Opava – Brno 2:1 (kon.) | Líšeň – Táborsko 0:0 (kon.) | Kroměříž – Vlašim 2:1 (kon.)
koniec
SK Hanácká Slavia Kroměříž
2:1 (1:1)
FC Sellier & Bellot Vlašim
cz Sobota 30.09.2023, 16:00 • Stadion Jožky Silného • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA (CZ) • 11. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.
     
    Všem fanynkám a fanouškům fotbalu přeju krásné sobotní odpoledne. Vítám vás při sledování 11. kola FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY, u zápasu mezi Kroměříží a Vlašimí.
     
    Hanácká Slavia Kroměříž

    Nováček soutěže má v sezóně jasný cíl, a sice udržet se ve druhé nejvyšší české soutěži. Hanácká Slavia v předešlých deseti kolech nasbírala devět bodů, s nimiž okupuje třináctou příčku s náskokem jediného bodu na v sestupovém pásmu figurující Prostějov. Červenkova družina aktuálně táhne sérii tří porážek v řadě, když v lize prohrála 1:2 s rezervou olomoucké Sigmy a 1:3 s pražskou Duklou, v týdnu při fotbalovém svátku na domácím stadionu dle očekávání nestačila výsledkem 0:2 na Slavii Praha, přesto si fanoušci a určitě i hráči utkání s obhájcem titulu užili. Nejlepším střelcem týmu je čtyřgólový Jakub Dočkal.
     
    FC Sellier & Bellot Vlašim

    Fotbalisté Vlašimi v dosavadním průběhu sezóny předvádějí velmi dobré výkony, díky nimž se s osmnácti body nachází v tabulce na čtvrtém místě s mankem pěti bodů na vedoucí Vyškov. Svěřenci trenéra Hyského v letošní sezóně v rámci ligy dokonce ještě neprohráli, ke čtyřem vítězstvím přidali šest remíz. Vlašim zaznamenala jedinou porážku v rámci 2. kola MOL Cupu, s třetiligovými Velvary prohrála po velkém boji 1:2 po penaltách. Střelecké produktivitě mužstva vévodí Gambijec Ebrima Singhateh se sedmi trefami.
     
    Úvodní sestavy:

    Hanácká Slavia Kroměříž: J. Dostál – Oulehla, Zavadil, Tiahlo, Jeleček – Cupák (C), Houser – M. Jaroň, Kudela, Hrdlička – Chwaszcz.
    Náhradníci: Gergela – T. Matoušek, P. Červenka, Stoklásek, Dočkal, Chukwudi, Vyhlíd.
    Trenér: Bronislav Červenka

    FC Sellier & Bellot Vlašim: Vágner – Sanneh, Kričfaluši, Breda (C), Heppner – Onije, Šubert, Labík – Lacík, Šmiga, Singhateh.
    Náhradníci: M. Kolář – Musil, Toula, Badu Dankwah, Biegon, Pernica, Kulhánek.
    Trenér: Martin Hyský

    Rozhodčí: Rouček – Šimáček, Mikeska.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    2
    Domácí vstoupili do utkání v tradičních červeno-bílých dresech. Fotbalisté Vlašimi pro dnešní ligové střetnutí oblékli dresy barvy modré.
     
    3
    S malou domů měl Jakub Dostál poměrně velké problémy. Zpracování ještě zvládl bez problémů, poté odkopával kolem Singhateha, přičemž podklouzl.
     
    4
    Hráči Vlašimi zaútočili po levé lajně, odkud také přišel centr do velkého vápna, Tomáš Jeleček odkopával z voleje před číhajícím Šmigou.
     
    5
    Na polovině hřiště došlo ke vzdušnému souboji, při němž dle arbitra Roučka fauloval Šimon Chwaszcz nejlepšího střelce soupeře Ebrimu Singhateha.
     
    5
    Vlašim právě vstřelila branku!
    Favorizovaná Vlašim se ujímá brzkého vedení! Příliš volného prostoru využil k centru do vnitra šestnáctky Onije a špatně reagující MAREK JAROŇ smolně nasměroval balón do vlastní sítě k pravé tyči, Dostál zůstal bezmocně stát ve středu.
     
    6
    Ostřejší zákrok si neodpustil v blízkosti poloviny hřiště Daniel Šmiga, za sestřelení Housera si vykoledoval kartónek žluté barvy.
     
    8
    Slibně vypadající brejk zpomalil domácí kapitán Michal Cupák nahrávkou za paty Marka Jaroně, který sice míč získal, ale přehuštěným prostorem ho potom nedostal ke Kudelovi.
     
    9
    Centr zprava měl oči. Adresátem byl kroměřížský kapitán Michal Cupák, o něco výše se v minisouboji dvou hráčů s šestkou na dresu vyhoupl Muhammed Sanneh.
     
    10
    Hanácká Slavia dává jasně najevo, že body soupeři rozhodně nedá bez boje. Po centru zleva se nejvýše vyhoupl Šimon Chwaszcz, hlavou zakončil pouze na horní síť.
     
    11
    A další neproměněná příležitost Kroměříže! Zase přišel centr zleva, který Marek Jaroň šikovně sklepával pod sebe, Lukáš Hrdlička se ale nedokázal procpat přes Bredu, ten nechal míč doputovat k brankáři.
     
    12
    Při presinku neoddiskutovatelně fauloval Martin Kudela, zezadu podrazil doprava rozehrávajícího středopolaře Martina Šuberta.
     
    13
    To se nepovedlo. Chisom Onije zkoušel pas za obranu, jenže Daniel Šmiga s tímto řešením vůbec nepočítal a za míčem se nerozběhl.
     
    14
    Protože Petr Heppner neměl komu přihrát a blížila se k němu dvojice protihráčů, tak zvolil malou domů, Matyáš Vágner z první odkopával na útočnou polovinu.
     
    15
    Opět v akci Petr Heppner, jenž zákrokem na hraně poslal k zemi Marka Jaroně. Protihráč se delší dobu nezvedal z trávníku, proto Heppner sportovně nepokračoval v akci a míč zakopl do zámezí.
     
    16
    Svěřenci trenéra Hyského pokračovali na balónu, ale nic zajímavého nevymysleli, nákop Onijeho doputoval až ke gólmanovi Dostálovi.
     
    17
    Vlašim neuspěla ani postupnou kombinací. Za velké vápno obdržel nahrávku Martin Šubert, jemuž vůbec nevyšlo zdánlivě snadné zpracování.
     
    18
    S přenesením doprava si Barnabáš Lacík poradil na jedničku. Nejprve skvěle zpracoval, posléze se po kličce do středu nechal zfaulovat Jelečkem.
     
    19
    Exekuce volného přímého kopu se chopil Chisom Onije. Centroval do prostoru, kde viděl Ebrimu Singhateha, před nímž úřadoval Orest Tiahlo.
     
    20
    Dlouhý pas za defenzivní linii, příjemcem opět Ebrima Singhateh. S protihráčem se výborně stáhl Jiří Oulehla, hlavou navíc hrací předmět zvládl sklepnout k Zavadilovi.
     
    21
    Tak dlouho Michal Cupák váhal s kličkou, až proti němu Muhammed Sanneh vystoupil a míč mu vypíchl. Pokračoval Lukáš Hrdlička, posila ze Zlína nastřelením Bredy získala aspoň aut.
     
    22
    Z rohu se domácí vyrovnání nedočkali. Po prvním centru Jaroně zakončoval Šimon Chwaszcz v pádu hodně nepřesně, po druhém úřadoval ve vzduchu hostující kapitán Petr Breda.
     
    23
    Také druhá žlutá karta míří do hostujících řad. A pěkně zblízka si ji prohlédl Ebrima Singhateh poté, co byl ve skluzu pozdě v souboji s Houserem.
     
    24
    Skvělý Matyáš Vágner. Po centru z přímého kopu došlo k zakončení hlavou, které směřovalo do levého dolního rohu, brankář se ale natáhl a rukou zabránil změně skóre.
     
    25
    Nejlepšímu střelci Vlašimi Ebrimu Singhatehovi se zatím vůbec nedaří dle představ, krátce po obdržení žluté karty mu pomezní při pasu Labíka odmával ofsajd.
     
    26
    Odvážně Ondřej Kričfaluši prodlužoval vysokou nahrávku středem za sebe směrem k brankáři a Šimonu Chwaszczovi nechybělo moc, aby na balón dosáhl.
     
    27
    Nadějný útok středem úspěchem neskončil. Šimon Chwaszcz zpracovával za sebe, načež před něj dokázal natlačit tělo Chisom Onije.
     
    28
    Vzrušení bylo zbytečné. Po centru Tomáše Jelečka sice zakončoval Šimon Chwaszcz jenom o kousek vedle pravé tyčky, jenže z ofsajdu.
     
    29
    Levou stranou pronikl do vnitra pokutového území Daniel Šmiga, Jiří Oulehla šel do odvážného skluzu a kulatý nesmysl odvrátil na roh.
     
    30
    Centr od praporku zamířil do prostoru, který měl plně pod kontrolou domácí brankář Jakub Dostál, žádný z protihráčů se s ním ani nezkoušel pustit do souboje.
     
    31
    Šimon Chwaszcz se dostává do zajímavých situací, ale nenakládá s nimi tak, jak by si přál. Nyní dostal výbornou nahrávku do velkého vápna, střelu mu ovšem výborně zblokoval Petr Breda, míč pak ze vzduchu stáhl Vágner.
     
    32
    Od pravé lajny se Barnabáš Lacík rozhodl sběhnout na střed, na malou vzdálenost přihrál do půlkruhu za šestnáctkou Martinu Šubertovi, jenž neodolal nátlaku Šuberta.
     
    33
    Na levé straně si několikrát vyměnili balón Jaroň s Jelečkem. Ani jeden nenašel mezeru, jíž by mohl míč poslat do vápna, proto nakonec skončil až u Dostála.
     
    34
    Domácí jsou v posledních minutách jednoznačně lepším týmem. Znovu trpělivě kombinují na útočné polovině a čekají na mezírku v soupeřově defenzivě.
     
    35
    Ta se zatím nevyskytla. Přehuštěným středem vyzkoušel průnik Michal Cupák, Chisom Onije soka zastavil nedovoleným způsobem.
     
    36
    Ofenzivní složku mužstva podpořil Jiří Oulehla. Z pravého křídla volil zajímavý střílený centr na přední tyč, Ondřej Kričfaluši nedovolil zakončit Šimonu Chwaszczovi.
     
    37
    Příliš velké sousto si ukousl Ondřej Kričfaluši. Jednoho protihráče se zbavil, ale pak si dal míč příliš daleko před sebe, před nosem mu ho ukopl Tiahlo.
     
    38
    Odvážně vystartoval proti dlouhému míči za obranu gólman Matyáš Vágner a pořádně se nadřel, aby před Chwaszczem odpálil hrací předmět do autu.
     
    38
    Kroměříž právě vstřelila branku!
    Hanácká Slavia zaslouženě vyrovnává! Centr z volného přímého kopu od pravé lajny Jeleček levačkou parádně zakroutil na hlavu kapitána MICHALA CUPÁKA, za zakončením o zem k pravé tyči Vágner natahoval ruce neúspěšně.
     
    41
    Netrvalo dlouho a Hanácká Slavia znovu úřaduje na balónu. Nicméně Petr Zavadil si rozmyslel riskantní nahrávku středem a z poloviny hřiště raději zapojil do hry i Dostála.
     
    42
    Nepřesnosti na obou stranách. Nejprve se Martinu Šubertovi při zpracování zamotal míč mezi nohama, vzápětí Adam Houser neuspěl s pasem za obranu.
     
    43
    Příliš ochotně Daniel Šmiga spadl ve vápně k zemi po souboji s Orestem Tiahlem, jenž v skluzu trefil míč, takže o penaltě nemohla být řeč.
     
    44
    Domácí celek plánoval opět zahrozit z přímého kopu, ovšem Cupák si na pravé straně šestnáctky zpracoval míč směrem od brány, potom nevymýšlel nic složitého a posouval za sebe na Oulehlu.
     
    45
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec prvního poločasu jednu minutu.
     
    45+1
    Přestože disponoval velkým množstvím času, tak Barnabáš Lacík s centrem od pravé lajny nenaložil vůbec dobře, krátký balón pohlídal Zavadil.
     
    45+2
    Přeci jen byla k vidění ještě jedna příležitost! Zpoza velkého vápna vypálil silnější levačkou Tomáš Jeleček, Matyáš Vágner proti balónu vytasil ruku a vyrazil ho nad břevno.
     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    První poločas zápasu mezi Kroměříží a Vlašimí přinesl dva góly, po jednom na každé straně. Vedoucí gól vstřelili hosté, když po centru zprava domácí obránce smolně poslal míč do vlastní brány. Odpověď Hanácké Slavie přišla ve 39. minutě ze standardky. Jeleček zakroutil centr na hlavu kapitána Michala Cupáka a ten zakončoval neomylně o zem k pravé tyči. Aktivnější jsou zatím domácí fotbalisté, kteří se určitě pokusí dokonat obrat, stejně tak soupeř však určitě pomýšlí na plný tříbodový zisk.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 17:04.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu FC Sellier & Bellot Vlašim:
    ze hřiště odchází Martin Šubert, přichází Lukáš Musil.
     
    47
    Zatímco domácí kouč do sestavy nesáhl, tak hostující trenér jednu změnu udělal, místo Martina Šuberta do druhé půle pustil Lukáše Musila.
     
    48
    Na druhý gól v utkání měl políčeno domácí kapitán Michal Cupák! Z hranice velkého vápna píchl do míče bodlem a ten proletěl o malý kousek vedle pravé tyče.
     
    49
    Po malé domů musel Jakub Dostál rychle jednat. A poradil si, byť dostal do úzkých Tomáše Jelečka, který raději odkopával do autu.
     
    50
    Potlesk fanoušků si vysloužil Orest Tiahlo, jenž správně očekával střílený centr na hranici malého vápna a ve skluzu nepustil míč k Singhatehovi.
     
    51
    Defenzivní povinnosti si na jedničku splnil Ondřej Kričfaluši. Nejprve tělem přetlačil Šimona Chwaszcze, načež po levé lajně odkopával na útočnou polovinu.
     
    52
    Levou stranou postupoval do příležitosti Daniel Šmiga, jehož obranným zákrokem zpomalil Jiří Oulehla, hostující hráč si pak balón posunul před sebe rukou.
     
    53
    Aktivněji zahájili druhý poločas hosté. Zleva centroval Petr Heppner a Petr Zavadil s problémy, ale přece přizvedl míč mimo dosah Lacíka.
     
    54
    Za velkým vápnem se jednou dlouhou kličkou Ebrima Singhateh odpoutal od Housera a vyslal tvrdou ránu nártem. Jakub Dostál měl štěstí, že míč mířil blízko středu brány, k zemi spadl včas a rukama balón vyrazil do bezpečí.
     
    55
    Vlašim kopala zajímavý volný přímý kop ze středu, zhruba tři metry za velkým vápnem. Exekuci si vzal na starosti Albert Labík, balón zakroutil přes zeď nad břevno.
     
    56
    Dlouhý nákop za obranu vyzkoušel Jiří Oulehla. Balón letěl příliš dlouho, Hrdličku ve finále úspěšně přeskočil Ondřej Kričfaluši.
     
    57
    O pozornost si řekl Adam Houser, který si věřil individuálně středem hřiště, ukázkovým skluzem protihráče zastavil Petr Breda.
     
    58
    Centr zprava do vnitra velkého vápna obstaral Lukáš Hrdlička, Ondřej Kričfaluši bez větších problémů udržel na zádech Chwaszcze.
     
    59
    Střídání v týmu Hanácká Slavia Kroměříž:
    ze hřiště odchází Lukáš Hrdlička, přichází Stanley Chukwudi.
     
    59
    Střídání v týmu Hanácká Slavia Kroměříž:
    ze hřiště odchází Marek Jaroň, přichází Patrik Červenka.
     
    60
    Nově příchozí Stanley Chukwudi nabral vysokou rychlost po pravé lajně, aby ho ostře poslal k zemi Muhammed Sanneh a arbitr Rouček k nelibosti fanoušků faul neodpískal.
     
    61
    Na Housera už rozhodčí faul odpískal, dobře myšlený centr na zadní tyčku Petr Heppner zvednul mimo dosah adresáta Michala Cupáka.
     
    62
    Petr Heppner se odpoutal od Chukwudiho a z levého křídla centroval na přední tyčku, kam vyběhl Dostál a hrací předmět sebral do rukavic.
     
    63
    Mezi dvěma konkurenty naběhl do velkého vápna Michal Cupák, jenž následně uspěchal střelu, nepovedené zakončení se mezi tři tyče nevešlo.
     
    64
    Z kroku Stanley Chukwudi vymyslel zajímavý pas levačkou za obranu, kam mířil Martin Kudela, dobře ale vystartoval Matyáš Vágner a balón sebral pro sebe.
     
    65
    Stanley Chukwudi je po příchodu na hřiště hodně vidět! Teď vymyslel od pravé lajny parádní centr na přední tyčku, míč se od Chwasczcze a následně od protihráče odrazil jen vedle levé tyče!
     
    67
    Střídání v týmu FC Sellier & Bellot Vlašim:
    ze hřiště odchází Daniel Šmiga, přichází Libor Pernica.
     
    67
    Střídání v týmu FC Sellier & Bellot Vlašim:
    ze hřiště odchází Albert Labík, přichází Jiří Kulhánek.
     
    67
    Slibný volný přímý kop pro Vlašim. Ještě více do středu si míč posouval Chisom Onije a za cenu nedovolených prostředků jej zastavil Adam Houser.
     
    68
    Střílel Lukáš Musil. Na zakončení příliš pyšný nebude, protože mu dal malou výšku a trefil jenom dobře postavenou čtyřčlennou zeď.
     
    69
    Stanley Chukwudi si narazil s Martinem Kudelou, aby posléze odcentroval do vápna, mimo šestnáctku míč obratem nasměroval Jiří Kulhánek.
     
    70
    Vedoucí kroměřížský gól měl na hlavě Šimon Chwaszcz! Od Jelečka dostal perfektní centr do vápna, z bezprostřední blízkosti střílel pod břevno, ovšem Matyáš Vágner předvedl skvělé reflexy a pravou rukou míč vyškrábl nad břevno!
     
    71
    Vysokou rychlost nabral po pravé straně Ebrima Singhateh. Odpoutal se od osobního strážce, z ostrého úhlu však zakončoval výrazně vedle brány.
     
    72
    Orest Tiahlo hlasitě reklamoval, že Singhateh dostal nahrávku do ofsajdu. Zřejmě použil i ostřejší výrazy, protože od Rouška dostal žlutou kartu.
     
    73
    Za velkým vápnem vymýšlel až příliš Michal Cupák. Místo nahrávky volil kličku do Kričfalušiho, ten se překvapit nenechal.
     
    74
    Po střetu s konkurentem zůstal na trávníku ležet Patrik Červenka. Zatím to vypadá, že pro bolest levé nohy nebude schopen v zápase pokračovat.
     
    75
    Střídání v týmu Hanácká Slavia Kroměříž:
    ze hřiště odchází Patrik Červenka, přichází Jakub Dočkal.
     
    76
    Na jedničku si v defenzivě počínal Orest Tiahlo. Stoper ostrou hrou tělem rozhodil Jiřího Kulhánka, který i s míčem skončil mimo hrací plochu.
     
    77
    Ostřejší zákrok musel u levé lajny překousnout Lukáš Musil, v tomto případě se ovšem zdá, že střídání nutné nebude.
     
    78
    Stanley Chukwudi vyzkoušel přetažený centr doleva, kde se sice dostal k zakončení Jakub Dočkal, těsně bráněný ale poslal míč o kus vedle brány.
     
    79
    Slibný brejk Vlašimi vedoucím gólem neskončil. Lukáš Musil přihrával před bránu Ebrimu Singhatehovi, jenž pas přeběhl.
     
    80
    Do vápna centroval Barnabáš Lacík a nejspíše hledal Lukáše Musila, jemuž Petr Zavadil nedal žádnou šanci se prosadit.
     
    81
    Kolmici za obranu zkoušel Adam Houser. Šimon Chwaszcz jeho úmysl pochopil pozdě, k balónu nejrychleji přiběhl Muhammed Sanneh.
     
    82
    Střídání v týmu Hanácká Slavia Kroměříž:
    ze hřiště odchází Šimon Chwaszcz, přichází Tomáš Matoušek.
     
    82
    Střídání v týmu Hanácká Slavia Kroměříž:
    ze hřiště odchází Adam Houser, přichází David Stoklásek.
     
    83
    Jakub Dočkal prodlužoval míč za sebe do prostoru, kde tušil Martina Kudelu, před nějž se dokázal natlačit stoper Ondřej Kričfaluši.
     
    84
    Útočný faul odpískán Liboru Pernicovi, který neodrazil atak Petra Zavadila, soupeře posléze zezadu ukázkově podrazil.
     
    85
    Zpracování zradilo Petra Bredu, s nímž si pak na malém prostoru pohrál Stanley Chukwudi, finálním pasem však nenašel Dočkala.
     
    86
    Po ztrátě soupeře ve středu hřiště postupoval do šance Michal Cupák. Středopolař volil centr přes obránce, s přispěním jeho teče Matyáš Vágner snadno sebral balón do rukavic.
     
    87
    Petr Heppner si na levé straně šestnáctky i s notnou dávkou štěstí poradil s Chukwudim, tvrdou střelu levačkou poslal po zemi přímo do Dostálových rukavic.
     
    88
    Tomáš Matoušek si za ostrý faul na polovině hřiště na Onijeho zasloužil žlutou kartu. Po domácím hráči se potom ohnal Ondřej Kričfaluši, ani on žlutému trestu neunikl.
     
    88
    Nejen hráči mají nervy na pochodu. Domácí kouč Bronislav Červenka nemístně okomentoval střet Matouška s Kričfalušim a i on vyfasoval žlutou kartu.
     
    89
    Daleký odkop brankáře Vágnera prodlužoval Lukáš Musil příliš prudce, Barnabáš Lacík neměl žádnou šanci míč získat.
     
    89
    Střídání v týmu FC Sellier & Bellot Vlašim:
    ze hřiště odchází Ebrima Singhateh, přichází Adam Toula.
     
    90
    Do protiútoku směřujícího konkurenta ukázkově podrazil Muhammed Sanneh a byl si moc dobře vědom, že bude následovat žlutá karta.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby čtyři minuty.
     
    90+1
    Přestože už není na hrací ploše, tak se ještě do zápasových statistik zapisuje Adam Houser, za hlasité řeči z lavičky mu Rouček přiběhl dát žlutou kartu.
     
    90+1
    U levé lajny si hledal prostor k centru Petr Heppner. Nenašel, z bezprostřední blízkosti nastřelil obětavě clonícího Chukwudiho.
     
    90+2
    Adam Toula si při vzdušném souboji pomohl loktem proti Petru Zavadilovi. Domácího stopera museli klidnit spoluhráči, aby se na faulujícího soka nevrhl.
     
    90+3
    Kroměříž právě vstřelila branku!
    Hanácká Slavia v samotném závěru s velkou pravděpodobností strhává vítězství na svou stranu! Jeleček vyslal dlouhý nákop z poloviny hřiště do vápna, kde PETR ZAVADIL vysokou hlavičkou potrestal vyběhnuvšího Vágnera, jenž si levou rukou na míč sáhl, ale pryč z brány ho vytěsnit nedokázal!
     
    90+4
    V posledních vteřinách inkasoval druhou žlutou, a tedy následně i červenou kartu domácí trenér Bronislav Červenka za zbytečné řeči. Utkání pokračovalo standardkou Vlašimi, přetažený centr Heppner poslal do autu.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    Dramatické utkání 11. kola FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY mezi Kroměříží a Vlašimí přineslo rozuzlení až v samotném závěru, těsné vítězství 2:1 pro sebe nakonec urvala domácí Hanácká Slavia.

    Po vyrovnaném prvním poločase 1:1 útočil ve 48. minutě na svou druhou trefu Michal Cupá, avšak bodlem mířil vedle pravé tyče. Domácí pokračovali v aktivním pojetí hry. Krátce po hodině hry Chwaszcz neusměrnil balón do sítě po stříleném centru Chukwudiho, tentýž hráč neuspěl ani hlavou, skvělým zákrokem se blýskl Vágner. Rozhodnutí si domácí mužstvo nechalo na třetí nastavenou minutu, kdy Jelečkův nákop našel Petra Zavadila a stoper vysokou hlavičkou přehodil vyběhnuvšího gólmana. (18:00:19)

    Milan Huppert

    Góly: 38. Cupák, 90+3. Zavadil – 5. M. Jaroň (vla.)

    Karty:   72. Tiahlo (KRO), 88. T. Matoušek (KRO), 88. B. Červenka (trenér) (KRO), 90+1. Houser (KRO) – 6. Šmiga (VLA), 23. Singhateh (VLA), 88. Kričfaluši (VLA), 90. Sanneh (VLA)   90+4. B. Červenka (trenér) (KRO)


    SK Hanácká Slavia Kroměříž: J. Dostál – Oulehla, Zavadil, Tiahlo, Jeleček – Cupák (C), Houser (82. Stoklásek) – M. Jaroň (59. P. Červenka, 75. Dočkal), Kudela, Hrdlička (59. Chukwudi) – Chwaszcz (82. T. Matoušek).
    Náhradníci: Gergela – Vyhlíd.

    Tréner: Bronislav Červenka

    FC Sellier & Bellot Vlašim: Vágner – Sanneh, Kričfaluši, Breda (C), Heppner – Onije, Šubert (46. Musil), Labík (67. Kulhánek) – Lacík, Šmiga (67. Pernica), Singhateh (89. Toula).
    Náhradníci: M. Kolář – Badu Dankwah, Biegon.

    Tréner: Martin Hyský

    Rozhodca: Rouček – Šimáček, Mikeska

    Diváci: 577