Plzeň – Sparta Praha 2:3 (kon.) | Mladá Boleslav – K. Vary 1:0 (kon.) | Vítkovice – Pardubice 3:7 (kon.)
Olomouc – Třinec 3:4 (kon.) | Liberec – Kladno 3:2 (kon.) | Hradec Králové – Litvínov 2:3 (0:2 po s.n.)
Kometa Brno – Motor ČB 4:0 (kon.)
koniec
HC Vítkovice Ridera
3:7 (2:2, 1:2, 0:3)
HC Dynamo Pardubice
cz Streda 27.09.2023, 17:30 • Ostravar aréna • Tipsport extraliga (ČR) • 5. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:44
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hosté zatloukají sedmý hřebíček do vítkovické rakve, po nahrávce Kousala si středem sjížděl k Machovskému LUKÁŠ RADIL, jeho spoluhráči zpacifikovali v mezikruží bránící vítkovické hráče a hostující útočník si střelou nad lapačku připisuje hattrick v dnešní utkání – 3:7. Asistence: Robert Kousal, Peter Čerešňák.
     
    54:27
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    TOMÁŠ VONDRÁČEK se přece jen zapisuje do střelecké listiny dnešního zápasu, Machovskému přejížděli před brankou hned tři hráči a tak nereagoval dost rychle – 3:6. Asistence: David Musil, Peter Čerešňák.
     
    40:59
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Domácí chybovali, JAN MANDÁT se ve svém oslabení dostal k puku, rozjel se na vítkovickou klec, předvedl kličku a poslal puk mezi Machovského betony – 3:5. Bez asistence.
     
    32:45
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pardubické dostává do vedení LUKÁŠ RADIL, který dostal rychlou přihrávku od Musila a prostřelil Machovského pod vyrážečku – 3:4. Asistence: David Musil, Tomáš Zohorna.
     
    30:53
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Opět je vyrovnáno!! Druhá akce už hostujícímu týmu vyšla, Sedlák si najížděl s DAVIDEM CIENCIALOU se kterým dokázali vyšachovat Machovského v brance – 3:3. Asistence: Lukáš Sedlák, Tomáš Hyka.
     
    26:20
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí se dostávají do vedení, ze středního pásma rozehráli útočnou akci, RASTISLAV DEJ si najel podél mantinelu, ze středu mu najížděl i Krejsa, ale Dej ho nevyužil a rychlou střelou nedal Kloučkově lapačce šanci zareagovat – 3:2. Asistence: Matěj Přibyl, Juraj Mikuš.
     
    19:29
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Je opět vyrovnáno!! Domácí se před pardubickou klecí hodně snažili, nakonec Kotala poslal od branky puk na Percyho, který jej posunul na JAMESE RASKOBA a ten poslal puk ke vzdálenější tyči – 2:2. Asistence: Stuart Percy, Jakub Kotala.
     
    13:55
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hosté se dostávají do vedení poté, co se rozjeli do pásma, Kousal našel napravo LUKÁŠE RADILA, který překvapil Machovského střelou pod lapačku – 1:2. Asistence: Robert Kousal.
     
    11:56
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno!! Bučko našel volnějšího PATRIKA POULÍČKA, Machovský neměl příliš dobrý výhled a hostující útočník se trefil nad jeho lapačku – 1:1. Asistence: Martin Bučko, Lukáš Radil.
     
    07:55
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí využívají přesilovku, DOMINIK LAKATOŠ si řekl o přihrávku do kruhu, jeho dělovka mířila do horní části branky a Kloučkovi nedala šanci – 1:0. Asistence: Stuart Percy, Peter Mueller.

    Monika Baloghová

    Góly a asistencie: 8. Lakatoš (Percy, Mueller), 20. Raskob (Percy, Kotala), 27. Dej (Přibyl, Mikuš) – 12. Poulíček (Bučko, Radil), 14. Radil (R. Kousal), 31. Cienciala (Sedlák, Hyka), 33. Radil (D. Musil, Zohorna), 41. Mandát, 55. Vondráček (D. Musil, Čerešňák), 59. Radil (R. Kousal, Čerešňák)


    HC Vítkovice Ridera: Machovský (Klimeš) – Percy, Raskob, Mikuš, Grman, Gewiese, Zeleňák, Stehlík – Káňa, Krieger, Mueller (A) – Fridrich, Chlán, Lakatoš (C) – Kotala, Claireaux, Kalus – Dej (A), Přibyl, Krejsa.
    Tréner: Miloš Holaň

    HC Dynamo Pardubice: Klouček (Will) – D. Musil, Čerešňák, T. Dvořák, Bučko, Vála, Hrádek, Kolář – Cienciala, Sedlák (C), Hyka – R. Kousal, Zohorna (A), Radil – Říčka, Poulíček (A), Paulovič – Mandát, Rákos, Vondráček.
    Tréner: Václav Varaďa

    Rozhodca: A. Jeřábek, T. Cabák – V. Lederer, V. Rožánek

    Diváci: 5 126