Tampa Bay – Nashville 5:4 (kon.) | NY Islanders – NY Rangers 5:3 (kon.) | Detroit – Washington 5:2 (kon.)
Minnesota – Chicago 3:2 (po pr.) | Montreal – Toronto 1:3 (kon.) | Philadelphia – NJ Devils 2:3 (po pr.)
St. Louis – Dallas 3:4 (po pr.) | Vancouver – Edmonton 5:2 (kon.) | San Jose – LA Kings 1:2 (po pr.)
Ottawa – Florida 4:2 (kon.)
koniec po predl.
Philadelphia Flyers
2:3 (1:2, 0:0, 1:0 - 0:1)
New Jersey Devils
cz Nedeľa 01.10.2023, 01:00 • Wells Fargo Center, Philadelphia • Príprava NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Ďáblové udolali Letce v prodloužení
     
    Statistika
    Střely na bránu: 31 – 22 | Přesilová hra: 0/3 – 0/0 | Trestné minuty: 0 – 6

    Kdo se postavil do brankoviště?
    Carter Hart (PHI) – 19 zákroků, 3 OG, úspěšnost 86,4 %, odchytal 62:10
    Vítek Vaněček (NJD) – 29 zákroků, 2 OG, úspěšnost 93,3 %, odchytal 62:28

    Česká a slovenská stopa
    Vítek Vaněček (NJD) – 28 zákroků, 2 OG, úspěšnost 93,3 %, odchytal 62:28
    Ondřej Palát (NJD) – 0+0, 0 účast, 0 střel na bránu, TM 0, čas na ledě 17:57

    Tři hvězdy utkání
    1. Erik Haula (NJD) – 1+0
    2. Vítek Vaněček (NJD) – 29 zákroků
    3. Emil Andrae (PHI) – 0+1 (03:46:24)
     
    Hokejisté New Jersey zůstávají v přípravě neporažení i po čtvrtém zápase, v aréně Philadelphie zvítězili 3:2 po prodloužení.

    Vedoucí gól vstřelil ve 3. minutě domácí Wade Allison, hosté ovšem dokonali obrat ještě v úvodní dvacetiminutovce zásluhou tref Curtise Lazara a Alexandera Holtze. Ďáblové dlouho udržovali těsný náskok 2:1, ale nakonec jej neudrželi, v 57. minutě poslal utkání do prodloužení Rhett Gardner. Nastavený čas trval necelé tři minuty, o výhře hostujícího celku rozhodl křižnou střelou zápěstím z levého kruhu Erik Haula.

    Páté přípravné utkání odehraje New Jersey v noci z pondělí na úterý doma proti New Yorku Islanders, Philadelphia ve stejný den změří síly s Bostonem.
     
    Konec zápasu.
    62:28 Erik HAULA - 2:3
     
    62:28
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto, vítězí Ďáblové! Mercer před dvěma obránci volil zadovku do levého kruhu na finského spoluhráče ERIKA HAULU, centr druhé lajny vyslal svižnou ránu těsně nad ledem k protější tyči, kam Hart nedosáhl. Asistence: Dawson Mercer a Dougie Hamilton.
     
    61:39
    Jeden na jednoho si věřil Samu Tuomaala. Na krajana Santeriho Hatakku volil kličku po pravé ruce, obránce s touto volbou počítal a soka obral.
     
    61:13
    Vítek Vaněček vyjel hodně daleko z brány proti Emilu Andraeovi, ovšem kýžený efekt se dostavil, švédský zadák nenašel mezeru mezi gólmanovými betony.
     
    60:57
    S přihrávkou za obranu si Alexander Holtz neporadil úplně ideálně, zpracování mu trvalo a mezitím švédského útočníka dohnal a odzbrojil Ronnie Attard.
     
    60:10
    Prodloužení se hraje tradičně ve třech na obou stranách, takže se můžeme těšit rozhodně na zajímavou podívanou. První útok Devils zastavil Ristolainen.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Střely na bránu po 3. třetině: 29 – 21.
     
    Základní hrací doba o vítězi nerozhodla, uvidíme prodloužení. Philadelphia byla ve třetí dvacetiminutovce aktivnějším týmem a zasloužená odměna se dostavila na sklonku 57. minuty, kdy se střelou nad levé Vaněčkovo rameno prosadil člen čtvrtého útoku Rhett Gardner.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:41
    Ještě jeden útok podniklo i New Jersey. Tyce Thompson se odpoutal od osobního strážce, forhendem pak zvedl kotouč příliš vysoko.
     
    59:12
    Rozhodující trefu plánoval obstarat Rasmus Ristolainen, tvrdá střela finského obránce se vznesla vysoko nad břevno.
     
    58:40
    Zakázané uvolnění Devils. Pod tlakem Dougie Hamilton neriskoval a po pravém mantinelu odpálil kus černé gumy přes všechny čáry.
     
    58:13
    Zase v akci Sean Walker, když tělem přetlačil Nica Hischiera, následně do středního pásma rozehrál na osamoceného Noaha Catese.
     
    57:42
    Sean Walker vyslal dlouhým pasem puk do levého kruhu na Cama Atkinsona, ostrý pokus zápěstím rozvlnil jenom boční síť.
     
    57:34
    Hokejisté v oranžových dresech jsou při chuti. Po nahození od modré došlo k velké bitvě o puk, ten nakonec našel Vítek Vaněček a přikryl ho lapačkou.
    56:54 Rhett GARDNER - 2:2
     
    56:54
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Vyrovnáno! Za vlastní bránou přišel o kotouč Smith, Matt Brown potom nahrál před ni trestuhodně volnému RHETTU GARDNEROVI a ten vyzrál na Vaněčka forhendovým pokusem nad levé brankářovo rameno. Asistence: M. Brown a Samu Tuomaala.
     
    56:35
    Další ostrý projektil ze středu, kdy Travis Konecny mířil k pravé tyčce, Vítek Vaněček předvedl velmi dobrý zákrok vyrážečkou.
     
    56:23
    Mezi kruhy se touš příhodně odrazila pro Seana Couturiera, centr elitní formace vypálil zápěstím těsně nad břevno.
     
    55:44
    Zakázané uvolnění hostujícího mužstva. Ronnie Attard hledal dlouhou nahrávkou Brendana Furryho, ten se však vydal směr střídačka.
     
    55:07
    S problémy, ale přece Sean Walker zvládl přenést hru doprava na Marca Staala, zkušený kanadský zadák pod tlakem prostrčil puk do středního pásma.
     
    54:42
    Přerušení hry způsobil Vítek Vaněček, jenž včas zpozoroval nahození Emila Andradea a puk bez větších komplikací lapil do lapačky.
     
    54:20
    Mezi kruhy si našel volný hrací předmět Ronnie Attard a volil svižnou střelu ze zápěstím těsně nad ledem, puk proletěl těsně vedle levé tyčky.
     
    53:56
    Ondřej Palát vyhodil takovým způsobem, aby nemohla být řeč o zakázaném uvolnění, Carter Hart zastavil kotouč pro Ginninga.
     
    53:24
    Od levého mantinelu se Matt Brown dokázal natlačit až před bránu, při tomto manévru ovšem nechal touš za hokejkou.
     
    52:55
    Hokejisté Flyers pokračují v ofenzivě. Do přehuštěného prostoru nahazoval Ronnie Attard, bránu ovšem poměrně výrazně minul.
     
    52:18
    Ke srovnání chyběly centimetry! Noah Cates bekhendem posunul kotouč za pravý kruh Rasmusi Ristolainenovi, jehož dělovka se od břevna odrazila do ochranné sítě.
     
    51:38
    Ještě ze středního pásma vyslal štiplavou ránu zápěstím Tanner Laczynski. Vítek Vaněček zaváhání nepřipustil, touš vyrazil k pravému mantinelu.
     
    51:15
    Pokus Letců o rychlý protiútok končí zakázaným uvolněním. Americký obránce Ronnie Attard přecenil rychlostní schopnosti Cama Atkinsona.
     
    50:52
    V permanenci znovu Carter Hart, jenž i v tomto případě na střelu velmi dobře viděl, ránu Hamiltona od modré vykopl pravým betonem.
     
    50:11
    Od levého mantinelu nahazoval v blízkosti modré čáry na bránu Santeri Hatakka, s pokusem směřujícím do středu brány neměl Hart větší potíže.
     
    49:47
    Směrem dozadu pracuje New Jersey velmi dobře. Dougie Hamilton si počkal na kličku Matta Browna, aby mu následně čistým způsobem puk vypíchl.
     
    49:14
    Bobby Brink nahrával bekhendem Wadeu Allisonovi mezi dva protihráče, forhendová střela bez přípravy prosvištěla nad horní tyčkou.
     
    48:49
    Icing hostujícího celku. Kyle Criscuolo se snažil, ani na dlouhou hokejku však na hrací předmět nedosáhl a nejblíže k němu potom měl Ristolainen.
     
    48:20
    Jonas Siegenthaler dostal informaci, že se k němu zezadu blíží Cam Atkinson, proto dlouho nerozmýšlel a odrazem o mantinel přenesl hru na volného Dougieho Hamiltona.
     
    47:36
    Bez podpory spoluhráčů si Ondřej Palát sám proti třem nevěřil, proto jen nahodil za bránu a odjel si odpočinout na střídačku.
     
    47:06
    Za kruhy si vytvořil dobrou palebnou pozici Tanner Laczynski, který volil svižnou střelu zápěstím, tu poslal o pár čísel vedle levé tyčky.
     
    46:51
    Prudké nahození od modré čáry spatřil Vítek Vaněček na poslední chvíli, stihl vystrčit vyrážečku a hrací předmět odpálit do ochranné sítě.
     
    46:27
    Aktivně napadající Alexander Holtz dostal pod tlak Emila Andraeho, ten si však poradil na jedničku a po pravém mantinelu projel s kotoučem do střední třetiny s protihráčem na zádech.
     
    45:45
    Právě Brendan Smith zkoušel ostrou přihrávku za obranu, Tyce Thompson zvládl aspoň protečovat do útočného pásma.
     
    45:29
    Nyní si zahrál za vlastní bránou i Vítek Vaněček, pod tlakem blížícího se Atkinsona zvládl posunout touš na čekajícího Smitha.
     
    44:44
    Závěrečná dvacetiminutovka zatím probíhá v klidnějším tempu. Travis Konecny volil oblouček za obranu, ale Brendan Furry se za ním vůbec nevydal.
     
    44:16
    Z ostrého úhlu pokusil střelecké štěstí Sean Couturier. Vítek Vaněček zasahovat nemusel, práci za něj odvedl Jonas Siegenthaler.
     
    43:38
    Pod tlakem Nica Hischiera odjel Adam Ginning za vlastní bránu, odtud zapojil do akce parťáka z obrany Ronnieho Attarda.
     
    43:00
    Nahození po levém mantinelu zastavil za vlastní bránou Carter Hart. Ohlédl se přes rameno a po volné pravé straně rozehrál na Ristolainena.
     
    42:35
    Jonas Siegenthaler si pořádně zkomplikoval rozehrávku, nakonec si poradil i s dvojicí konkurentů a po pravém mantinelu dostal touš do středního pásma.
     
    42:01
    Opět v akci Cal Foote, jenž od modré čáry nahazoval na teč, Max Willman sklepl kus černé gumy o kousek vedle pravé části brankové konstrukce.
     
    41:44
    Okamžitě po buly vypálil od modré čáry Cal Foote. Carter Hart těžil z otevřeného prostoru maximum, puk suverénně sevřel v lapačce.
     
    41:20
    Timo Meier po pravém mantinelu rozjel Nica Hischiera, který musel osobnímu strážci, kličkou do středu však ztroskotal na Attardovi.
     
    40:21
    Cam Atkinson přihrál mimo dosah Tannera Laczynskiho, výsledkem je zakázané uvolnění. Vhazování proběhne po levici Cartera Harta.
     
    40:10
    Třetí třetina má za sebou první vteřiny. New Jersey do ní vstupuje s jednobrankovým vedením, Philadelphia se s porážkou určitě chtít smířit nebude.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně ve 2:55.
     
    Střely na bránu po 2. třetině: 17 – 16.
     
    Druhá třetina skončila bez gólu, hostující New Jersey tedy zůstává v jednogólovém vedení. Navýšit náskok mohl ve 25. minutě Erik Haula, s jeho bekhendovým blafákem si však Hart poradil. Na druhé straně zahrozil v početní převaze Olle Lycksell, z mezikruží však forhendem bránu těsně přestřelil.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:51
    Letci ještě zvládli obsadit útočnou třetinu, jenže sami se o ni připravili, Matt Brown po mantinelu přihrál mimo dosah Ristolainena.
     
    39:28
    Další akci už hostující celek zakončil střelou mezi tři tyče. Alexander Holtz mířil forhendem k levé tyčce, Carter Hart včas srazil levou ruku k tělu.
     
    38:59
    Pořádně se v brankovišti musel ohánět Carter Hart. Nakonec zasahovat nemusel, po zmatcích vystřelil Timo Meier nad horní tyčku.
     
    38:26
    Vysokou rychlost nabral ve střední třetině Tanner Laczynski. Až před Vítka Vaněčka se ale neprobil, ztroskotal na Dougiem Hamiltonovi.
     
    37:49
    Situaci dvou proti dvěma řešil Max Willman individuálně, svižnou ránu ze zápěstí poslal o několik čísel nad cílové zařízení.
     
    37:30
    Střetnutí pokračuje v pěti na obou stranách. Ďáblové měli v oslabení několikrát namále, Vítek Vaněček i trošku se štěstím zůstává na jednom inkasovaném gólu.
     
    36:38
    Ve střední třetině propadl Noah Cates a soupeře vyslal do přečíslení. Dawson Mercer avizoval pas na Ondřeje Paláta dlouho dopředu, nahrávku zachytil obránce Marc Staal.
     
    36:03
    Ani teď není srovnáno. Cam Atkinson překombinoval pohlednou akci. Nahrávka doleva na Tannera Laczynskiho už byla navíc, forvard měl z velkého úhlu minimální šance na trefení odkryté svatyně Devils.
     
    35:48
    Letci na malém prostoru udrželi puk na hokejkách, načež mezi kruhy dostal nabito trestuhodně volný Olle Lycksell, z ideální palebné pozice však přestřelil.
     
    35:12
    Jenže vzápětí propadla defenziva New Jersey a domácí postupovali do přečíslení dvou na jednoho, které Cam Atkinson vyřešil tvrdou forhendovou střelou přímo do zakleknuvšího Vaněčka.
     
    34:44
    Zatím to však na vyrovnání nevypadá. V oslabení naopak podnikli brejk Devils, pas Paláta na Mercera před bránu v poslední chvíli zblokoval Ristolainen.
     
    34:17
    Philadelphia se pokusí vrátit stav do nerozhodné podoby v přesilové hře. Menší dvouminutový trest za držení Laczynskiho si vykoledoval zadák Dougie Hamilton.
     
    34:00
    Dobrou práci vyrážečkou odvedl Carter Hart, když ze vzduchu zpracoval touš pro Marca Staala, jemuž tím výrazně usnadnil rozehrávku.
     
    33:33
    Ginning po modré čáře nahrál Attardovi, jehož sražené nahození před bránou zpracoval Atkinson, z otočky potom střílel přímo do Vaněčkovy výstroje.
     
    33:18
    Zakázané uvolnění Devils. Český útočník Ondřej Palát ještě zabojoval, ovšem velkou ztrátu na Marca Staala smazat nedokázal.
     
    32:47
    Vysunutý forčekink Flyers přinesl kýžené ovoce. Ještě v útočené třetině kotouč získal Sean Walker, zápěstím však vypálil pouze vedle levé části brankové konstrukce.
     
    32:06
    Zbytečně v obranné třetině vymýšlel Dawson Mercer. Nakonec si se štěstím přeci jen poradil, po mantinelu poslal touš za vlastní bránu na Vukojevice.
     
    31:47
    Těžkou přihrávku posílal Bobby Brink na Noaha Catese, přes dva protihráče neprošla, kotouč pro sebe uzmul Santeri Hatakka.
     
    31:15
    Na modrou dostal nabito Ronnie Attard, jenže puk netrefil vůbec dobře. Zleva posléze vypálil Adam Ginning, Vítek Vaněček si bližší tyč pohlídal.
     
    30:43
    Chris Tierney vyvinul velký tlak na Rasmuse Ristolainena, který vyhodil puk mimo hrací plochu odrazem o tvrzené sklo.
     
    30:01
    Nepovedené nahození od pravého mantinelu vyprodukoval Brendan Smith, Carter Smith vestoje zachytil hrací předmět do lapačky.
     
    29:48
    Pozdě se za obloučkem vydal Cam Atkinson. Soupeře předjel Cal Foote a s hlavou nahoře rozehrával doprava na volného Michaela Vukojevice.
     
    29:19
    Sean Couturier na malém prostou zvládl posunout puk do pravého kruhu na Brendana Furryho, jemuž se nepodařilo v pokleku trefit odkrytou bránu.
     
    28:31
    Zakázané uvolnění hostujícího mužstva. Dougie Hamilton zkoušel dlouhý pas na Nica Hischiera, švýcarský forvard za pukem natahoval hokejku bez úspěchu.
     
    28:08
    Prostřední dvacetiminutovka probíhá v rychlém tempu, přerušení je minimum. Nyní jedno způsobil Carter Hart, když ze vzduchu stáhl do lapačky nahození Siegenthalera.
     
    27:51
    Jeden proti dvěma pokusil štěstí Ondřej Palát. Volil ze středu kličku bekhendem k pravému mantinelu, čímž neuspěl proti Attardovi.
     
    27:12
    Z levého kruhu pálil zápěstím Santeri Hatakka. Erik Haula přejel před Hartem pozdě, domácí brankář stihl zakročit pravým ramenem.
     
    26:45
    Zakázané uvolnění se nepískalo, protože Dougie Hamilton se štěstím poslal vyhození na bránu, gólman volil rozehrávku na blízko stojícího Walkera.
     
    26:07
    Spíše z nouze nahazoval od pravého mantinelu Dawson Mercer. Prostor brány trefil, nicméně Carter Hart zůstal v pozoru a puk podržel ve výstroji, dokud rozhodčí nepřerušil hru.
     
    25:49
    Hodně je vidět Alexander Holtz. Teď se krásně uvolnil přes dva protihráče, bekhendovou střelou po ledě pak ztroskotal na levém Hartově betonu.
     
    25:03
    Ofsajd i na druhé straně. Timo Meier jel po levém mantinelu velmi rychle, ještě o něco rychleji však modrou přejel bez puku Nico Hischier.
     
    24:35
    Postavení mimo hru Devils. Dawson Mercer zabojoval, nicméně kotouč už přeci jen hrál těsně za útočnou modrou čárou, což pozornosti rozhodčího neuniklo.
    24:14 Hart si poradil s bekhendovým blafákem Hauly
     
    24:14
    Znovu skvělý Carter Hart! Očekával, že Erik Haula půjde v úniku do bekhendového blafáku a střelu schoval do lapačky.
     
    23:45
    Přes dva protihráči hledal palebnou pozici Noah Cates. Nenašel, nataženou hokejkou mu touš zvládl vypíchnout Brendan Smith.
     
    23:09
    Na nedostatek práce si v úvodu druhé části domácí gólman rozhodně stěžovat nemůže, nyní Hart ve výstroji skryl nahození finského zadáka Santeriho Hatakky.
     
    22:57
    Carter Hart si může odškrtnout další úspěšný zákrok, z bezprostřední blízkosti na něj nevyzrál ostřílený Švýcar Timo Meier.
     
    22:22
    Zpoza levého kruhu vypálil zajímavou ránu ze zápěstí Alexander Holtz, Carter Hart se zaskočit nenechal a kus černé gumy vyhlavičkoval maskou.
     
    21:55
    Ronnie Attard si pod tlakem poradil velmi dobře, když na zádech udržel Dawsona Mercera a bekhendem zvládl puk posunout na Ginninga.
     
    21:29
    Travis Konecny hledal po levém mantinelu Seana Couturiera, centr elitní lajny neuspěl jeden na jednoho proti Jonasi Siegenthalerovi.
     
    20:49
    Adam Ginning vyzkoušel dlouhý pas středem na Wadea Allisona, před nímž se otevřela možnost úniku, ale zradilo ho zpracování.
     
    20:10
    Druhá třetina je v plném proudu, tak pojďme na ni! Nico Hischier vyhrál buly na Dougieho Hamiltona, ten potom nepřesně rozehrával na Meiera.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Další třetina začne přibližně ve 2:01.
     
    Střely na bránu po 1. třetině: 8 – 5.
     
    Úvodní dějství zápasu mezi Philadelphií a New Jersey nabídlo tři góly, přičemž o jeden více vstřelilo hostující mužstvo. Do vedení se přitom dostali domácí, ve 3. minutě rozvlnil síť za Vaněčkovými zády Wade Allison. Odpověď Ďáblů se dostavila v 9. minutě, kdy přečíslení vyřešil gólově Curtis Lazar, obrat dokonale v 17. minutě Alexander Holtz tvrdou forhendovou střelou nad lapačku Harta.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:32
    A další úspěšný zákrok českého brankáře ve službách Devils lapačkou, v tomto případě si poradil se zakončením beka Attarda.
     
    19:18
    Výbornou práci odvedl v brankovišti Vítek Vaněček. Našel si místečko, odkud viděl na střelu od modré čáry, hrací předmět schoval do lapačky.
     
    18:52
    Rychle musel jednat Emil Andrae, protože na něj začal nebezpečně dotírat Nico Hischier, švédský zadák si poradil pasem k levému mantinelu na Laczynskiho.
     
    18:13
    Postupná kombinace Letcům nevyšla. Těžkou přihrávku obdržel k levému mantinelu Rhett Gardner, puk jenom protečoval do útočného pásma a odjel vystřídat.
     
    17:53
    Už to vypadalo, že do úniku dostane nahrávku Dawson Mercer, ale s konkurentem se stáhl Sean Walker a vysoký pas sebral do rukavice.
    16:42 Alexander HOLTZ - 1:2
     
    16:42
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    Ďáblové dokonávají obrat! Chybnou rozehrávku Attarda vystihl Hischier a posunul puk k Meierovi, který rychlou přihrávkou našel před bránou najetého ALEXANDERA HOLTZE, jednadvacetiletý Švéd si potáhl puk po pravé ruce a padajícího Harta propálil tvrdou forhendovou střelou pod břevno. Asistence: Timo Meier a Nico Hischier.
     
    16:20
    Přes protihráče šikovně vypálil šiplavou ránu ze zápěstí Shane Bowers. Carter Hart ani nevěděl jak, ale puk udržel ve výstroji.
     
    16:06
    Zaváhání Andraeho chtěl potrestat Kyle Criscuolo, ovšem zpracování mu nevyšlo podle představ, kotouč nechal za zády.
     
    15:56
    Do levého kruhu dostal nabito Wade Allison, tvrdá křižná rána z první zamířila o kousek vedle cílového zařízení.
     
    15:02
    Hosté v oslabení ujeli do situace dvou na nikoho! Curtis Lazar si několikrát vyměnil puk s Tyce Thompsonem, jeho forhendovou střelu udržel Carter Hart před brankovou čárou lapačkou.
     
    14:11
    Při vysunutém forčekinku si nedovoleným způsobem počínal hostující kapitán Nico Hischier, nataženou hokejkou nešťastně podrazil projíždějícího Walkera.
     
    14:00
    Dougie Hamilton se musel hodně ohánět, protože po nepovedeném zpracování na něj vyvinul velký tlak Allison, kanadský bek volil rozehrávku napříč kluzištěm přes Hatakku.
     
    13:50
    Volnějšího středu chtěl využít Noah Cates, leč neměl úplně ideální rychlost, soka dohnal Erik Haula a tělem jej od kotouče odzbrojil.
     
    13:29
    Nahozením z ostrého úhlu se Vítka Vaněčka pokusil překvapit Travis Konecny. Český gólman se nenechal, pravé rameno měl přilepené u bližší tyčky.
     
    12:56
    Příkladně si směrem dozadu počínal Sean Walker. Do poslední chvíle počkal, co Alexander Holtz vymyslí, aby mu následně puk vypíchl z pod hokejky.
     
    12:27
    Za vlastní bránu odjel před dotírajícím Hischierem Rasmus Ristolainen, z klidné pozice si vybral volného kolegu Marca Staala.
     
    11:54
    Dougie Hamilton následně rozjel protiútok nahozením po levém mantinelu, Ondřej Palát ovšem v rychlostním souboji neobstál proti Andraemu.
     
    11:30
    Sám proti třem neměl Bobby Brink moc šancí na úspěch, o puk přišel hned proti prvnímu obránci, tím byl Dougie Hamilton.
     
    10:59
    Zakázané uvolnění Flyers. Marc Staal pod tlakem vyhazoval po pravém mantinelu, Wade Allison za kotoučem natahoval hokejku bez úspěchu.
     
    10:23
    Zaútočili i hosté. Kapitán mužstva Nico Hischier se zbavil osobního strážce, pak vypálil forhendem ze zápěstí nepřesně.
     
    09:50
    Andrae vyzkoušel vysoký oblouček za defenzivní linii soupeře, hrací předmět ze vzduchu stáhl do rukavice Jonas Siegenthaler.
     
    09:21
    Po levé straně nastartoval své motory Sean Couturier. Daleko se nedostal, ještě ve středním pásmu ho zpacifikoval Dougie Hamilton.
    08:38 Curtis LAZAR - 1:1
     
    08:38
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    Vyrovnáno! Navrátilec z trestné lavice Tyce Thompson dostal pas do přečíslení dvou na jednoho. Čtyřiadvacetiletý Američan si položil Andraeho a přihrávkou našel CURTISE LAZARA, od jeho pravé brusle puk šťastně zamířil mezi Hartovy betony. Asistence: Tyce Thompson.
     
    07:46
    V oslabení naopak zahrozili Ďáblové. Erik Haula obral protihráče na obranné modré a dojel až do levého kruhu, odtud zápěstím prověřil Hartovu pozornost.
     
    07:30
    Minuta z přesilovky je pryč a hráči Flyers se ještě k ničemu zajímavému nedostali, mají problém vůbec získat po delší časový úsek útočné pásmo.
     
    06:26
    První přesilovou hru si zahrají hokejisté Philadelphie. Ve střední třetině fauloval Tyce Thompson, jenž vystoupil proti Roniemu Attardovi, ale neměl úplně pod kontrolou pohyb a soka nebezpečně podrazil nohama.
     
    06:18
    Český gólman má na kontě další úspěšný zákrok. Na modré čáře po zpracování vypálil tvrdou ránu Sean Walker, Vítek Vaněček včas vykopl pravý beton.
     
    05:39
    Od pravého mantinelu nahazoval zápěstím Rasmus Ristolainen. K teči nedošlo, proto Vítek Vaněček zakročil bez výraznějších problémů.
     
    05:21
    Další ofenzivní akci Letců zastavil svým hvizdem čárový rozhodčí, který po nedorozumění Brinka s Catesem odpískal postavení mimo hru.
     
    04:43
    Brendan Smith správně odhadl, že Travis Konecny zkusí individuální průnik po levém mantinelu, před soka natlačil tělo a zvládl i rozehrávku na Footea.
     
    04:27
    Zdvojený Ondřej Palát zvládl srze protihráče nabít na modrou čáru Dougiemu Hamiltonovi, tvrdá střela se mezi tři tyče nevešla.
     
    03:55
    Spoluhráčům vypomohl s rozehrávkou Vítek Vaněček, když zastavil kus černé gumy za vlastní bránou a jako cíl rozehrávky si po levém mantinelu vybral Hamiltona.
     
    03:21
    Domácí hokejisté pokračují v aktivním pojetí hry. Cam Atkinson hledal hokejku Matta Browna, ten pouze protečoval touš do středního pásma.
    02:04 Wade ALLISON - 1:0
     
    02:04
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Na první gól fanoušci v aréně dlouho nečekali a k radosti většiny z nich jej obstaralo domácí mužstvo! Brink se levou stranou protáhl přes dva konkurenty a bekhendem našel před bránou WADEA ALLISONA, Vaněček se k levé tyči proti dobře umístěné střele přesouval neúspěšně. Asistence: Bobby Brink a Emil Andrae.
     
    01:44
    První práce pro Vítka Vaněčka. Mezi kruhy dostal ideální nahrávku do hokejky Tannera Laczynskiho, touš nad bránu zvládl vyrazit pravým ramenem.
     
    01:15
    Příkladně zapracoval do defenzivy Noah Cates, jenž zachytil rozjetého Ondřeje Paláta a vysokou nahrávku na jeho osobu sebral do rukavice.
     
    00:42
    Průnik středem si rozmyslel Dawson Mercer, jenž si nevěřil na dvojici konkurentů, proto udělal oblouk až do vlastního pásma.
     
    00:10
    První buly ovládl hostující kapitán Nico Hishier. Po pravém mantinelu podnikl útok talentovaný Švéd Alexander Holtz, nevyzrál ovšem na Ronnieho Attarda.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Philadelphia Flyers: Hart (Sandström) – Attard, Ginning, S. Walker, M. Staal, Ristolainen, Andrae – Konecny, Couturier (A), Furry – Brink, N. Cates, Allison – Atkinson (A), Laczynski, M. Brown – Tuomaala, Gardner.
    Trenér: John Tortorella

    New Jersey Devils: Vaněček (Schmid) – Hamilton, Siegenthaler, B. Smith, Hatakka, Foote, Vukojevic – Holtz, Hischier (C), Meier – Mercer, Haula, Palát (A) – Tyce Thompson, Tierney, Willman – Lazar, Criscuola, Bowers.
    Trenér: Lindy Ruff

    Rozhodčí: Sutherland, Halkidis – Jackson, Marquis.
     
    Přeji krásnou hokejovou noc a vítám Vás u sledování přípravného zápasu mezi Philadelphií Flyers a New Jersey Devils. Spousta hráčů se v aktuálních zápasech pere o místa v kádru, takže se dá očekávat, že bude mít tento duel vysoké nasazení.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:00.

    Milan Huppert

    Góly a asistencie: 3. Allison (Brink, Andrae), 57. Gardner (M. Brown, Tuomaala) – 9. Lazar (Tyce Thompson), 17. Holtz (Meier, Hischier), 63. Haula (Mercer, Hamilton)


    Philadelphia Flyers: Hart (Sandström) – Attard, Ginning, S. Walker, M. Staal, Ristolainen, Andrae – Konecny, Couturier (A), Furry – Brink, N. Cates, Allison – Atkinson (A), Laczynski, M. Brown – Tuomaala, Gardner, Lycksell.
    Tréner: John Tortorella

    New Jersey Devils: Vaněček (Schmid) – Hamilton, Siegenthaler, B. Smith, Hatakka, Foote, Vukojevic – Holtz, Hischier (C), Meier – Mercer, Haula, Palát (A) – Tyce Thompson, Tierney, Willman – Lazar, Criscuola, Bowers.
    Tréner: Lindy Ruff

    Rozhodca: Sutherland, Halkidis – Jackson, Marquis

    Diváci: 12 855