MŠK Žilina - predstavenie nového hráča (kon.) | Tisková konference BK Mladá Boleslav (kon.)
Tisková konference HC Sparta Praha (kon.)
koniec udalosti
Tisková konference HC Sparta Praha

cz Štvrtok 07.09.2023, 14:00Tlačové konferencie
     
    Oficiální část konference je u svého konce, nyní budou následovat individuální rozhovory s novináři. To je z mé strany vše, děkuji všem za pozornost a v sezoně se budu těšit na počtenou! (14:33:44)
     
    Novým patronem nadcházející sezony se stal trojnásobný mistr se Spartou a nynější trenér dorostu Richard Žemlička, který na jaře oslavil mistrovský titul s juniory. Své počínání bude chtít napodobit také s druhou nejstarší mládežnickou kategorií.
     
    Petr Vosmík o oslavách 120 let od založení klubu: Oslavy chceme si náležitě užít. Hlavně, aby si je užili naši fanoušci.
    Jakub Dlouhý o oslavách 120 let od založení klubu: Vrcholem všeho bude prosinec, víkend devátého a desátého prosince. V sobotu se sejdeme ve Sportovní hale Fortuna. Pokud se nepletu, Sparta v ní pětkrát slavila mistrovský titul. Utkání legend Sparty proti legendám reprezentace. Legendy budou součástí velkého doprovodného programu. Veškeré informace budou k dispozici na oficiálních webových stránkách klubu.
     
    Na promítacím plátnu nyní probíhá představování dresů pro novou sezonu. Sparta bude hrát v domácí O2 areně v tradiční rudé barvě, venku pro změnu hráči obléknu bílou sadu dresů.
     
    Pavel Gross o výsledcích v přípravě: Výhry v přípravě jsou samozřejmě dobré po psychické stránce. Je důležité si každý den v kabině s hráči říct, co se nám povedlo a co můžeme příště pro změnu udělat lépe. Nemůžeme říkat, že všechno je dobře nebo špatně. Musíme se postupně vyvíjet, prostě každý zápas posouvat své schopnosti dopředu.
     
    Pavel Gross o spolupráci s Miloslavem Hořavou: Myslím si, že spolupráce je nejenom s Milošem skvělá. Je to obrovský profesionál, jsem rád, že ve Spartě zůstal a mohu s ním i nadále pracovat. Nacházíme se v českém hokeji, který má velkou kvalitu. Je tu hodně negativity, ale myslím si, že na tom nejsme vůbec špatně. V lize hraje spousta kvalitních hráčů, máme tu skvělé trenéry. Všechno míříme na úspěchy a medaile.
     
    Tomáš Divíšek o mládeži: Klademe důraz na celou naši mládež. Snažíme se dávat největší komfort. Hráči používají regenerační linky, k dispozici mají nejlepší fyzioterapeuty. Sparta je prostě velkoklub. Budeme dělat maximum, aby se všichni mohli soustředit na kvalitní výkony.
     
    Jakub Dlouhý o návštěvnosti: Od Sparty se vždycky očekává, že ta příští sezona bude vždycky lepší. A to na všech frontách. Nejinak tomu je i v návštěvnosti. Jen za základní část jsme měli vynikající čísla. V celé Evropě jsme na pátém místě. Když ji zvedneme o stovky a posléze o tisícovku, budeme třetí nejnavštěvovanější klub v Evropě. To je náš ambiciózní cíl. Musíme hlavně produkovat atraktivní hokej, abychom bavili všechny diváky. Je důležité, aby se fanoušci bavili i během přestávek. Pokračovat bude i projekt tzv. Showtime, který nabízí největší zábavu. Pomoct by nám měli další technologické novinky, například nová multimediální kostka. Pro fanoušky jsou připraveny nové sedačky ve spodní části O2 areně, čímž výrazně zvýšíme komfort pro diváky.
     
    Petr Vosmík o budoucnosti klubu: 120 let je úctyhodné číslo. Věřím, že to bude pro Spartu šťastná sezona. Číslo určitě musí vzbuzovat respekt uvnitř i navenek celého klubu. Fanoušci se určitě mají na co těšit. Jde nám hlavně o budoucnost. Sparta by měla být v našich očích pomyslným tahounem týmů, kteří hrají hokej v České republice. V nedávné době jsme se spojili s Letňany, abychom se zaměřili co nejvíce na naši mládež. To je naše další priorita. Základ úspěchu je postaven na síle týmu.
     
    Jako první se ujal slova známý moderátor sparťanských zápasů Vojtěch Sklenář. Klub bude v příští sezoně slavit rovných 120 let od založení klubu.
     
    Účastníci:
    Petr Vosmík, generální ředitel HC Sparta Praha
    Tomáš Divíšek, člen představenstva zodpovědný za sport
    Jakub Dlouhý, člen představenstva zodpovědný za marketing
    Pavel Gross, trenér A-týmu
    Tři hráči A-týmu:
    Michal Řepík, Miroslav Forman, Aaron Irving
     
    Hezký den u sledování tiskové konference hokejového klubu HC Sparta Praha. Plánovaný začátek je ve 14 hodin, přeji všem příjemnou zábavu.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 14:00.

    Petr Pavlík