Mainz – Frankfurt 1:1 (kon.) | Bayern – Augsburg 3:1 (kon.)
koniec
1. FSV Mainz 05
1:1 (1:0)
Eintracht Frankfurt
cz Nedeľa 27.08.2023, 15:30 • Mewa Arena, Mohuč • Nemecká Bundesliga • 2. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90+2
    Nesportovní chování ocenil hlavní rozhodčí žlutou kartou, kterou vidí Marmúš. Je ale jasné, že tohle je to poslední, co ho teď trápí.
     
    90+1
    Frankfurt právě vstřelil branku! Hosté to přeci jen dokázali a srovnávají stav zápasu! Nenápadný průnik po levé straně, Lenz poslal míč na levou stranu, Dina Ebimbe se dostal do vápna a předložil míč ideálně do střelecké pozice na malé vápno, kde byl OMAR MARMÚŠ, který neměl problém dostat míč do sítě! – 1:1.
     
    83
    Poslední střídání i na straně hostí. Ze hřiště odstupuje Götze, místo něj přichází Aaronson.
     
    80
    Hostující trenér na posledních deset minut oživuje hru. Ze hřiště odstupuje Smolčíć a Max, místo nich přichází Lenz a Ngankam.
     
    79
    Poslední střídání na straně domácích. Kvůli zranění odstupuje Fernandes, místo něj přichází Bell.
     
    78
    Další dvojité střídání na straně Mohuči. Ze hřiště odchází autor jediné branky, I Čä-song. Místo něj přichází Richter. Odchází taktéž Mwene, místo něj si přichází zahrát da Costa.
     
    75
    Domácí Kohr vidí od hlavního rozhodčího žlutou kartu, protože dohrál hostujícího brankáře.
     
    70
    Dvakrát střídá i hostující trenér. Ze hřiště odstupuje Jakić a Kolo Muani, místo nich přichází Buta a Dina Ebimbe.
     
    69
    Dvojité střídání na straně domácích. Ze hřiště odchází zraněný Leitsch a také Weiper, který neodehrál vůbec špatné utkání. Místo nich přichází Hanche-Olsen a Gruda.
     
    61
    Velká komplikace pro hostující tým! Domácí se dostali po chybné rozehrávce do šance, Barreiro si chtěl hlavou postrčit míč, Knauff jej ale i s míčem zasáhl do hlavy a vidí od rozhodčího žlutou kartu, a jelikož už jednu má, vidí kartu červenou! Velmi nešetrný a zbytečný zákrok.
     
    59
    Kolo Muani se dostal k hlavičce, jeho pokus mířil do branky, Caci byl ale dobře postavený a míč z brankové čáry odkopává do bezpečí!
     
    55
    Aktivní Marmúš znovu v akci, Fernandes ho nestíhal, nedovoleně fauloval a vidí žlutou kartu. Eintracht má k dispozici standartní situaci.
     
    55
    Velká šance hostů, Marmúš dostal míč na levou stranu, vletěl do vápna a centroval na zadní tyč, kde číhal Kolo Muani. Jeho hlavičkový pokus na zadní tyč ale těsně mijí branku!
     
    49
    Domácí získali míč a šli do rychlého protiútoku, Mwene vedl míč po levé straně a hostující Knauff musel celou akci zastavit faulem. Hlavní rozhodčí podruhé vytahuje žlutou kartu a trestá hostujícího křídelníka.
     
    32
    I Čä-song si posunul míč po levé straně přes Kocha, který soupeře nedovoleně zastavil. Hlavní rozhodčí vytahuje žlutou kartu, kterou vidí hostující Koch a poprvé se tak v dnešním zápase žlutí.
     
    25
    Mohuč právě vstřelila branku! Domácí se dostávají do vedení! Na dlouhý míč do vápna si naběhl Weiper, který se dostal do kontaktu jak s obránci, tak s brankářem Trappem. Hostující brankář nevyhodnotil situaci nejlépe, míč se odrazil do volného prostoru, kde číhal I ČÄ-SONG, který doklepl hlavou míč do branky! – 1:0.
     
    24
    Na stadionu v Mohuči byla radost předčasná, hlavní rozhodčí po diskuzi s videorozhodčím penaltu odvolává!
     
    23
    Ale pozor, hlavní rozhodčí dostává signalizaci od videorozhodčího a jde se na celou situaci podívat! Je pravda, že tohle zřejmě na penaltu nebylo.
     
    23
    Byla nařízena penalta pro domácí Mohuč! Weiper z levé strany udělal kličku na střed hřiště a vystřelil, hostující Koch míč zablokoval dle sudího rukou a ten neváhal ani vteřinu písknout penaltu!

    David Bochňák

    Góly: 25. Lee Jae-sung – 90+1. Marmúš (Dina Ebimbe)

    Karty:   55. Fernandes (MAI), 75. Kohr (MAI) – 32. Koch (FRN), 49. Knauff (FRN), 90+2. Marmúš (FRN)   61. Knauff (FRN)


    Držení míče: 41 % : 59 %.
    Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 4:5. Rohy: 2:3. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 11:5.
    1. FSV Mainz 05: Zentner (C) – van den Berg, Fernandes (79. Bell), Leitsch (69. Hanche-Olsen) – Caci, Kohr, Barreiro, Mwene (78. da Costa) – Stach – Weiper (69. Gruda), Lee Jae-sung (78. Richter).
    Náhradníci: Rieß – Krauß, Papela, Ajorque.

    Tréner: Svensson Bo

    Eintracht Frankfurt: Trapp (C) – Pacho, Smolčić (80. Lenz), Koch – Max (80. Ngankam), Jakić (70. Buta), Skhiri, Knauff – Marmúš, Götze (83. P. Aaronson) – Kolo Muani (70. Dina Ebimbe).
    Náhradníci: Grahl – Hauge, Lindström, Tuta.

    Tréner: Dino Toppmoller

    Rozhodca: Bastian Dankert – René Rohde, Marcel Unger