Chodov – Ostrava 9:1 (kon.)
koniec
FAT PIPE Florbal Chodov
9:1 (3:1, 3:0, 3:0)
FBC ČPP Bystroň Group Ostrava
cz Sobota 30.09.2023, 17:00 • SH Jižní Město • Livesport Superliga (CZ) • 5. kolo
Predzápasové kurzy
    59:08 Marek MATOUŠEK - 9:1
     
    59:08
    Chodov právě vstřelil branku!
    Nakonec je tu ještě kosmetická úprava! MAREK MATOUŠEK proběhl celé hřiště a dostal se až před Strakoše, který nedokázal na jeho ránu zareagovat a inkasuje další branku! Asistence: Marek Vávra.
    49:52 Tom ONDRUŠEK - 8:1
     
    49:52
    Chodov právě vstřelil branku!
    Chodov dává gól do odkryté branky! Karel Hodík vyhodil míček na nabíhajícího TOMA ONDRUŠKA, který dostal míček do branky, kterou nikdo nestrážil. Asistence: Karel Hodík.
    46:19 Vojtěch KLÁPA - 7:1
     
    46:19
    Chodov právě vstřelil branku!
    Sedmý gól a dnes je hotovo! Antonín Votava našel nabíhajícího VOJTĚCHA KLÁPU, který pouze svou florbalku nastavil do dráhy míčku a dokázal vstřelit branku! Asistence: Antonín Votava.
    32:03 David HORKÝ - 6:1
     
    32:03
    Chodov právě vstřelil branku!
    Další branka Chodova! DAVID HORKÝ se dostal k odraženému balónku od zadního mantinelu a prostrčil míček mezi nohama Strakoše, který vůbec netušil, kde se míček nachází! Asistence: Mikuláš Komárek.
    26:41 Tom ONDRUŠEK - 5:1
     
    26:41
    Chodov právě vstřelil branku!
    Pátá právě teď odbyla! Vojtěch Kápa šel do rychlého protiútoku a udělal to skvěle, když nemohl vystřelit, tak nahrál na volného TOMA ONDRUŠKA, který už měl lehkou práci dopravit míček do odkryté branky, protože Strakoš se nestihl přesunout na druhou stranu hřiště. Asistence: Vojtěch Klápa.
    20:33 Antonín VOTAVA - 4:1
     
    20:33
    Chodov právě vstřelil branku!
    Skvělý vstup do třetiny od Chodova. Tom Ondrušek skvěle přihrál krosem na úplně volného nabíhajícího ANTONÍNA VOTAVY, který už pouze míček doklepl do branky Strakoše, který inkasuje už počtvrté v zápase. Asistence: Tom Ondrušek.
    19:58 Jakub KOŠARIŠŤAN - 3:1
     
    19:58
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Ostrava dává gól do šatny! Daniel Chatrný se dostal k míčku na levé straně a ihned přihrál na volného JAKUBA KOŠARIŠŤANA, který bez problému dokázal dostat míček za záda Hodíka. Asistence: Daniel Chatrný.
    12:36 Tom ONDRUŠEK - 3:0
     
    12:36
    Chodov právě vstřelil branku!
    A už je tu třetí gól Chodova! TOM ONDRUŠEK dostal přihrávku ze standardky a vystřelil dělovku přesně pod horní tyč Strakošovy branky, který neměl žádnou šanci na zákrok proti této dělovce! Asistence: Marek Matoušek.
    9:34 David HORKÝ - 2:0
     
    9:34
    Chodov právě vstřelil branku!
    Nyní už branka bude platit! DAVID HORKÝ vystřelil z pravého mantinelu a zamířil sice mimo branku, ale do branky si srazil míček nejspíše jeden z hráčů Ostravy! Bez asistence.
    4:51 Vojtěch KLÁPA - 1:0
     
    4:51
    Chodov právě vstřelil branku!
    Chodov jde do vedení! Tom Ondrušek na střed hřiště dostal nahrávku a poté skvěle nahrál zády na VOJTĚCHA KLÁPU, který střelou z první zamířil přesně ke vzdálenější tyči, kde Strakoš neměl žádnou šanci! Asistence: Tom Ondrušek.

    Adam Náhončík

    Góly a asistencie: 5. V. Klápa (Ondrušek), 10. Horký, 13. Ondrušek (Matoušek), 21. Votava (Ondrušek), 27. Ondrušek (V. Klápa), 33. Horký (Komárek), 47. V. Klápa (Votava), 50. Ondrušek (Hodík), 60. Matoušek (Vávra) – 20. Košarišťan (Chatrný)


    Využitie: 0:0. Zásahy brankárov: 8:10.
    FAT PIPE Florbal Chodov: Hodík (J. Šedivý) – Tichý, M. Šmíd, Slunečko, Sýkora, Matoušek, J. Bauer, Horký – Komárek, Vošta, Vávra, Ondrušek (C), Skřivánek, Kafka, Votava, Eremiáš, J. Dufek, V. Klápa.
    Tréner: David Podhráský

    FBC ČPP Bystroň Group Ostrava: Strakoš (Binder) – Šulc, Friedel, Pum, Mikoláš, Šubert, Jakubec (C), Kuczera, Košarišťan, Němec – Herblich, Chatrný, Turoň, Daniš, Bräuer, Pešat, M. Sedláček, Pobořil.
    Tréner: Robert Segeťa

    Rozhodca: Jiří Dolanský a Vojtěch Sýkora

    Diváci: 210