Toronto – Buffalo 5:2 (kon.) | Carolina – Florida 4:1 (kon.) | Montreal – Ottawa 4:3 (kon.)
NY Islanders – Philadelphia 2:1 (kon.) | Nashville – Tampa Bay 1:2 (po pr.) | Winnipeg – Calgary 2:3 (0:1 po s.n.)
Edmonton – Vancouver 2:1 (po pr.) | Anaheim – San Jose 4:2 (kon.) | Vegas – LA Kings 3:4 (po pr.)
koniec
Toronto Maple Leafs
5:2 (1:1, 2:1, 2:0)
Buffalo Sabres
cz Štvrtok 28.09.2023, 00:30 • Joe Thornton Community Centre, St. Thomas • Príprava NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:24 Conor TIMMINS - 5:2
     
    59:24
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Máme hotovo, Javorové listy si dnes připíší první vítězství v letošní přípravě! Pravděpodobně definitivní tečku za střetnutím v St. Thomas udělal CONOR TIMMINS, který překonal Housera prudkou ranou z hranice třetiny – 5:2! Asistence: Easton Cowan, Fraser Minten.
    42:18 Kyle CLIFFORD - 4:2
     
    42:18
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Houser po dvou minutách na ledě přichází o čisté konto, domácí po krásné souhře znovu rozšiřují svůj náskok! Timmins z pravé strany posunul kotouč k opačné tyči na KYLEA CLIFFORDA, jenž následně zakončil přesně do odkryté části klece – 4:2! Asistence: Conor Timmins, Fraser Minten.
    36:42 Henri JOKIHARJU - 3:2
     
    36:42
    Buffalo právě vstřelilo branku!
    Teď ale byla v St. Thomas k vidění nejen přesná rána, ale dokonce i gól! Zpět na rozdíl jediné branky stav vrací HENRI JOKIHARJU, jehož projektil z modré čáry líznul horní tyč svatyně Toronta a následně se odrazil za Jonese – 3:2! Asistence: Victor Olofsson, Lukáš Rousek.
    34:06 Max DOMI - 3:1
     
    34:06
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Tak tohle je pro tým kouče Granata hodně studená sprcha, Toronto rychle odskakuje do dvougólového náskoku! Na střeleckou listinu se zapisuje čerstvě vysvobozený MAX DOMI, který se po Timminsově přihrávce dostal do nájezdu a Luukkonena pokořil zakončením k tyči – 3:1! Asistence: Conor Timmins.
    32:38 Sam LAFFERTY - 2:1
     
    32:38
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Javorové listy udeřily ve vlastním oslabení! Knies vyvezl puk ven z obranného pásma a z křídla naservíroval puk na střed na bleskového SAMA LAFFERTYHO, jenž následně překonal Luukkonena z bezprostřední blízkosti klece – 2:1! Asistence: Matthew Knies, William Lagesson.
    12:38 Jeremy DAVIES - 1:1
     
    12:38
    Buffalo právě vstřelilo branku!
    Zničehonic máme vyrovnáno, snad teprve druhá hostující střela na bránu končí za Jonesem! O vyrovnání se postaral JEREMY DAVIES, který se rozhodl situaci nijak nekomplikovat a veterána v brankovišti překonal pěknou střelou do horního růžku – 1:1! Asistence: Dylan Cozens.
    07:41 Conor TIMMINS - 1:0
     
    07:41
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Leafs přetavují svou aktivitu v úvodní gól a už v osmé minutě míří do vedení! Lafferty zpoza svatyně naservíroval puk na modrou čáru volnému CONORU TIMMINSOVI, jehož projektil se od Luukkonenovy vyrážečky odrazil do brány – 1:0! Asistence: Sam Lafferty, Matthew Knies.

    Vojtěch Martinek

    Góly a asistencie: 8. Timmins (Lafferty, Knies), 33. Lafferty (Knies, Lagesson), 35. Domi (Timmins), 43. Clifford (Timmins, Minten), 60. Timmins (Cowan, Frase) – 13. Davies (Cozens), 37. Jokiharju (Olofsson, Rousek)


    Toronto Maple Leafs: Jones (Petruzzelli) – McCabe (A), Klingberg, Lagesson, Liljegren (A), Lajoie, Timmins – Knies, Tavares (C), Robertson – Gregor, Holmberg, Lafferty – Domi, Minten, Hirvonen – Clifford, Cowan, Steeves.
    Tréner: Sheldon Keefe.

    Buffalo Sabres: Luukkonen (41. Houser) – Power, Jokiharju, Johnson, Bryson, Davies, Panocha – Rousek, Cozens (A), Olofsson – Murray, Krebs, Warren – Weissbach, Jost, Mersch (A) – Slaggert, Richards, Kisakov.
    Tréner: Don Granato.

    Rozhodca: Rank, Dunning – Cherrey, Flemington.