curtis LAZAR - 1:1
     
    08:38
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    Vyrovnáno! Navrátilec z trestné lavice Tyce Thompson dostal pas do přečíslení dvou na jednoho. Čtyřiadvacetiletý Američan si položil Andraeho a přihrávkou našel CURTISE LAZARA, od jeho pravé brusle puk šťastně zamířil mezi Hartovy betony. Asistence: Tyce Thompson.
     
    06:26
    První přesilovou hru si zahrají hokejisté Philadelphie. Ve střední třetině fauloval Tyce Thompson, jenž vystoupil proti Roniemu Attardovi, ale neměl úplně pod kontrolou pohyb a soka nebezpečně podrazil nohama.
    02:04 Wade ALLISON - 1:0
     
    02:04
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Na první gól fanoušci v aréně dlouho nečekali a k radosti většiny z nich jej obstaralo domácí mužstvo! Brink se levou stranou protáhl přes dva konkurenty a bekhendem našel před bránou WADEA ALLISONA, Vaněček se k levé tyči proti dobře umístěné střele přesouval neúspěšně. Asistence: Bobby Brink a Emil Andrae.

    Milan Huppert

    Góly a asistencie: 3. Allison (Brink, Andrae), 57. Gardner (M. Brown, Tuomaala) – 9. Lazar (Tyce Thompson), 17. Holtz (Meier, Hischier), 63. Haula (Mercer, Hamilton)


    Philadelphia Flyers: Hart (Sandström) – Attard, Ginning, S. Walker, M. Staal, Ristolainen, Andrae – Konecny, Couturier (A), Furry – Brink, N. Cates, Allison – Atkinson (A), Laczynski, M. Brown – Tuomaala, Gardner, Lycksell.
    Tréner: John Tortorella

    New Jersey Devils: Vaněček (Schmid) – Hamilton, Siegenthaler, B. Smith, Hatakka, Foote, Vukojevic – Holtz, Hischier (C), Meier – Mercer, Haula, Palát (A) – Tyce Thompson, Tierney, Willman – Lazar, Criscuola, Bowers.
    Tréner: Lindy Ruff

    Rozhodca: Sutherland, Halkidis – Jackson, Marquis

    Diváci: 12 855