Spišská N. Ves – Králi 11:2 (kon.) | Sparta Praha – Liberec 1:5 (kon.) | Vienna – Hradec Králové 0:7 (kon.)
koniec
Vienna Capitals
0:7 (0:4, 0:0, 0:3)
Mountfield HK
cz Piatok 08.09.2023, 19:00 • Steffl Arena, Vídeň, Rakousko • Prípravný zápas
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    55:47
    Michael Gaspar na útočném výletě hezky nabíjel Radku Smoleňákovi, který se z první snažil protlačit kotouč na bližší tyči, nedokázal to.
     
    51:25
    Hradec právě vstřelil branku!
    A sedmička je na světě! Alex Tamáši si v rychlém protiútoku všiml nepokrytého ALEŠE JERGLA, který se vydal sám vstříc gólmanovi, jehož si zkušeně vychutnal a poslal puk mezi jeho betony, touš v cestě nezastavil ani padající zbytek těla – 0:7. Asistence: Alex Tamáši.
     
    50:56
    Hradec právě vstřelil branku!
    Rozborka-sborka a je to 0:6! Radovan Pavlík v přečíslení vysunul Patrika Miškáře, který jel sám na Stéena, ale nezasobočil a ještě předložil dojíždějícímu JANU EBERLEMU, jenž vše zakončil střelou na vyrážečku – 0:6. Asistence: Patrik Miškář, Radovan Pavlík.
     
    45:14
    Hradec právě vstřelil branku!
    Odbyla pátá a hosté si definitivně pojišťují vítězství. Jordann Perret ukořistil puk, který utekl obránci a předal volně najetému ALEXI TAMÁŠIMU, jehož forhendový blafák sjetím z čepele zapadl nechytatelně mezi nohy Stéena – 0:5. Asistence: Jordann Perret.
     
    37:51
    Patrik Bartošák své spoluhráče skvěle vysunul do přečíslení 4 na 1! To se rozhodl Miškář řešit individuálně, neuspěl. Po jeho snažení zůstal puk ležet v brankovišti, ale nikdo z hostí ho nedokázal dopravit na místo určení.
     
    37:12
    Vyloučení v týmu spusu Vienna Capitals:
    Brunner – 2 min., sekání.
     
    33:31
    Perretovo nahození trefilo přes Smoleňákovu clonu tyčku!
     
    30:12
    Mountfield pálí jednu šanci za druhou! Jordann Perret narýsoval prudkou kolmici na Lalancetta, před kterým byla prázdná branka, rychlý kotouč však nedokázal usměrnit přesně.
     
    26:49
    Tentokrát to gólman zvládl i v leže, když zneškodnil dvě dorážky Lukáše Pajera.
     
    26:19
    Dvojice rozčiření vod od Radovana Pavlíka! Nejprve nadělal Stéenovi starosti skrytým nahozením, poté zase střelou na vyrážečku bez přípravy.
     
    24:30
    Dosud největší šance domácích! Po pěkné kombinaci pálil z první Wallner, ale trefil jen znak na hrudi.
     
    21:27
    Vyloučení v týmu Mountfield HK:
    Okuliar – 2 min., sekání.
     
    18:59
    Přátelský duel se nám mění v exhibici. Krásný ťukes předvedl Miškář s Okuliarem, druhý jmenovaný ale touš do branky neprocpal.
     
    18:01
    Vyloučení v týmu spusu Vienna Capitals:
    Zusevics – 2 min., sekání.
     
    16:24
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácí jsou zralí na ručník a toto smrdí debaklem! Capitals předvedli naprosto zbytečnou ztrátu v obranném pásmu, které využil Radovan Pavlík a předal PATRIKU MIŠKÁŘOVI. Ten se rozhodl pro střelu do gólmana, tomu ale kotouč propadl a bude se červenat minimálně do konce třetiny – 0:4. Asistence: Radovan Pavlík.
     
    14:46
    Hradec právě vstřelil branku!
    Druhá útočná formace hostí úřaduje a Mountfield vede 3:0! Aleš Jergl u mantinelu přehrál dva soupeře a vytvořil přečíslení u branky, kde Alex Tamáši nabídl krásnou nahrávkou tutovku OLIVERU OKULIAROVI, který musel už jen trefit branku – 0:3. Asistence: Alex Tamáši, Aleš Jergl.
     
    13:35
    Radovana Pavlíka dělili centimetry od gólu v oslabení. Marek Zachar ujel do přečíslení, ve kterém našel útočníka s číslem 98, jehož teč propadla mezi betony a protekla těsně kolem tyče.
     
    12:35
    Obrovský závar před Bartošákem! Heinrich nahodil od modré čáry a na brankovišti se snažila dorážet hned trojice domácích, hradecká posila ale situaci ustála!
     
    11:33
    Vyloučení v týmu Mountfield HK:
    Jank – 2 min., nedovolené bránění.
     
    09:47
    A už to mohlo být o tři! Aleš Jergl stál na mezikruží úplně sám, takže si mohl přihrávku v klidu zpracovat, ale trefil jen levý beton gólmana!
     
    06:43
    Vyloučení v týmu Mountfield HK:
    Jergl – 2 min., nedovolené bránění.
     
    02:30
    Vyloučení v týmu spusu Vienna Capitals:
    Drugge – 2 min., držení.
     
    02:11
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácí zažívají hrůzostrašný start a je to o dva góly! Hosté kombinovali, Jordann Perret zpoza brankové čáry našel CHRISTOPHA LALANCETTA, který nachytal Stéena ranou kolem lapačky – 0:2. Asistence: Jordann Perret.
     
    00:40
    Hradec právě vstřelil branku!
    Fantastická individuální akce a hosté jdou do vedení! Hradec zavezl do útočného pásma, kde na slotu puk vypadl k volnému JÉRÉMIEMU BLAINOVI, který si touš potáhl a bekhendem pověsil do růžku – 0:1. Bez asistence

    Tomáš Prodělal

    Góly a asistencie: 1. Blain, 3. Lalancette (Perret), 15. Okuliar (Tamáši, Jergl), 17. Miškář (R. Pavlík), 46. Tamáši (Perret), 51. Eberle (Miškář, R. Pavlík), 52. Jergl (Tamáši)


    Vienna Capitals: Stéen (Wraneschitz) – Heinrich, Warg, Fischer, Brunner, Hackl, Drugge, Posch, Pallierer – Cheek, Ticar, Hartl – Antal Wallner, Preiser – Kainz, Eriksson, Zusevics – Steigler, Kromp, Piff.
    Tréner: Marc Habscheid

    Mountfield HK: Bartošák (Kiviaho) – Marcel, Freibergs, Kalina, Blain, Pavelka, F. Pavlík, Gaspar, Jank – R. Pavlík, Miškář, Eberle – Okuliar, Tamáši, Jergl – Perret, Lalancette, Smoleňák – Zachar, Pilař, Chalupa – Pajer.
    Tréner: Tomáš Martinec

    Rozhodca: Hronský, Sternat – Bärnthaler, Durmis