MŠK Žilina - predstavenie nového hráča (kon.) | Tisková konference BK Mladá Boleslav (kon.)
Tisková konference HC Sparta Praha (kon.)
koniec udalosti
MŠK Žilina - predstavenie nového hráča

Štvrtok 07.09.2023, 08:30Tlačové konferencie
     
    Novou posilou MŠK Žilina je Tomáš Hubočan. Za pozornosť vám ďakuje Tomáš Hládek. (08:45:29)
     
    Karol Belaník: "Chceme dávať priestor mladým chalanom, no hovorím aj to, že keď sa takáto príležitosť naskytne, tak máme záujem o takýchto hráčov. Tomáš sa charakterovo vrátil rovnaký, aký bol, keď odchádzal. Je cítiť, že sa vrátila obrovská osobnosť.
     
    Karol Belaník: "Tomáš je významný hráč. Pôsobil 15 rokov v zahraničí. Z hľadiska futbalovej kvality a charakterovej je to obrovská persóna. Boli sme v dlhodobom kontakte a hľadali sme priestor, kedy sa to môže podariť. Pravidelne sme sa stretávali, pripravoval sa v našom projekte. Rodinné rozhodnutie padlo, chceli sa vrátiť na Slovensko, a tak sme sa dohodli."
     
    "Ambícia tímu? Každý rok sa zlepšovať a byť čo najlepšie umiestnený. Účasť v európskych pohároch? To je určite aj tohtoročná ambícia tímu.''
     
    "Za dva-tri mesiace som si dal myšlienky dokopy a futbal mi chýbal. Bodaj by prišli fanúšikovia na štadión a prišli povzbudiť náš tím."
     
    "S trénerom Hynkom sme mali rozhovor o veľa veciach. O systéme, kde by ma mohol zaradiť. Uvidíme, ako to bude v nasledujúcich dňoch."
     
    Zmluva Tomáša Hubočana je na jeden rok a pod Dubňom bude na drese nosiť číslo 15.
     
    "Ešte neviem, kedy bude moja premiéra. Musím na sebe ešte zapracovať."
     
    "Sú tu rozumní chalani, ktorí na sebe pracujú a majú veľký potenciál. Verím, že neskôr im budem môcť svojimi skúsenosťami pomôcť."
     
    "Budem si musieť zvyknúť na umelú trávu. Sú tu mladí chlapci, behaví. Budem si musieť na to zvyknúť a verím, že medzi mladých zapadnem."
     
    "Tu som začínal, odtiaľto som odchádzal, mám tu zázemie, kamarátov. Je to pre mňa skvelý pocit vrátiť sa sem."
     
    Prvé kontakty medzi MŠK a Tomášom Hubočanom prebehli už v januári. Tomáš mal od futbalu pauzu a zistil, že mu futbal chýba, tak si s MŠK podali ruky.
     
    Novou posilou MŠK Žilina sa stáva obranca Tomáš Hubočan!
     
    Aktuálny líder najvyššej slovenskej futbalovej súťaže vystuží svoj káder. MŠK Žilina vo štvrtok ráno predstaví posilu. Jednať by sa malo o významné meno – bývalého reprezentanta a odchovanca Žilinčanov. Máte tip? Určite nám ho pošlite do správy na našom facebooku.

    Okrem samotného hráča bude na tlačovej konferencii aj športový manažér MŠK Karol Belaník. Všetko podstatné už o 8:30. Pekné ráno Vám praje Tomáš Hládek.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Udalosť sa začne o 08:30.

    Tomáš Hládek