Nantes – Lorient 5:3 (kon.) | Brest – Lyon 1:0 (kon.)
koniec
FC Nantes
5:3 (1:1)
FC Lorient
cz Sobota 23.09.2023, 17:00 • La Beaujoire-Louis Fonteneau, Nantes • Ligue 1 Uber Eats • 6. kolo
Predzápasové kurzy
    90+8. Moses SIMON - 5:3
     
    90+8
    Nantes právě vstřelili branku!
    Je definitivně hotovo! K pokutovému kopu se postavil MOSES SIMON, který zakončil do levé části branky, zatímco gólman Mvogo šel na druhou stranu. Nantes tak vítězí nad Lorientem 5:3.
    85. Tosin AIYEGUN - 4:3
     
    85
    Lorient právě vstřelil branku!
    Hosté opět snižují na rozdíl jediné branky! Romain Faivre to uvnitř vápna udělal skvěle, neboť místo střely zvolil přihrávku na volného TOSINA AIYEGUNA, jenž zakončil do odkryté svatyně. Asistence: Romain Faivre.
    83. Florent MOLLET - 4:2
     
    83
    Nantes právě vstřelili branku!
    Domácí celek si bere dvoubrankové vedení zpět na svou stranu! Moses Simon z levé strany fantasticky vykoupal obránce a přihrávkou na zlaté podnose našel FLORENTA MOLLETA, kterému stačilo jen nastavit nohu. Asistence: Moses Simon.
    75. Romain FAIVRE - 3:2
     
    75
    Lorient právě vstřelil branku!
    Hostující mužstvo se vrací zpět do hry a snižuje na 2:3! Vše začalo špatnou rozehrávkou brankáře. Posléze se postupně Lorient dostal na hranici vápna, kde si míč převzal ROMAIN FAIVRE a zakončil k pravé tyči. Asistence: Siriné Doucouré.
    54. Mustafa MOHAMED - 3:1
     
    54
    Nantes právě vstřelili branku!
    Tak tohle byla exkluzivní střela a Nantes vede o dvě branky! Volný kop si vzal na starost MUSTAFA MOHAMED, který vypálil naprosto excelentní střelu do levé šibenice. Yvon Mvogo neměl nárok dosáhnout. Naprostá paráda.
    46. Eray CÖMERT - 2:1
     
    46
    Nantes právě vstřelili branku!
    Vstup do druhého poločasu se domácím podařil fantasticky! Centr z rohového kopu našel ERAYE CÖMERTA, který hlavou zakončil ke vzdálenější pravé tyči. Brankář Mvogo si na balón lehce sáhl, ale vyrazit jej nedokázal. Asistence: Florent Mollet.
    42. Matthis ABLINE - 1:1
     
    42
    Nantes právě vstřelili branku!
    Máme srovnáno na 1:1! Moses Simon podržel míč na levé straně vápna a následně jej posunul MATTHISU ABLINEMU, který se obtočil okolo svého obránce a následně zakončil ke vzdálenější tyči. Asistence: Moses Simon.
    6. Eli Junior Kroupi - 0:1
     
    6
    Lorient právě vstřelil branku!
    Hosté se ujímají vedení! Centr Vincenta Le Goffa našel ELIHO JUNIORA KROUPIHO, který ve svých sedmnácti letech dává první branku v A-týmu Lorientu. Asistence: Vincent Le Goff.

    Michal Raška

    Góly: 42. Abline (Simon), 46. Cömert (Mollet), 54. Mohamed, 83. Mollet (Simon), 90+8. Simon (pen.) – 6. Kroupi (Le Goff), 75. Faivre (Doucouré), 85. Aiyegun (Faivre)

    Karty:   81. Descamps (NAT) – 53. Abergel (LOR), 90+1. Faivre (LOR), 90+7. Silva (LOR)


    Držení míče: 44 % : 56 %.
    Střely na branku: 9:7. Střely mimo: 6:2. Rohy: 4:2. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 8:17.
    FC Nantes: Descamps – Duverne (80. Pierre-Gabriel), Cömert, Castelletto, Merlin – Chirivella (C), Augusto – Abline (60. Bamba), Mollet (89. Moutoussamy), Simon – Mohamed (80. Marquinhos).
    Náhradníci: Lafont – Coco, Hadjam, Pallois, M. Sissoko.

    Tréner: Pierre Aristouy

    FC Lorient: Mvogo – Talbi, Laporte, I. Touré – Kalulu (63. Silva), Abergel (C), Ponceau (74. Makengo), Le Goff (63. B. Mendy) – Faivre, Kroupi (63. Doucouré), Aiyegun.
    Náhradníci: Gomis – Le Bris, Mvuka, Pagis, Yongwa.

    Tréner: Régis Le Bris

    Rozhodca: Batta – Rodrigues, Aube