Pardubice – Ilves 1:3 (kon.) | Pelicans Lahti – Växjö 1:5 (kon.) | Stavanger – Färjestad 2:4 (kon.)
Aalborg – Tappara 1:2 (po pr.) | Mannheim – Bolzano 4:2 (kon.) | Biel – Košice sk 3:1 (kon.)
Rouen – Ingolstadt 3:5 (kon.) | Innsbruck – Ženeva 5:2 (kon.)
koniec
HC TWK Innsbruck
5:2 (0:2, 3:0, 2:0)
Genève-Servette HC
cz Štvrtok 31.08.2023, 20:20 • Tiroler Wasserkraft Arena, Innsbruck • Liga majstrov • 1. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:57 ROY - 5:2
     
    59:57
    Innsbruck právě vstřelil branku! Tak přeci ještě jeden gól! A znovu do sítě hostující Ženevy, které se závěr utkání příliš nevyvedl. Druhý gól do prázdné branky obstaral tentokrát KEVIN ROY, který vše stihl těsně před závěrečnou sirénou. Asistence: Nathanael Halbert.
    58:33 MACKIN - 4:2
     
    58:33
    Innsbruck právě vstřelil branku! Nikoliv, je tu definitivní pojistka domácího vítězství! COREY MACKIN se zorientoval ze všech nejlépe a svou střelou trefil prázdnou hostující klec. Je jasné, že hosté ze Ženevy odjedou z Rakouska s nepořízenou. Asistence: Evan Buitenhuis.
    38:01 SHAW - 3:2
     
    38:01
    Innsbruck právě vstřelil branku! Máme tu rychlý obrat! BRAEDEN SHAW necelé dvě minuty před koncem druhé třetiny střílí třetí branku domácích, kteří zároveň poprvé v utkání vedou! Pro Ženevu je to doslova studená sprcha. Asistence: Gordon Green, Anders Krogsgaard.
    32:23 ROY - 2:2
     
    32:23
    Innsbruck právě vstřelil branku! Domácí hráči se nadechli k návratu do tohoto utkání! Útočník KEVIN ROY zužitkoval Peetersovu přesnou přihrávku a první jmenovaný střílí vyrovnávací branku. Začínáme znovu od začátku. Asistence: Senna Peeters, Adam Rockwood.
    27:04 BÄR - 1:2
     
    27:04
    Innsbruck právě vstřelil branku! Domácí hráči se dočkali prvního vstřeleného gólu. LUKAS BÄR je prvním hráčem na straně rakouského celku, jenž se zapisuje na střeleckou listinu. Asistence: Daniel Jakubitzka, Nathanael Halbert.
    02:31 PRAPLAN - 0:2
     
    02:31
    Servette právě vstřelil branku! Hosté se ničeho nebojí a neztrácí čas se střílením gólů! Uběhla minuta a zkušený útočník VINCENT PRAPLAN přidává hned druhý. Brankář Buitenhuis byl znovu bezmocný. Asistence: Tanner Richard, Marc-Antoine Pouliot.
    01:29 ROD - 0:1
     
    01:29
    Servette právě vstřelil branku! Hosté ze Ženevy udeřili hned ve druhé minutě a jdou v utkání do vedení! Prvním úspěšným střelcem duelu se stal NOAH ROD, který otevřel skóre utkání. Asistence: Teemu Hartikainen, Sami Vatanen.

    Petr Pavlík

    Góly a asistencie: 28. Bär (Jakubitzka, Halbert), 33. Roy (Peeters, Rockwood), 39. Shaw (Green, Krogsgaard), 59. Mackin (Buitenhuis), 60. Roy (Halbert) – 2. Rod (Hartikainen, Vatanen), 3. Praplan (Richard, Pouliot)


    HC TWK Innsbruck: Buitenhuis (Rindone) – Lattner, Krogsgaard, Steffler, Albano, Jakubitzka, Halbert, Kerber, Ploner – Roy, Rockwood, Peeters – Shaw, Mackin, Ludin – Bär, Green, Winkler – Ulmer, Mader, Schintler.
    Tréner: Mitchell McGill-O`Keefe

    Genève-Servette HC: Mayer (Descloux) – Lennström, Karrer, Maurer, Vatanen, Le Coultre, Chanton, Guignard, Jacquemet – Winnik, Filppula, Miranda – Pouliot, Richard, Praplan – Rod, Manninen, Hartikainen – Maillard, Jooris, Cavalleri.
    Tréner: Jan Cadieux

    Rozhodca: Piragić, Zrnić – Sparer, Pardatscher

    Diváci: 2 400