Austrália – Gruzínsko 2:3 (kon.) | Island – Izrael 3:7 (kon.) | Chorvátsko – Španielsko 2:5 (kon.)
koniec
Island
3:7 (1:1, 2:4, 0:2)
Izrael
cz Sobota 22.04.2023, 16:00 • Pista de Hielo Madrid • Majstrovstvá sveta - 2. Divízia, sk. A • 5. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.
     
    Mistrovství světa II.A divize čeká poslední hrací den. Své působení na šampionátu uzavřou také týmy Islandu s Izraelem, které od 16 hodin čeká v Madridu vzájemný souboj.
     
    Pozice obou týmů je před posledním utkáním na šampionátu nezáviděníhodná. Okupují totiž poslední dvě příčky. Přesto je na tom o poznání lépe Island, který dokázal porazit na probíhajícím turnaji Austrálii a má tak na kontě tři body. K jistotě udržení této skupiny mistrovství světa mu tak stačí proti Izraeli uhrát pouhý bod. Na to ale Islanďané rozhodně nebudou spoléhat a naopak se pokusí vybojovat druhé vítězství, čímž definitivně potvrdí svou příslušnost k II.A divizi.
     
    Izrael je zralý na ručník, pokud by se mělo použít nějaké přirovnání. Prohrál všechny čtyři zápasy, skóre má 7:34 a nejlepší výsledek uhrál proti Gruzii, se kterou prohrál 3:7. Pokud by se chtěl udržet ve II.A divizi, pravděpodobně by potřeboval zvítězit nad Islandem o pět branek a zároveň musí doufat, že Austrálie v závěrečném utkání nebude bodovat proti Gruzii. Pokud by ovšem Austrálie bodovala proti Gruzii, což je vysoce nepravděpodobné, měla by Izraeli stačit jakákoliv výhra.
     
    Oba celky se spolu dvakrát utkaly v roce 2019. Zatímco tehdy v II.B divizi vyhrál Izrael 6:3, v prosincové olympijské kvalifikaci mu Island porážku oplatil a deklasoval ho 5:0.
     
    Úvodní sestavy:

    Island: J. Johannesson (Ragnarsson) – I. Jonsson (C), Arason, Palsson (A), B. Johannesson, Sveinsson, O. Jonsson, Eggertsson – Mikaelsson, Leifsson (A), Magnusson – Runarsson, Alengaard, Hlynsson – Atlason, Arnarsson, Hafsteinsson – Thorsteinsson, Johannsson, Bjorgvinsson
    Trenér: Vladimír Kolek

    Izrael: Tichon (Kaliaev) – M. Koževnikov (C), Galejev, Kozev, Sigalov, Ben Tov, Vaitz – Spektor, Levin (A), Milner – Mazour, J. Koževnikov (A), Aharonovič – Vorobev, Halpert, Kapulkin – Raskin, Segal, Chubašvili
    Trenér: Ty Newberry

    Rozhodčí: Goro Terakado (JPN) – Dario Fuchs (SUI), Carlos Trobajo (ESP).
     
    Začátek utkání se mírně zpozdil, oba týmy už ale jsou připravené.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:34
    Dění na ledě odstartovalo špatné nahození Izraele, po kterém kotouč skončil v ochranné síti. Vhazuje se ve středním pásmu.
     
    00:51
    Icing Izraelců, kteří jsou dnes vedeni jako hosté.
     
    01:45
    Začátek zápasu se prozatím nese v duchu menšího oťukávání.
     
    02:05
    Izrael právě vstřelil branku!
    Velká chyba brankáře Johannessona, který si nechal za záda propadnout střelu z hodně ostrého úhlu od pravého mantinelu! DAVID LEVIN se dostal ve středním pásmu k odraženému puku, pronikl do útočného pásma podél pravého mantinelu a tak trochu nahazoval směrem na branku. Kotouč však nečekaně propadl brankáři Islandu za záda. Asistence: Ilja Spektor, Aviv Milner.
    02:05 David LEVIN - 0:1
     
    03:26
    Znovu to Izraelci zkoušeli z pravé strany brankoviště, tentokrát ale z mnohem větší blízkosti. Johannesson si nyní dal pozor.
     
    04:25
    Hra se přelévá ze strany na stranu. Převahu prozatím nemá ani jeden tým. Puk poměrně rychle a často mění majitele.
     
    05:37
    Útočnou akci si znovu na svá bedra naložil Levin, který tentokrát po objetí branky nacentroval před brankoviště. Milner se marně snažil protlačit puk za záda islandského gólmana.
     
    06:10
    Zachytal si také Tichon, toho ale prozatím soupeř výrazněji neohrozil. Jedná se ze strany Islandu spíš o pozdravy.
     
    06:47
    Poprvé v utkání se vylučuje. Niels Hafsteinsson dostává dvě minuty za hrubost.
     
    07:04
    Nadvakrát se podařilo bránícím hráčům vyhodit puk přes všechny čáry.
     
    07:24
    Island výborně napadal rozehrávku soupeře a trochu pošetřil čas.
     
    07:39
    A přišel dokonce rychlý protiútok. Runarsson zavezl puk do útočného pásma a přihrál mezi kruhy na rozjetého Hlynnsona. Ten zkusil kličku do bekhendu, ale Tichon jej vychytal.
     
    07:59
    Postavení mimo hru Izraele.
     
    08:47
    Island hraje v plném počtu. Byl to právě tento tým, který byl při přesilovce soupeře tím nebezpečnějším.
     
    09:26
    Spektor si narazil puk s Levinem, z ostrého úhlu na pravé straně ale trefil jen rameno Johannessona.
     
    09:37
    Hra se bleskově přesunula před branku Izraele, kde došlo k přerušení. Bude se vhazovat po levici Tichona.
     
    09:59
    Izraelský brankář měl položené betony na ledě a udělal dobře. Sražený kotouč se odrazil od jeho vybavení a skončil na zadním mantinelu.
     
    10:58
    Island trochu rozpohyboval dění na hřišti. Tichon musel v rychlém sledu řešit střely I. Jonssona a Arasona zpoza kruhů. Po druhé střele se mu povedlo přerušit hru.
     
    11:15
    Mazour se prosmýkl až do pravého kruhu v útočném pásmu, branku Islandu svým bekhendem ovšem netrefil.
     
    12:15
    Postavení mimo hru zastavilo rodící se útok Islandu.
     
    12:26
    Až příliš důrazný byl při svém útoku Leifsson, jenž se natlačil až na brankáře Tichona. Ten sice jeho zakončení zlikvidoval, ale důraz soupeře oplatila defenziva Izraele. Před brankou se strhla hromadná strkanice a šarvátka několika hráčů.
     
    12:26
    Rozhodčí kupodivu rozhodli, že vylučovat nebudou, přestože se před brankou Izraele kohouti obou celků strhávali k ledu hlava nehlava.
     
    12:51
    Island právě vstřelil branku!
    Výborně si počíhal nikým nebráněný ANDRI MIKAELSSON před brankovištěm na přihrávku. Tu od Leifssona zpoza branky skutečně dostal a střelou z první prostřelil Tichona! Asistence: Johann Leifsson, Thorgils Eggertsson.
    12:51 Andri MIKAELSSON - 1:1
     
    13:30
    Island v posledních minutách drží výraznou herní převahu. Oproti vyrovnanému začátku je paradoxně od přesilovky Izraele (a už od jejího průběhu) jasně aktivnější a především nebezpečnější. To dokládá i poměr střel, ve kterém vede 8-5.
     
    14:59
    Izraelci se po delší době usadili v útoku a snažili se něco vymyslet. Na zadním hrazení sice o puk nepřišli, ale nakonec branku Johannessona střelecky neohrozili.
     
    15:51
    Magnusson si na opačné straně ledu najel až mezi kruhy, prudkou střelu však poslal příliš vysoko a přestřelil.
     
    16:42
    Vyloučení v týmu Izrael:
    Daniel Mazour – 2 min., podrážení.
     
    17:09
    Tichon čelil nepříjemné střele z jednoho metru před brankovištěm. Puk vyrazil betonem na čepel svého spoluhráče, který vyhazuje přes všechny čáry.
     
    17:51
    Rána z nápřahu z pravého kruhu se taktéž odráží od Tichonova betonu. A znovu zákroku svého brankáře využívají Izraelci k vyhození do bezpečí.
     
    18:30
    Sveinsson objel všechny soupeře podél pravého mantinelu, zajel za branku a poslal pas na modrou čáru, odkud Magnusson provětral rameno Tichona.
     
    18:42
    Hosté v plném počtu.
     
    19:27
    Spektor se dokázal stočit za obranu Islandu, z bezprostřední blízkosti, do které se dostal, však nedokázal svou útočnou akci zakončit.
     
    19:46
    Ještě jedno přerušení hry. Bude se vhazovat v obranném pásmu Izraele.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina zápasu mezi Islandem a Izraelem skončila smírně 1:1. Na nečekaný gól Levina, který pálil z takřka nulového střeleckého úhlu, dokázal zareagovat ve 13. minutě Mikaelsson. Island postupně získal v průběhu úvodní dvacetiminutovky převahu, vedoucí branku ale vsítit prozatím nedokázal.
     
    Další třetina začne přibližně v 16:49.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:33
    Dvě minuty za podražení dostává izraelský hokejista Nir Sigalov.
     
    21:05
    Izraelci vytěsnili hru do středního pásma a snaží se soupeře nepustit zpět před svou branku.
     
    21:25
    Chvilku se jim to dařilo, nyní je ale Island opět v útočném pásmu.
     
    22:02
    Island právě vstřelil branku!
    Islanďané využívají přesilovou hru a dostávají se do vedení 2:1! Tichon se snažil odolat náporu z levé strany brankoviště, puk se ale odrazil na opačnou stranu a odkryté branky dokonale využil GUNNAR ARASON, který zasunul puk do klece. Asistence: Andri Mikaelsson, Hakon Magnusson.
    22:02 Gunnar ARASON - 2:1
     
    23:25
    Tempo hry se trochu zpomalilo. Vypadá to tak trochu jako klid před bouří.
     
    23:52
    Izrael právě vstřelil branku!
    A bouře skutečně přišla, byť si za to může Island tak trochu sám. ROY AHARONOVIČ se snažil přihrát do protipohybu Johanessona na levou stranu brankoviště, puk si ale srazil do vlastní branky svou bruslí bránící protihráč. Asistence: Ilja Spektor.
    23:52 Roy AHARONOVIČ - 2:2
     
    24:35
    Nyní tak musí Island znovu zabrat. Rozhodně chce šampionát zakončit výhrou a nepřipustit žádné drama v boji o udržení II.A divize.
     
    25:32
    Hra se ovšem přesunula opět před Johannessona, kde se nyní bude vhazovat.
     
    26:09
    Arason si hraje za vlastní brankou s pukem a váhá s rozehrávkou. Jeho spoluhráči se mu po prostřídání nenabízí zrovna ideálně.
     
    26:25
    A nakonec je z toho ve středním pásmu ztráta puku.
     
    26:44
    Icing Islandu.
     
    27:35
    Oproti první třetině se Islandu nedaří vytvořit si takovou herní převahu. Izrael je svým soupeřům vyrovnaným protivníkem a Island si musí mnohem více hlídat zadní vrátka.
     
    28:35
    A také si dávat velký pozor na zbytečné ztráty puku ve středním pásmu. Mazour zaváhání v islandské rozehrávce ovšem nepotrestal, po průjezdu do útočného pásma minul branku Johannessona.
     
    29:50
    Runarsson si vytvořil zajímavou příležitost mezi kruhy, kde získal pro sebe trochu více prostoru. Jeho projektil však orazítkoval jen zadní mantinel.
     
    30:45
    Mnohem nebezpečnější byl nyní průnik Palssona po pravém křídle, který ale dokázal Tichon zastavit.
     
    30:56
    Izrael právě vstřelil branku!
    Komplikace pro Island. Izraelci šli do přečíslení, DAVID LEVIN potáhl kotouč až k levému kruhu, odkud se odhodlal ke střele na vzdálenější tyč a prostřelil Johannessona! Jeho druhá branka v utkání. Bez asistence.
    30:56 David LEVIN - 2:3
     
    31:25
    Island právě vstřelil branku!
    Blesková reakce Islandu! Po pouhých 39 sekundách je opět vyrovnáno. Střelu Arasona od modré čáry sice Tichon svým betonem vyrazil, ale pouze před sebe a pouze k HEIDAROVI JOHANNSSONOVI, jenž se prosadil z dorážky. Asistence: Gunnar Arason, Emil Alengaard.
    31:25 Heidar JOHANNSSON - 3:3
     
    32:10
    Po trochu divočejší pasáži se hra uklidnila. Oba celky si nyní dávají pozor v obraně.
     
    32:55
    Hra je přerušena ve středním pásmu, kde se bude vhazovat.
     
    33:43
    Runarsson předvedl výborný průnik po levém křídle a snažil se zvednout svou střelu pod horní tyč. Scházela mu ale přesnost, kotouč skončil na zadním hrazení.
     
    34:31
    Menší tlak Islandu. Izraelu se nedařilo dostat puk ze své třetiny a navíc domácí hráli ve výhodě. Situaci nakonec vyřešil svým zákrokem Tichon. Bude se tedy vylučovat.
     
    34:31
    Vyloučení v týmu Izrael:
    Jevgenij Koževnikov – 2 min., napadení.
     
    35:08
    Na zadním mantinelu došlo k tvrdšímu střetu, islandská střídačka požadovala další vyloučení na straně soupeře. Hra ale pokračovala a Izrael vyhazuje.
     
    35:55
    Křižný pas Leifssona do mezikruží protečoval směrem na Tichona Mikaelsson. Puk ale nenabral rychlost a brankář Izraele neměl se zákrokem nejmenší problém.
     
    36:17
    Izrael právě vstřelil branku!
    Velká chyba Islandu, kterou využívají jejich soupeři! Trestuhodně byl ponechán za obranou AVIV MILNER, který zpracoval vysoký obliuček od Levina , obešel vracejícího se obránce, následně si položil brankáře Islandu a zakončil do odkryté branky. Gól v oslabení! Asistence: David Levin.
    36:17 Aviv MILNER - 3:4
     
    36:31
    Izrael je v plném počtu.
     
    38:06
    Bude se vylučovat na straně Islandu. Izrael má výhodu a bude začínat útok ve středním pásmu.
     
    38:21
    Vyloučení v týmu Island:
    Viggo Hlynsson – 2 min., podrážení.
     
    38:43
    Prudký pas na Kozeva, který si sjel na levou stranu brankoviště. Obránci Izraele se ale nepovedlo puk protečovat do odkryté branky Johannessona, který tento křižný pas od modré čáry neočekával.
     
    39:25
    Izrael právě vstřelil branku!
    Izrael využívá přesilovou hru a zvyšuje už na 5:3! Střelou z pravého kruhu na bližší tyč se prosadil AVIV MILNER, puk propadl Johannessonovi mezi tělem a tyčí do branky. Asistence: David Levin, Michael Koževnikov.
    39:25 Aviv MILNER - 3:5
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá třetina nabídla pořádnou přestřelku mezi oběma týmy. Lépe z ní vyšel Izrael, který si vypracoval vedení už 5:3 a ještě živí naději na udržení II.A divize! Aby toho dosáhl, potřebuje však podle všeho zvítězit o pět gólu. Případná výhra o čtyři góly by nestačila k tomu, aby v mini-tabulce s Islandem a Austrálií přeskočil před některého ze svých soupeřů. Izraelci však bojují, což je více než sympatické.
     
    Další třetina začne přibližně v 17:38.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:43
    Icing Izraele, vhazovat se tedy bude před Tichonem.
     
    40:58
    Pokus o únik do brejku končí opět zakázaným uvolněním.
     
    41:15
    Puk šel znovu přes všechny čáry, tentokrát to ale icing Izraelců není a hra pokračuje.
     
    41:47
    Prudká střela Magnussona z levého kruhu po přejezdu útočné modré se odrazila od Tichona hodně vysoko, až do střechy haly. Hra je tak přerušena.
     
    43:05
    Izrael dostane příležitost zvýšit svůj náskok. Dvě minuty za hákování obdržel Eggertsson.
     
    43:40
    Island dvakrát v rychlém sledu vytěsnil hru mimo své pásmo.
     
    44:17
    Sražená střela Izraele končí v ochranné síti. Bude se vhazovat po levici Johannessona.
     
    45:01
    Místo nějakého výraznějšího tlaku Izraele ovšem přišel protiútok Islandu. Branku však Islanďané vstřelit nedokázali, stopku jim vystavil Tichon.
     
    45:05
    Eggertsson je zpět na ledě a hraje se tak v plném počtu.
     
    45:44
    Icing Izraele vrátí hru před branku Tichona.
     
    46:45
    Dělovka Milnera pořádně zaduněla o beton brankáře Johannessona, který teď podržel svůj tým povedeným zákrokem.
     
    47:36
    Island má velké problémy s forčekingem soupeře. O kotouč ale ve svém pásmu nehodlal přijít a také nakonec nepřišel.
     
    48:04
    Hra se nyní přelévá rychle ze strany na stranu. Taktika s nahazovanými puky neslaví úspěch ani u jednoho týmu.
     
    48:42
    Po dalším protečovaném nahození se už Izrael k puku dostal a Vorobev si zkoušel sjet před branku. Ač dostal přihrávku, svou útočnou akci střelou nezakončil.
     
    49:17
    Izrael právě vstřelil branku!
    A už je to o tři góly! AVIV MILNER slaví hattrick, když využil přihrávky Levina zpoza branky a prostřelil ránou z voleje Johannessona! Hattrick Milnera je navíc čistý, je autorem posledních tří gólů, které v tomto utkání padly. Asistence: David Levin.
    49:17 Aviv MILNER - 3:6
     
    49:37
    Menší prostor v pokračování duelu. Tichon si upravoval masku.
     
    49:45
    Po buly v útočném pásmu se dostal k prudké ráně I. Jonsson zpoza pravého kruhu, nicméně Tichon dobrým zákrokem podržel Izrael.
     
    50:09
    A další vyloučení na straně Islandu, který začíná trochu více zmatkovat. Dvě minuty dostává Hakon Magnusson za faul kolenem.
     
    50:09
    Na tohle by si Magnusson měl dávat pozor, nadává z trestné lavice hodně hlasitě a hodně sprostě směrem k rozhodčímu. Osobní trest je to poslední, co Island potřebuje, obzvlášť u člena elitní formace.
     
    50:57
    Přihrávka rukou zastavuje hru. Puk ale už byl ve středním pásmu, takže Izrael nebyl vykázán ze útoku, což ho jediné může trochu utěšit.
     
    51:40
    Marně se snažil Aharonovič prostřelit nohu bránícího protihráče. Puk se k brance z pravé strany nedostal.
     
    51:48
    Kozev to zkusil od modré čáry, Johannesson má puk pod kontrolou a přerušuje hru.
     
    52:09
    Zatímco Island vyhodil ze svého pásma, Magnusson se vrací na led.
     
    52:35
    Dobrý pokus Jonssona o křižný pas před brankoviště. Přihrávka si ale adresáta nenašla.
     
    52:44
    Hra je přerušena v obranném pásmu Islandu.
     
    53:47
    Čas nyní Izraelcům nezadržitelně letí. Snaží se přidat další branky, recept ale prozatím najít nemohou.
     
    54:12
    Island vymyslel zajímavou akci s přihrávkou zpoza branky, Připraveného Leifssona ale odstavil bránící protihráč a nedovolil mu vystřelit.
     
    54:51
    Izraelci se dopustili icingu. Hra se tak přesouvá znovu před Tichona.
     
    55:30
    Tentokrát to Island zkusil po levém křídle. Johannsson ovšem trefuje jen rameno Tichona, od kterého se puk odráží do ochranné sítě.
     
    56:26
    Komplikace pro Izrael. Dvě minuty dostává Aviv Milner, a to je výrazná čára přes rozpočet v jejich honbě za góly.
     
    57:03
    Rozhodčí teď neviděl podražení islandského hráče v jeho obranném pásmu. Izrael se vyhnul tomu, aby šel do třech.
     
    57:36
    Je po přesilovce Islandu. Dvě minuty za vysokou hůl obdržel Magnusson.
     
    57:40
    Izraelci sice vyhráli buly v útočném pásmu, ale sami se rychle vyhodili do neutrální zóny.
     
    58:22
    Island se bránil náporu čtveřice soupeře a rozhodl se nakonec vyhodit do středního pásma.
     
    58:26
    Začíná zkrácená přesilovka Izraele.
     
    58:43
    Kotouč končí v ochranné síti za brankou Islandu. Izrael si bere oddechový čas.
     
    58:43
    Tichon zůstává na střídačce a Izraelci se pokusí v šesti přidat další branku!
     
    58:52
    Levin byl zpoza pravého kruhu zblokovaný, nepovedlo se mu propálit skrumáž těl před brankovištěm.
     
    58:58
    Izraelci zahráli puk vysokou holí a jsou vykázáni do středního pásma.
     
    59:02
    Bleskově se však po buly přesunuli do útoku.
     
    59:22
    Izrael právě vstřelil branku!
    No a pozor! Izrael zvyšuje na 7:3! Využívá hry bez brankáře, proměňuje přesilovou hru a pořádně míchá kartami! ILJA SPEKTOR se prosadil ránou zpoza kruhů. Asistence: David Levin, Jevgenij Koževnikov.
    59:22 Ilja SPEKTOR - 3:7
     
    59:39
    Hra je přerušena v obranném pásmu Islandu. Vypadá to, že Izraeli vedení o čtyři góly stačí, Tichon zůstává v kleci.
     
    59:55
    Icing Izraele, bude se vhazovat před Tichonem. A Johannesson odchází na střídačku, Island bude hrát v šesti. Takže to vypadá, že Island má nyní černého Petra!
     
    Konec zápasu.
     
    Je konec! neskutečné se stalo skutečností! Island, který vstupoval do utkání v roli obrovského favorita, selhal a prohrál s Izraelem 3:7! A nyní do hry vstupuje matematika a minitabulka mezi Islandem, Izraelem a Austrálií.
     
    Izrael se díky vítězství 7:3 zachránil ve II.A divizi, má totiž skóre ze vzájemných zápasů 8:10. Austrálie má skóre 9:5 a končí na konečném čtvrtém místě. A zklamaný je nakonec favorizovaný Island, který má skóre 7:9! Počkejme ale raději na oficiální potvrzení.
     
    Nejlepšími hráči zápasu jsou na straně Izraele David Levin s úchvatnou
    bilancí 2+4 a na straně Islandu Andri Mikaelsson s bilancí 1+1.
     
    Nejlepším hráčem turnaje z Islandu je zvolen Emil Alengaard (1+2). Na straně Izraele je zvolen Aviv Milner (5+3).
     
    Dnešní utkání sledovalo 260 diváků.
     
    Jakmile dojde oficiální potvrzení, budeme informovat. V tuto chvíli neoficiálně platí, že Austrálie končí čtvrtá, Izrael končí pátý a Island nečekaně sestupuje do II.B divize.
     
    A už přišlo oficiální potvrzení a je tomu skutečně tak! Izrael se díky nečekané a senzační výhře 7:3 udržel v II.A divizi, Island sestupuje. (18:36:21)

    Jan Vojkůvka

    Góly a asistencie: 13. Mikaelsson (Leifsson, Eggertsson), 23. Arason (Mikaelsson, Magnusson), 32. Johannsson (Arason, Alengaard) – 3. Levin (Spektor, Milner), 24. Aharonovič (Spektor), 31. Levin, 37. Milner (Levin), 40. Milner (Levin, Koževnikov), 50. Milner (Levin), 60. Spektor (Levin, Koževnikov)


    Island: J. Johannesson (Ragnarsson) – I. Jonsson (C), Arason, Palsson (A), B. Johannesson, Sveinsson, O. Jonsson, Eggertsson – Mikaelsson, Leifsson (A), Magnusson – Runarsson, Alengaard, Hlynsson – Atlason, Arnarsson, Hafsteinsson – Thorsteinsson, Johannsson, Bjorgvinsson
    Tréner: Vladimír Kolek

    Izrael: Tichon (Kaliaev) – M. Koževnikov (C), Galejev, Kozev, Sigalov, Ben Tov, Vaitz – Spektor, Levin (A), Milner – Mazour, J. Koževnikov (A), Aharonovič – Vorobev, Halpert, Kapulkin – Raskin, Segal, Chubašvili
    Tréner: Ty Newberry

    Rozhodca: Goro Terakado (JPN) – Dario Fuchs (SUI), Carlos Trobajo (ESP)

    Diváci: 260