Lille – Remeš 1:2 (kon.)
koniec
Lille OSC
1:2 (0:2)
Stade de Reims
cz Utorok 26.09.2023, 21:00 • Stade Pierre-Mauroy, Lille • Ligue 1 Uber Eats • 6. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90+4
    Cavaleiro v samotném závěru spálil obrovskou šanci Lille, možná asi největší v celém zápase! Útočník ze složité pozice poslal míč těsně vedle zadní tyče, šlo opravdu jen o centimetry!
     
    90+2
    Tohle byly hodně nepříjemné chvíle pro Lucase Chevaliera! Obrana LOSC trestuhodně ztratila míč na hranici vlastního vápna a dovolila Edouovi zakončit, přičemž překvapený domácí gólman zvládl ránu jen vyrazit před sebe! Na dorážku číhal Salama, ale nedostal se k balónu včas!
     
    88
    Střídání v týmu Stade de Reims:
    ze hřiště odchází Džunja Itó, přichází Ibrahim Diakité,
    ze hřiště odchází Thomas Foket, přichází Emmanuel Agbadou.
    79. Benjamin ANDRÉ - 1:2
     
    79
    Lille právě vstřelilo branku!
    Tak pozor, na Stade Pierre-Mauroy to bude ještě hodně zajímavé! Ismailyho krátký centr v kontaktní gól přetavil BENJAMIN ANDRÉ, který si naběhl ke vzdálenější tyči a obral zasahujícího Dioufa o čisté konto přesnou hlavičkou! Na severu Francie je zaděláno na drama – 1:2!
     
    77
    Střídání v týmu Stade de Reims:
    ze hřiště odchází Mohamed Daramy, přichází Amine Salama,
    ze hřiště odchází Keito Nakamura, přichází Reda Yousef Khadra,
    ze hřiště odchází Teddy Teuma, přichází Valentin Atangana Edoa.
     
    70
    Ale pozor, jen pár sekund nato zahrozila také Remeš! Jedovatou střelou z hranice vápna se prezentoval Munetsi, Chevalier balón jen tak tak stihl vyrazit mimo nebezpečí!
     
    69
    LOSC ještě nehází ručník do ringu, tohle byla slušná šance! Cavaleiro srazil Žegrovův balón zprava na Cabellu, který se odpoutal od protihráče a zamířil těsně vedle bližší tyče!
     
    65
    Cavaleiro je jen pár sekund po vstupu na trávník strategicky faulován, rozvíjející se domácí výpad už v samotném zárodku utnul Thomas Foket (REI).
     
    64
    Střídání v týmu Lille OSC:
    ze hřiště odchází Hákon Arnar Haraldsson, přichází Ivan Cavaleiro.
     
    63
    Nyní je za svůj faul napomínán také jeden z domácích, konkrétně jde o Tiaga Santose (LIL).
     
    57
    Tak tohle byla velká paráda z dílny Dioufa! Domácí gólman perfektně vystihl míč, který se po nepříjemné hlavičce Yora ve vápně odrazil od země přesně pod břevno! Parádní zákrok!
     
    53
    Rozhodčímu došla trpělivost s Keitem Nakamurou (REI), který si od začátku druhé půle počíná hodně neomaleně. Za další faul vidí žlutou kartu.
     
    46
    Střídání v týmu Lille OSC:
    ze hřiště odchází Samuel Umtiti, přichází Alexsandro. Opět se jedná o střídání z důvodu zranění, ač domácí zadák první poločas přeci jen dokončil.
     
    23
    Střídání v týmu Lille OSC:
    ze hřiště odchází Yusuf Yazıcı, přichází Edon Žegrova. Záložník sice z pažitu odešel po svých, přeci jen se ale jedná o vynucené střídání ze zdravotních důvodů.
    16. Keito NAKAMURA - 0:2
     
    16
    Remeš právě vstřelila branku!
    S Les Dogues to začíná vypadat opravdu špatně! Remeš využila hodně laxního přístupu domácí obrany a udeřila z rychlého brejku, když Munetsi zprava naservíroval míč na střed na volného KEITU NAKAMURU a ten následně zakončil přesně za naprosto bezmocného brankáře. S tímhle Chevalier nemohl nic dělat – 0:2!
    12. Mohamed DARAMY - 0:1
     
    12
    Remeš právě vstřelila branku!
    Tentokrát už o platnosti zásahu nemůže být pochyb, domácí doplácí na vlažný start a rychle inkasují! Po prvním rohu červenobílých následovala série nebezpečných odrazů před Chevalierovou svatyní, přičemž nedostatečně hlídaný MOHAMED DARAMY hlavou míč úspěšně nasměroval za gólmana – 0:1!
     
    8
    Munetsi se prosadil po krásné souhře, radost hráčů Stade ale měla jepičí život! Hostující útočník byl totiž v naprosto jasném ofsajdu, zásah tak určitě platit nemůže.

    Vojtěch Martinek

    Góly: 79. André (Ismaily) – 12. Daramy (Munetsi), 16. Nakamura (Munetsi)

    Karty:   63. Santos (LIL) – 53. Nakamura (REI), 65. Foket (REI)


    Držení míče: 70 % : 30 %.
    Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 7:0. Rohy: 4:2. Ofsajdy: 3:5. Fauly: 4:19.
    Lille OSC: Chevalier – Santos, Yoro, Umtiti (46. Alexsandro), Ismaily – André (C), Gomes – Yazıcı (23. Žegrova), Haraldsson (64. Cavaleiro), Cabella – David.
    Náhradníci: Mannone – Gudmundsson, Zedadka, B. Diakité, Miramón, Virginius.

    Tréner: Paulo Fonseca.

    Stade de Reims: Y. Diouf – Foket (88. Agbadou), Okumu, Abdulhamíd (C), De Smet – Matusiwa, Munetsi, Teuma (77. Edoa) – Itó (88. I. Diakité), Daramy (77. Salama), Nakamura (77. Khadra).
    Náhradníci: Olliero – Richardson, O. Diakité, Diakhon.

    Tréner: Will Still.

    Rozhodca: Wattellier – Zakrani, Coniglio.