Slavia B – Olomouc B 0:2 (kon.) | Třinec – Táborsko 1:2 (kon.) | Dukla Praha – Chrudim 1:1 (kon.)
Příbram – Vlašim 0:3 (kon.) | Prostějov – Jihlava 1:0 (kon.) | Líšeň – Sparta B 0:1 (kon.)
koniec
SK Slavia Praha B
0:2 (0:0)
SK Sigma Olomouc B
cz Sobota 29.04.2023, 10:15 • SC Xaverov, Horní Počernice • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA (CZ) • 25. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90+5
    Po závěrečném hvizdu ještě dostal žlutou kartu Eric Hunal, který měl zřejmě nemístné poznámky směrem k výkony rozhodčí Adámkové.
     
    90+4
    O pár vteřin dříve jak spoluhráči míří do šaten David Planka. Důvodem je zakopnutí míče po přerušené hře, za které zaslouženě následovala druhá žlutá, a tedy červená karta.
     
    90+1
    Útočným faulem se prezentoval David Planka, za nějž si navíc vykoledoval u žlutou kartu. Frustrace je na sešívaných znatelná.
     
    82
    Středem si vytvořil prostor Daniel Šmiga. Olomoucký obránce Florent Poulolo neváhal a prchajícího soupeře zastavil za cenu faulu s vědomím, že bude následovat žlutá karta.
     
    68
    Třetí žlutá karta střetnutí patří olomouckému hráči. Jmenovitě Filipu Uričovi, který sice ve skluzu trefil balón, ale vzápětí nesklopil nohy a hodně ostře dohrál i konkurenta.
     
    52
    Při presinku to s agresivitou přehnal Michal Galus, jenž trefil Alberta Labíka na nezapřenou nohu, žlutá karta je logickým vyústěním.
     
    16
    Olomoučtí fotbalisté rozjeli rychlý protiútok, který ještě na útočné polovině zastavil ostrým skluzem do soupeře Jakub Hromada, ten se stal prvním hráčem se žlutou kartou na kontě.

    Milan Huppert

    Góly: 60. Vaněček, 63. Fiala

    Karty:   16. Hromada (SLB), 90+1. Planka (SLB), 90+5. Hunal (SLB) – 52. Galus (OLB), 68. Uriča (OLB), 82. Poulolo (OLB)   90+4. Planka (SLB)


    SK Slavia Praha B: Dvořák – Konečný, Labík, Kričfaluši, Bořil (75. Hunal) – Pech, Hronek (62. Šmiga), Hromada (75. Nikl), Beran, Kopáček (C) (62. Planka) – Singhateh (62. Šubert).
    Náhradníci: Kolodziej – Hošek.

    Tréner: Marek Jarolím

    SK Sigma Olomouc B: Trefil – Bednár, Galus, Poulolo, Slaměna (84. Grečmal) – Israel, Langer (C) (90+2. Fabiánek), Kramář (46. Zlatohlávek), Šíp (46. Uriča) – Hadaš, Vaněček (62. Fiala).
    Náhradníci: Digaňa – Vepřek.

    Tréner: Augustin Chromý

    Rozhodca: Adámková – Ratajová, Líkař

    Diváci: 373