Opava – Brno 2:1 (kon.) | Líšeň – Táborsko 0:0 (kon.) | Kroměříž – Vlašim 2:1 (kon.)
koniec
SK Hanácká Slavia Kroměříž
2:1 (1:1)
FC Sellier & Bellot Vlašim
cz Sobota 30.09.2023, 16:00 • Stadion Jožky Silného • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA (CZ) • 11. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90+4
    V posledních vteřinách inkasoval druhou žlutou, a tedy následně i červenou kartu domácí trenér Bronislav Červenka za zbytečné řeči. Utkání pokračovalo standardkou Vlašimi, přetažený centr Heppner poslal do autu.
     
    90+3
    Kroměříž právě vstřelila branku!
    Hanácká Slavia v samotném závěru s velkou pravděpodobností strhává vítězství na svou stranu! Jeleček vyslal dlouhý nákop z poloviny hřiště do vápna, kde PETR ZAVADIL vysokou hlavičkou potrestal vyběhnuvšího Vágnera, jenž si levou rukou na míč sáhl, ale pryč z brány ho vytěsnit nedokázal!
     
    90+1
    Přestože už není na hrací ploše, tak se ještě do zápasových statistik zapisuje Adam Houser, za hlasité řeči z lavičky mu Rouček přiběhl dát žlutou kartu.
     
    90
    Do protiútoku směřujícího konkurenta ukázkově podrazil Muhammed Sanneh a byl si moc dobře vědom, že bude následovat žlutá karta.
     
    89
    Střídání v týmu FC Sellier & Bellot Vlašim:
    ze hřiště odchází Ebrima Singhateh, přichází Adam Toula.
     
    88
    Nejen hráči mají nervy na pochodu. Domácí kouč Bronislav Červenka nemístně okomentoval střet Matouška s Kričfalušim a i on vyfasoval žlutou kartu.
     
    88
    Tomáš Matoušek si za ostrý faul na polovině hřiště na Onijeho zasloužil žlutou kartu. Po domácím hráči se potom ohnal Ondřej Kričfaluši, ani on žlutému trestu neunikl.
     
    82
    Střídání v týmu Hanácká Slavia Kroměříž:
    ze hřiště odchází Adam Houser, přichází David Stoklásek.
     
    82
    Střídání v týmu Hanácká Slavia Kroměříž:
    ze hřiště odchází Šimon Chwaszcz, přichází Tomáš Matoušek.
     
    75
    Střídání v týmu Hanácká Slavia Kroměříž:
    ze hřiště odchází Patrik Červenka, přichází Jakub Dočkal.
     
    72
    Orest Tiahlo hlasitě reklamoval, že Singhateh dostal nahrávku do ofsajdu. Zřejmě použil i ostřejší výrazy, protože od Rouška dostal žlutou kartu.
     
    70
    Vedoucí kroměřížský gól měl na hlavě Šimon Chwaszcz! Od Jelečka dostal perfektní centr do vápna, z bezprostřední blízkosti střílel pod břevno, ovšem Matyáš Vágner předvedl skvělé reflexy a pravou rukou míč vyškrábl nad břevno!
     
    67
    Střídání v týmu FC Sellier & Bellot Vlašim:
    ze hřiště odchází Albert Labík, přichází Jiří Kulhánek.
     
    67
    Střídání v týmu FC Sellier & Bellot Vlašim:
    ze hřiště odchází Daniel Šmiga, přichází Libor Pernica.
     
    65
    Stanley Chukwudi je po příchodu na hřiště hodně vidět! Teď vymyslel od pravé lajny parádní centr na přední tyčku, míč se od Chwasczcze a následně od protihráče odrazil jen vedle levé tyče!
     
    59
    Střídání v týmu Hanácká Slavia Kroměříž:
    ze hřiště odchází Marek Jaroň, přichází Patrik Červenka.
     
    59
    Střídání v týmu Hanácká Slavia Kroměříž:
    ze hřiště odchází Lukáš Hrdlička, přichází Stanley Chukwudi.
     
    54
    Za velkým vápnem se jednou dlouhou kličkou Ebrima Singhateh odpoutal od Housera a vyslal tvrdou ránu nártem. Jakub Dostál měl štěstí, že míč mířil blízko středu brány, k zemi spadl včas a rukama balón vyrazil do bezpečí.
     
    48
    Na druhý gól v utkání měl políčeno domácí kapitán Michal Cupák! Z hranice velkého vápna píchl do míče bodlem a ten proletěl o malý kousek vedle pravé tyče.
     
    46
    Střídání v týmu FC Sellier & Bellot Vlašim:
    ze hřiště odchází Martin Šubert, přichází Lukáš Musil.
     
    45+2
    Přeci jen byla k vidění ještě jedna příležitost! Zpoza velkého vápna vypálil silnější levačkou Tomáš Jeleček, Matyáš Vágner proti balónu vytasil ruku a vyrazil ho nad břevno.
     
    38
    Kroměříž právě vstřelila branku!
    Hanácká Slavia zaslouženě vyrovnává! Centr z volného přímého kopu od pravé lajny Jeleček levačkou parádně zakroutil na hlavu kapitána MICHALA CUPÁKA, za zakončením o zem k pravé tyči Vágner natahoval ruce neúspěšně.
     
    31
    Šimon Chwaszcz se dostává do zajímavých situací, ale nenakládá s nimi tak, jak by si přál. Nyní dostal výbornou nahrávku do velkého vápna, střelu mu ovšem výborně zblokoval Petr Breda, míč pak ze vzduchu stáhl Vágner.
     
    24
    Skvělý Matyáš Vágner. Po centru z přímého kopu došlo k zakončení hlavou, které směřovalo do levého dolního rohu, brankář se ale natáhl a rukou zabránil změně skóre.
     
    23
    Také druhá žlutá karta míří do hostujících řad. A pěkně zblízka si ji prohlédl Ebrima Singhateh poté, co byl ve skluzu pozdě v souboji s Houserem.
     
    11
    A další neproměněná příležitost Kroměříže! Zase přišel centr zleva, který Marek Jaroň šikovně sklepával pod sebe, Lukáš Hrdlička se ale nedokázal procpat přes Bredu, ten nechal míč doputovat k brankáři.
     
    6
    Ostřejší zákrok si neodpustil v blízkosti poloviny hřiště Daniel Šmiga, za sestřelení Housera si vykoledoval kartónek žluté barvy.
     
    5
    Vlašim právě vstřelila branku!
    Favorizovaná Vlašim se ujímá brzkého vedení! Příliš volného prostoru využil k centru do vnitra šestnáctky Onije a špatně reagující MAREK JAROŇ smolně nasměroval balón do vlastní sítě k pravé tyči, Dostál zůstal bezmocně stát ve středu.

    Milan Huppert

    Góly: 38. Cupák, 90+3. Zavadil – 5. M. Jaroň (vla.)

    Karty:   72. Tiahlo (KRO), 88. T. Matoušek (KRO), 88. B. Červenka (trenér) (KRO), 90+1. Houser (KRO) – 6. Šmiga (VLA), 23. Singhateh (VLA), 88. Kričfaluši (VLA), 90. Sanneh (VLA)   90+4. B. Červenka (trenér) (KRO)


    SK Hanácká Slavia Kroměříž: J. Dostál – Oulehla, Zavadil, Tiahlo, Jeleček – Cupák (C), Houser (82. Stoklásek) – M. Jaroň (59. P. Červenka, 75. Dočkal), Kudela, Hrdlička (59. Chukwudi) – Chwaszcz (82. T. Matoušek).
    Náhradníci: Gergela – Vyhlíd.

    Tréner: Bronislav Červenka

    FC Sellier & Bellot Vlašim: Vágner – Sanneh, Kričfaluši, Breda (C), Heppner – Onije, Šubert (46. Musil), Labík (67. Kulhánek) – Lacík, Šmiga (67. Pernica), Singhateh (89. Toula).
    Náhradníci: M. Kolář – Badu Dankwah, Biegon.

    Tréner: Martin Hyský

    Rozhodca: Rouček – Šimáček, Mikeska

    Diváci: 577